- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
o doktora gitmek istiyosan ve iyi doktorsa görmezden gel personelleri, sağlığın için katlanacaksın canım.
desteğin için teşekkür ederim canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o doktora gitmek istiyosan ve iyi doktorsa görmezden gel personelleri, sağlığın için katlanacaksın canım.
inşallah canım.
birde birşey merak ettim.
mesela bugün doktor 2ay 1günlük dedi.
hamilelik takvimimde neden 9 haftalık gösteriyor.
yani yanlış anlamadiysam 1gün bile geçse hafta olarak mi sayılıyor...
bana soranlara 9 haftalık mi diycem
hoş bulduk:)
ben sadece b-hcg artmış mı diye gittim doktora.
yarın yani cuma gel dedi ama henüz erken diye p.tesi gitmeyi düşünüyorum.
Herkese merhaba. Hepinize sağlıkla gebelikler dilerim..bende nasıl burdayım hiç bilmiyorum..o kadar korunmama rağmen hamileyim..ilk kızım 2010 aralık doğumlu.ikincisi daha küçücük 7 nisanda bir yaşı.en az 6 sene bebek düşünmüyordum.çok şaşkınım.bilmiyorum
1 ayda 4 hafta olduğuna göre, 2 ayda 8 hafta olur. Doktorun dediğine göre 8+1 günlüksün. Yani 9. haftanın içindesin. 8+0 ile 8+7 arası 9. hafta sayılır ve bu şekilde devam eder tatlım. Evet 1 gün bile geçse diğer haftaya atar.
Ben de kararsızım aslında evet önümüzdeki hafta gitmek en iyisi..
:)))) Süpriz yumurtan hoş gelmiş diyelim o zaman..
Şükürsüzlük değil; hissettiklerin çok normal.. Ama kısa sürede içgüdsel olarak bu duruma alışırsın, Annelik böyle bir şey..Çok sağol güzelim.3 çocuk düşününce bir ürperti geliyor. .sevinemiyorumki.korkuyorum.sanki şükürsüzlük ediyorum Rabbime karşı.Allahım günaha yazmasın..sağlıklı evlat versin..
Şükürsüzlük değil; hissettiklerin çok normal.. Ama kısa sürede içgüdsel olarak bu duruma alışırsın, Annelik böyle bir şey..
canlar sonunda bir doktora karar verebildim ve 5 mayısa randevu alabildim şu an aslında çok merak içerisindeyim ama 10 gün daha bekleyeceğim hayırlısı olsun inşallah
Herkese merhaba. Hepinize sağlıkla gebelikler dilerim..bende nasıl burdayım hiç bilmiyorum..o kadar korunmama rağmen hamileyim..ilk kızım 2010 aralık doğumlu.ikincisi daha küçücük 7 nisanda bir yaşı.en az 6 sene bebek düşünmüyordum.çok şaşkınım.bilmiyorum
akşam sakinleşeyim az bakıcam biraz daha doktor olmazsa gideceğiz yine
kızlar bişey sorucam yarın beta hcg baktırmaya gidecektim bugün akşama doğru lavobada hafif kırmızı bir kan geldi sonra ardında kahverengi az hiç adet belirtim yok günüm 10 gün geçti sizce adetmi oluyorum
Canim yerleşme kanamasida olabilir ssen yarin tahlilini yaptir mutlaka
Beklemen en güzeli canım..Şu an çok kücücükler zaten..Ben de gitmiyorum.
öyle canımm...