Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kadar ilac bir anda niye verdi ki ilj uc ay sadece folik asit dedi bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya arkadaşlar benim çok midem bulanıyo sizin de öyle mi? Ne çözüm olur bilen varsa yardımcı olabilir mi? Ben de 6 haftalık hamileyim midem bulancak diye dışarı bile çıkamıyorum..
vitamin ne vitamini????
Canım neden gitmiyorsun doktora bence hemen git bırak eşini kendin git yurtdışındasın sanırım nerdesin? Yazıktır bunu kendinede bebeğinede yapma kaç haftalıksın bilmiyorum ama 7. Haftaya kadar mutlaka bi doktora gözükmen gerek
selam, eskiden doktora bir kere gitmeden, ultrasona bir kere girmeden doğum yapiliyomus. ilk aylar gitmek o kadar önemli değil bence. çünkü gelişirse buyucek, yoksa dusucek. arkadaşlar dediler ya bazi doktorlar hamilelik olarak bile kabul etmiyomus ilk aylarda. onemli olan son zamanlar. o zamana kadar da gidersin inşaallah. bebeğini strese sokma böyle seyler dusunerek. sevgiler
Kızlar kalp atışını ne zaman duyarım sizce sat 18 marttı..4 nisanda yumurtlama oldu 5+1 oluyor yumurtlamama göre..Dr.um henüz hafta söylemedi??
Kizlarrrr bugün yavrumuzun Kalp atışını duyduk. Esimle cok tuhaf hissettik. Rabbim her kese nasip etsin bu duyguyu :) sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah .
canım tarihi aynı öyle 5+1 iz bugün arkadaşlar 7 . haftada kalp atışı duymuşlar sanırım takip ettiğime göre :)
Benim karnim agriyo sağa yatamiyorum sola yatamiyorum sonra uykusuzluk tan basim tutuyo...ben calismiyorum gün içinde yarim saat uyuyorum genelde de uzaniyorum zaten...Allah kolaylik versin hem uykusuzluk hem hamileliğin verdiği halsizlik birde is zor
kızlar hem içimi dökeyim hem de biraz benden haber vereyim dedim sabah sabah...
öncelikle halen midem bulanmıyor fakat kabızlığım başladı cok fenayım fitille idare etmeye çalışıyorum üstüne üstlük mantar başladı kaşınıyorum akıntım var korkuyorum bebege zararı olur mu dıye ne yapayım? neler önerirsiniz? kabızlık için çorba yaptım bugun onu yiycem...
şimdide psikolojik sıkıntılarıma gelelim halen doktora gitmedim kocama gitmem gerek diyorum oyalayıp duruyor!!! turkıyede olsam hıc kımseyı beklemeden gıdıcem kendım de buradakı doktorlardan korkuyorum turk bir doktor bulduk en son ona gitmiştim çok iyiydi ama fiyatlar çok pahalı eşimde bir arkadaşından rica etti işte bakalım ne olacak... bunun dışında kaynanam ben seni doktora götürcem dedi ya üç ayından sonra ondan da korkuyor eşim çatlıyorum yani stresden... ya bir sorun varsa üç ayına kadar bilemiycem çatlıyorum çatlıyorum üzülünce karnım ağrıyor resmen yazık bebişime benim stresim yüzünden bebişde huysuz olacak...
çok kötü oldum yine ağlamaktan bile bıktım...
kızlaaaaaarrrr günaydın yeni doktordan geldim bebişimizin kalp atışını duyduk bugün inanılmaz heyecanlandım hatta ağladım dakikada 175 kez atıyormuş ve boyu 1 cm olmuş yani tam haftasıyla uyumlu dedi ayrıca üç ay ilişki yok devam yani
kızlar akıntınız var mı ? benim regl günlerimde oldu şimdi birşey yok sorayım dedim sizlere
kizlar doktora gittiğimde 4+4 idi.kese 7.1mm di.ve yolksak görünmedi, normal mi sizce benin gibi olab var mı? bide sata göre 4 gün geri çıktı ultrasyonda
Kizlar 4+6 da adet gununde fln beta hcg degerleriniz kacti ben 4+6 1240 cikti
Kızlar benim kasık ağrılarım var.bütün gün sürüyor ama hafif..normalmı acaba..
Kusma bulantidan çok korkuyorum ben.büyük kızımdada aralıksız 2 ay küçük kızımdada aralıksız 2 ay hastanede yattım.hipermesisden dolayı.bunda olmasın nolur Allahım. Kızlarım da küçükler onları birakib nasıl giderim hastaneye.
Bide aranızda Almanyada yaşıyan varmı? Ve 3 çocuk bir tek benmiyim
mrb cnm hayırlı olsun bebegın bıse sormak ıstedım bu folık asıt veya vıtamın dışkında koyu renk yapıormu benımkı cok koyu ıkı gundur sıyah bıle denebılır szde varmı bole bıse endılesndımde?
az evvel hastanden geldim kesemiz 7 mm olmuş. doktor ha gözün aydın dedi. iğne yazdırdım yine. kalp atışını duyunca rapor çıkartacakmış.beş haftalık dedi doktor ben gebe kalalı daha iki hafta oluyo. ben dort hafta der diye düşündüm . sanırım iğnelerin faydası oldu. inşallah bu defa sorunsuz geçergebliğim. hala ailelr bilmiyo. kalp atışını duyunca haber vericez. sabırsızlanıyorum..:))
bugun ilk defa doktora gittim. 5+1 günlük hamileymisim doktora gore, veee 12 mm bebegimizin kesesini gördük bugün :)
Kızlar kalp atışını ne zaman duyarım sizce sat 18 marttı..4 nisanda yumurtlama oldu 5+1 oluyor yumurtlamama göre..Dr.um henüz hafta söylemedi??
7+0 -7+6 arası kesin duyarsın pıtpıtları canımcım..
Kizlarrrr bugün yavrumuzun Kalp atışını duyduk. Esimle cok tuhaf hissettik. Rabbim her kese nasip etsin bu duyguyu :) sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah .
Hayirlisi canm haberlerini bekliyorum