145 geldi yanlış yazmışımkızlar benimde 5o lik şeker yüklemesi 45 geldi.yarın tekrar 100 lük yapacaklar.4kezkan alınacakmış.çok korkuyorummm.inşallahh yüksek çıkmaz.4 kan alımının 4 ündede mi aç olucam
YEDİKLERİNE DİKKAT ET. ÇOK SINIRI AŞMAMIŞ. DİYETLE TAKİBE ALIRSIN.145 geldi yanlış yazmışım
kızlar benimde 5o lik şeker yüklemesi 45 geldi.yarın tekrar 100 lük yapacaklar.4kezkan alınacakmış.çok korkuyorummm.inşallahh yüksek çıkmaz.4 kan alımının 4 ündede mi aç olucam
saolun kızlarr içimi rahatlattınız.özellikle kan alımı kısmından çok korkuyordum 4 kez delecekler diye:)yarın inşalla iyi sonuçlar alırım.aç gitcen, kan vercen. şekerli suyu içcen sonra saat başı 3kez daha. son kanı verene kadar sadece su serbest. yiyecek yasak. 4 kez delmeyecekler korkma, damar yolu açıp ordan alıyorlar, her seferinden yeniden delmiyorlar.
Selam kızlar.Nasılısınız? İnşallah iyi gidiyordur her şey. Benim şekerim geçen haftaya göre biraz daha rayına oturdu gibi çok şükür. Benim de perşembe günü endokrinde randevum var bakalım ne diyecek doktor değerlerimi nasıl bulacak. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Dermansız hastalık vermesin. Bunlar gelip geçici şeyler çok şükür..
öbür tarafa yazmayım canları çekiyor vs. barbunya yeşil mercimek serbest dimi şimdi bize.YEDİKLERİNE DİKKAT ET. ÇOK SINIRI AŞMAMIŞ. DİYETLE TAKİBE ALIRSIN.
öbür tarafa yazmayım canları çekiyor vs. barbunya yeşil mercimek serbest dimi şimdi bize.
kahvaltıda melemen yaptım haftasonu. içime fenalık geldi 2kk peynir domates yumruta yemekten. şimdi domates biber soğan serbestse, yumruta da günde 1 yeniyorsa melemen de serbest olmalı:))
yeşil mercimek salatası var. netten bakabilirsin? sen nerdesin hangi şehirde?.VALLA BEN YİYORUM.
BARBUNYA ŞEKER DENGELEYİCİ, TEST ETTİM ONAYLADIM.
KURU FASULYE KEZA ÖYLE FEKAT ÇOK YEMEMEK ŞARTIYLA MERET YEDİRİYOR.
TUZ FENA BİŞİ. ŞEKER DİREK ÇIKIO.
MARUL BENCE MUCİZE GERÇEKTEN DÜŞÜRÜYOR.
YOĞUR AYRAN TARZI VE ÖZELLİKLE SÜT ARA ÖĞÜN KURTARICIM.
ELMA KESİNLİKLE İNANILMAZ ŞEKERLİ. AKŞAM MEYVE ARAÖĞÜNÜ OLMAMALI.
MESELA KURU FASULYEYİ HAŞLADIM, SALATA YAPIYORUM. BARNUNYA DA AYNEN. YEŞİL MERCİMEK ALIP, HAŞLAYIP SALATASINI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
YOKSA GERİYE YİCEK BİŞİ KALMIYOR
yeşil mercimek salatası var. netten bakabilirsin? sen nerdesin hangi şehirde?.
Valla aklım karıştı artık ne yiycem ne yemiycem. Bir şey yiyorum o gün şekerim düşük çıkıyo aynı şeyi ertesi gün yiyorum yüksek çıkıyo ben de anlamıyorum nasıl oluyo o yüzden doktorun şunu ye dediklerinin dışına pek çıkmamaya çalışıyorum hayırlısı bakalım ne olacak
Evet ekmek yiyince çıkartıyor bir kere bir öğün hiç ekmek yemeden geçrdim tokluğum 96 çıktı. çok farkediyo gerçekten. Ben çok tuz kullanıyorum sabah kahvaltıda acaba o yüzden mi yüksek çıkıyor sabahlarıçıkma canım ama aklında olsun. şekeri düşüren yiyecekler dediğinde baya bir yazı çıkıyor. ben ekmeği 1 dilim fazla kaçırsam çıkıyor. o yüzden salata tarzı.
işyerinde et tarzı evde salata tarzı. haşlıyorum yemeğini eşime salatasını kendime :)
çıkma canım ama aklında olsun. şekeri düşüren yiyecekler dediğinde baya bir yazı çıkıyor. ben ekmeği 1 dilim fazla kaçırsam çıkıyor. o yüzden salata tarzı.
işyerinde et tarzı evde salata tarzı. haşlıyorum yemeğini eşime salatasını kendime :)
Evet ekmek yiyince çıkartıyor bir kere bir öğün hiç ekmek yemeden geçrdim tokluğum 96 çıktı. çok farkediyo gerçekten. Ben çok tuz kullanıyorum sabah kahvaltıda acaba o yüzden mi yüksek çıkıyor sabahları
kendi evimizde düzen kolay, iş yerinde de idare ediyoruz. mesela bugun iş yerimdeki menü mercimek çorba, köfte patates püresi semizotu salatası ve aşure idi. çorba içtim. köfte yedim. smeiz yedim. püre almadım. aşureyi bi abiye verdim. 1 ayran içtim. 1 dilim tb ekmek yedim bunlartla. üstüne de 40 dk yürüdüüm.
ama önmüz bayram. kayınvaldeye gidiyoruz. onu yemem bunu yemem nasıl olacak bilmem. girer mutfağa pişiririm valla kendime zeytinyağlı barbunya falan. et de sınır yok demi arkadaşlar. işkembe kelle paça vs serbestmi:)
ayy benim 4 kez delmişlerdi ya damar yolu açın demekte hiç aklıma gelmemiştiaç gitcen, kan vercen. şekerli suyu içcen sonra saat başı 3kez daha. son kanı verene kadar sadece su serbest. yiyecek yasak. 4 kez delmeyecekler korkma, damar yolu açıp ordan alıyorlar, her seferinden yeniden delmiyorlar.
ayy benim 4 kez delmişlerdi ya damar yolu açın demekte hiç aklıma gelmemiştibu arada benim sonucum iyi çıkmıştı ama hala burayı takip ediyorum ve kendimde az da olsa dikkat etmeye çalışıyorum işiniz çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun. bana doktorum şerbetli tatlı çikolata falan yeme demişti. yemiyorum ama şekerim ne alemde merakta ediyorum sizce endişenmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?