- 9 Haziran 2009
- 1.729
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aralık annesiyim allah nasip ederse ... Öncelikle herkeze hayırlısıyla bebeğini kucağına almak ve kolay doğum yapmak nasip olsun.
sizlere sorum hamile olduğumuzu öğrendikten itibaren nasıl beslenmeliyiz ve neler yemeliyiz? Ve ilk haftaladan itibaren gögüsleri şişen veya başka belirtiler yaşayan varmı??
Hayırlısı olsun canım evet benim gögüslerim acıyor ve büyüyor daha şimdidrn :))
İlk aylarda miğde bulantısı yüzünden birçok kişi dikkat edemiyor maalesef benim şükür bulantım yok deli gibi yiyorum öncelik su tüketimi en az 2 litre, sonrasında 2 günde bir yumurta yemeye çalışıyorum. Fındık, ceviz, badem tarzı kuruyemişlerden yiyorum. Mutlaka salata tarzı şeyler de yiyorum. Ama maalesef yattığımdan eşim ne yemek getirirse onu yiyorum aslında onda dikkat etmek lazım birde meyve süte daha başlamadım en kısa zamanda başlıycam
bende duymadım.yaaa benimde göğüslerim cok acıo giyinip soyunurken bile abartmıorum bu da geçecek mi 3.aydan sora acaba ..
bende salı doktora gittim kalp atışını duymadık ultrasonun o özelliği yokmuş ama ekranda gösterdi pıtpıtpıtpıt çok hızlı :)
Geçmiş olsun canım sabret 3 hafta sonra bu sıkıntılarının hiç biri kalmayacak..
Kızlar geçtiğimiz ayın 29 da burun estetiği ameliyatı geçirdim, Bu ayın 13de regl olmam gerekiyordu ama olmadım gebelik testi aldım ve pozitif çıktı yarın kadın doğum uzmanına gideceğim ama bu durum bebeği etkilemişmidir acaba bilmiyorum . başından böyle bir durum geçen varmı? :18:
Ben zaten kiloluyum 71 ile kaldım şuan 75 e dayanıyorum ne oldu bana yaaa iştahım çok açıldı. Bulantım azaldı. Bende dün yazlıkları çıkardım ama sanmıyorum hiç bir şeyim yok olmaz yaniii geçen defacto hamile reyonuna baktım. Bayağı rahat şeyler gördüm badyler çok rahat olacak havalar soğunca da üzerine bir hırka tamam zaten son aylar sıcak basıyor.... Çok kışa kalmadan prens/prensesler kucağımızda inşallah... Seneye bu zamanlarda da zayıf olurum umarım....
Bu arada ben almanyada yaşıyorum almanyada yaşıyan varmı aranızda burdaki doktorların taktiği farkli türkiyedekilerden bilgi iletişimi için harika olur )
Canım merhaba hayırlı uğurlu olsun
Bende Fransa'da yasıyorum gercekte hersey cok farklı ilerliyor burda da
kızlar canım çok sıkkın bugün randevum vardı gece uyuyamadım...öğleden sonra az uyuyum dedim hastaneden arayıp durmuşlar kalktım dedim yine gelecek misiniz diye arıyorlardır bir rendevu aldım 5 kez aradılar her seferinde geleceğim dedim gene onun için aradılar diye açmadım gittik doktor ameliyattaymış olabilir ama danışmadaki kız bir azarladı beni telefonla aradık neden açmadın yarın gel ama bunlar normal söylenmiyor özel hastane bide alanya anadolu hastanesi şok oldum yarın gelin saat 3 te dedi sinirlendim bende başka doktora gideriz dedim çıktık
Bende aralık annesiyim allah nasip ederse ... Öncelikle herkeze hayırlısıyla bebeğini kucağına almak ve kolay doğum yapmak nasip olsun.
sizlere sorum hamile olduğumuzu öğrendikten itibaren nasıl beslenmeliyiz ve neler yemeliyiz? Ve ilk haftaladan itibaren gögüsleri şişen veya başka belirtiler yaşayan varmı??
hoş bulduk:)İltihap durumları oluşmadan dişçiye bir görün derim canım geçmiş olsun...
Hoşgeldin canım seninle S.A.T. 'ımız aynı.. Doktora gittin mi hiç? Ben henüz gitmedim.. Yarın gitsem mi acaba diye düşünüyorum, yoksa Pazartesi mi gitsem bilemedim..
yuh yani ne 5 kere aranır mı ya insan bi kere arar sorar hadi anladık da 5 kere abartılmış... birde azarlamaya hakkı yok kimsenin iyi demişsin.
çok sağol canım inşallah sorun çıkmaz teşekkür ederim içimi ferahlattın
Canım araştırdım başka iyi doktor yok diyorlar :-( üzüldüm personel kötü ne yapayım ben şimdi
Ya Settar
Aaa öylemi bizde fransaya yakın kısımdayız hayırlıs olsun canım seninde ne kadarlık oldun? Bizimde inanılmaz farkli zaten burda bişey söylemeden bakmıyolar bugün bile dedim bende kansızlık var problem olmasın aa öylemi ozaman kan ilacı yazdı daha kana bakmadan hemde kan almaktan korkuyorlar resmen
o doktora gitmek istiyosan ve iyi doktorsa görmezden gel personelleri, sağlığın için katlanacaksın canım.