- 25 Mart 2013
- 570
- 321
- 323
canım özel msj atamıyorm.e postan doluymuş.bu arada şimdi öğrendim sonucu 1000 in üstündeymiş. bin küsur dedi şimdi gidicem sonucu almaya.. sonrada doktora gidicem .yine haber veririm sana.
Pa parol içeceksin ya da çektireceksin canım başka çaren yok .. Geçmiş olsun.
Yerleşme kanaması adetten önce olur; sonra olmaz.. Gebelikten olacağını sanmıyorum.
Ayy çok sevindim hadi bakalım güzel haberlerin devamını bekliyoruz..
canım kac haftalıkken kalbini dinledin bende yarn gitcem duymam diye korkuyorum
Gecmis olsun dis agrisi gercekten cok kotu.eger cekilme imkani varsa cektir o 9ay gecmez cunku.benim bi arkadas hamileyken cektirdi ve daha once cektirmedigine pisman oldu.guvenilir bi doktorla gorus bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen canım her gece sabaha karşı 5 gibi uyanıyorum sırt ve bel ağrısı ile bir dahada uyuyamıyorum.. sonrada doğru işe.. doktor parol ve endol fitil verdi ama kullanmak istemiyorum. ilk üç ay en azından..
canım doktorunla konuşsan bence çekilebiliyorsa çektir gitsin inan çok daha iyi oluyor benim 3 20lik dişim çıktı çektirdim hiç acımadı ağrı çekmekten iyidir diye düşünüyorum ve çok kök salmadan diş yapını bozmadan kurtul onlardan..
doktor altı haftalık dedi sesini açtı ama duyamadık görüntüde pıt pıt atıyo yaasorun yok dediğine göre kalp atışını görmek de yetiyo daha 6. hafta olduğu için erken olabilir belki,görüntü bile yetiyo inann
Benim karnim agriyo sağa yatamiyorum sola yatamiyorum sonra uykusuzluk tan basim tutuyo...ben calismiyorum gün içinde yarim saat uyuyorum genelde de uzaniyorum zaten...Allah kolaylik versin hem uykusuzluk hem hamileliğin verdiği halsizlik birde is zor
doktor altı haftalık dedi sesini açtı ama duyamadık görüntüde pıt pıt atıyo yaasorun yok dediğine göre kalp atışını görmek de yetiyo daha 6. hafta olduğu için erken olabilir belki,görüntü bile yetiyo inann
canım yaa hayırlı olsuun benimde yarın 6+0 olacak inş bende görürüm sen 6+0 mısın
Gozunaydin canim darisi bizim basimiza...ayni günlerde ddoğum yapicaz ptesi bende Dr gidicem o güzel sesi inşallah bende duyarim bebeklerimden
kızlar hem içimi dökeyim hem de biraz benden haber vereyim dedim sabah sabah...
öncelikle halen midem bulanmıyor fakat kabızlığım başladı cok fenayım fitille idare etmeye çalışıyorum üstüne üstlük mantar başladı kaşınıyorum akıntım var korkuyorum bebege zararı olur mu dıye ne yapayım? neler önerirsiniz? kabızlık için çorba yaptım bugun onu yiycem...
şimdide psikolojik sıkıntılarıma gelelim halen doktora gitmedim kocama gitmem gerek diyorum oyalayıp duruyor!!! turkıyede olsam hıc kımseyı beklemeden gıdıcem kendım de buradakı doktorlardan korkuyorum turk bir doktor bulduk en son ona gitmiştim çok iyiydi ama fiyatlar çok pahalı eşimde bir arkadaşından rica etti işte bakalım ne olacak... bunun dışında kaynanam ben seni doktora götürcem dedi ya üç ayından sonra ondan da korkuyor eşim çatlıyorum yani stresden... ya bir sorun varsa üç ayına kadar bilemiycem çatlıyorum çatlıyorum üzülünce karnım ağrıyor resmen yazık bebişime benim stresim yüzünden bebişde huysuz olacak...
çok kötü oldum yine ağlamaktan bile bıktım...
evet canım benimde gün içinde kasık ağrılarım devam ediyor, öğleden sonra ise bir uyku bir ağırlık zor ayakta duruyorum... her geçen gün uyku halim artıyor..
4. aya kadar dayanacağız artık..
İnşallah canim...evet ikiz kuzularimsağol canım benimmm amin inş.duyarsın inşallah da bebeklerimden derken çoğul bir gebelik miiii
İnşallah canim...evet ikiz kuzularim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?