kızlar bişey sorucam yarın beta hcg baktırmaya gidecektim bugün akşama doğru lavobada hafif kırmızı bir kan geldi sonra ardında kahverengi az hiç adet belirtim yok günüm 10 gün geçti sizce adetmi oluyorum
canım benim bir hafta önce adetimden 3 4 damla kahverengimsi kan gelmişti yerleşme kanamasıymış :) bildiğim bu yazmak istedim olabilir seninde geç döllenmeden
bilmiyorumki canım yarın sabaha kadar olmassam gidecegim sağlık ocagına iki kızım var sükür birde eylülde 4 aylık bebeğin kalbi durdu alındı ozamandan bu marta kadar korunuyordum mrta bıraktım
rabbim gönlünden geçeni nasip etsin canım git hemen :)
hem benim b-hcg de 1000 i geçmiş oluyor kese görünür en azından diye düşündüm.1 ayda 4 hafta olduğuna göre, 2 ayda 8 hafta olur. Doktorun dediğine göre 8+1 günlüksün. Yani 9. haftanın içindesin. 8+0 ile 8+7 arası 9. hafta sayılır ve bu şekilde devam eder tatlım. Evet 1 gün bile geçse diğer haftaya atar.
Ben de kararsızım aslında evet önümüzdeki hafta gitmek en iyisi..
:)))) Süpriz yumurtan hoş gelmiş diyelim o zaman..
lekelenmeni doktoruna mutlaka söyle. parlak kırmıı kan gelmedikçe korkma ama lekeyi söylemelisin. ilaç verecektir sana bebek sıkı sıkı tutunsun diye.kızlar bişey sorucam yarın beta hcg baktırmaya gidecektim bugün akşama doğru lavobada hafif kırmızı bir kan geldi sonra ardında kahverengi az hiç adet belirtim yok günüm 10 gün geçti sizce adetmi oluyorum
hayırlı olsun:)Merhaba kızlar, ben de Aralık annesi olacağım inşallah :) Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsinbenim sat 17 marttı. en son dün kan testi yaptırdığımda b.hcg değerim 668di. yarın doktora gitmeyi planlıyorum. iki gün geçmiş olacak ve iki katına çıktığında 1300lere ulaşır sanırım yarın. kesenin görünmesi için yeterlidir değil mi? bir yerde b.hcg 1000e ulaştıktan sonra kese görülür diye bir şey okuduğumu hatırlıyorum da. boşa gitmiş olmam değil mi?
hayırlı olsun:)
ben de öyle biliyorum ve pazartesiyi bekliyorum:)
umarım görürüz keseciklerimizi.
ay evet o kadar korkuyorum kisağol canım :) inşallah görürüz de birazcık olsun rahatlarız :) tabii sonra da kalp pıt pıtlarını bekliycez heyecanla :)
ay evet o kadar korkuyorum kiinşallah sorunsuz bir gebelik ile kavuşuruz bebişlerimize.
kizlar bende gastrit var iki gundur agrisi tuttu hic bisey yiyemiuom su bile icsem sisiisiyom gaz oluyo karnim kocaman oldueksimede var gaviscon vermisti doktor icsem bi zaari olurmu? varmi eksimesi olan siz ne yapiyosunuz?
Diyorum ki bi uyusam, şu bulantı kabusum geçene kadar uyanmasam, geçince uyanıp kaldığım yerden devam etsem...Ne iyi olurdu..
24saat kesintisiz bulantı çekiyorum..Yaşadığımdan bişi anlamıyorum resmen yaa(
Benim suan 7 haftalık canım senin ki ne kadar ?
Gercekten öyle ben burda doğum büyümedim geleli Bikaç ay oluyor o yüzden şaşırdım yani
Sen belki alışıksın düzene
Mesela 3 kere ekografi çekiyorlar ilki 3. Ay ve cinsiyetini 2. Seferinde öğreniyorsun falan
1 kere kan testi yaptı 2 Mayıs'a bir daha verdi yani cok cok farklı ilerliyor işler
Ben henüz dr. gidemedim yarın gideceğim inşallah. Kasıklarım ağrıdığında babamız elini karnımın üzerine koyuyor ve ağrı hafifliyor. psikolojik büyük ihtimalle ama işe yarıyor haberin olsun. ee herşeyi anneler çekecek diye bir şey yok, babalar da alışsın şimdiden
Canım benimde bugün 7+0 :) yok canım inan bende alışkın değilim ben gelelide 5 yıl oldu ama yok herşey bir garip. Burda da böyle ultrason sayılı toplam 4 galiba ama bende lekelenme olduğundan devamlı baktılar bana yaradı yani :)kücüğümü gördüm devamlı :) haftaya bir daha bakıcaklar hatta . Ya mesela diyorum ki idrar yolu enfeksiyonum olabilir idrar testi yaparmısınız şikayetin ne diyor sayıyorum yok değildir hamilelikte normal deyip başından savıyor hayır baksan ne kaybediceksin güya avrupa burası . Güvenemiyorum ben burdaki doktorlara içim hiç rahat değil(
Gunaydiinlarr....
Kizlar geceleri uyku duzenim tamamiyle bitti sürekli uyaniyorum uyuyamiyorum karnim agriyo sabaha okadar yorgun uyaniyorumki
Ay canım nolur yanlış anlama ama suan kendi durumumda birini görünce rahatladım burda arkadaslar söylüyorlar kaç kere gidip gördük diye ben daha bi kere bile göremedim ve doktorun umrunda bile değil ..
Cinsiyetini Türkiye de öğrenicem bekleyemem 6. Aya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?