hanimlar merhaba. ben de gecen hafta 75 gr lik yukleme yaptirdim bugun doktora gosterdim bir deger yuksek ve diyabet teshisi koydu. sali gunu de diyetisyen randevum var. sekerimi olcmemi soyledi ama 1. tokluk ve 2. tokluk seklinde bu ne demek bilen var mi
CANIM SABAH ÖĞLE AKŞAM
SABAH AÇ 1 SAAT SONRA TOK
ÖĞLE AÇ 1 SAAT SONRA TOK
AKŞAM AÇ 1 SAAT SONRA TOK ŞEKERİNİ ÖLÇMENİ İSTEMİŞ SANIRIM. SANA ŞEKER ÖLÇME ALETİ YAZDI MI?
aquacheck diye bir alet yazmis canim. 1. saat tokluk ve 2. saat tokluk dedi. ben ilk lokmayi aldiktan 1 saat ve 2 saat sonra mi demek oluyor buYADA 1 SAAT VE 2 SAAT SONRAKİ DEĞERLERİNİ İSTEMİŞ. SENİ YANLIL YÖNLENDİRMEYEYİM BENCE DOKTORUNA SOR.
CANIM BENİM DE ŞEKER ÖLÇÜM CİHAZIM VAR. BEN YEMEĞE BAŞLAMADAN AÇLIK ÖLÇÜYORUM, YEMEKTEN 1 SAAT SONRA TOKLUK. BENİM DOKTORUM BU ŞEKİLDE İSTEDİ.aquacheck diye bir alet yazmis canim. 1. saat tokluk ve 2. saat tokluk dedi. ben ilk lokmayi aldiktan 1 saat ve 2 saat sonra mi demek oluyor bu
geçmiş olsun öncelikle. ben de ölçüyorum şekerimi her gün. öncelikle sabah aç karna ölçmen gerek. 1 tokluk ve 2. tokluk dediği 1.saat ve 2.saat olabilir bence. ama bi ara sor istersen doktorunahanimlar merhaba. ben de gecen hafta 75 gr lik yukleme yaptirdim bugun doktora gosterdim bir deger yuksek ve diyabet teshisi koydu. sali gunu de diyetisyen randevum var. sekerimi olcmemi soyledi ama 1. tokluk ve 2. tokluk seklinde bu ne demek bilen var mi
Benim de doktorum bu şekilde istedi.Ama sadece sabahları bakıyorum ben diğer öğünlerde bakmıyorum. bakmam gerekir miydi bilmiorum. neyse yarın gideceğim zaten sorarımCANIM BENİM DE ŞEKER ÖLÇÜM CİHAZIM VAR. BEN YEMEĞE BAŞLAMADAN AÇLIK ÖLÇÜYORUM, YEMEKTEN 1 SAAT SONRA TOKLUK. BENİM DOKTORUM BU ŞEKİLDE İSTEDİ.
NORMAL DEĞERLERDE CANIM. BENİM BUGÜN 2.GÜNÜM. AÇLIĞIM 142 TOKLUĞUM 232.Tokluğum 123 geldi şimdi baktım. Nasıl sizce kızlar? Yarın doktor ne diyecek bakalım
Benim yarın 1 hafta olacak tam. Bugün diyetisyene gittim kontrole değerlerimi beğendi diyete devam dedi. 10 gün sonra flan da endokrine gideceğim. Senin de inşallah normal değerlere döner canımNORMAL DEĞERLERDE CANIM. BENİM BUGÜN 2.GÜNÜM. AÇLIĞIM 142 TOKLUĞUM 232.
HALA ÇOK YÜKSEK
DÜZENE GİRSİN DİYE BEKLİYORUM. SENİN KAÇINCI GÜNÜNDÜ
Güzel çıkmış canım şekerin. Böyle devam eder inşallah.ÖĞLEN
1 TABAK BARBUNYA
YARIM KASE ÇORBA
4 DİLİM DOMATES
4 DİLİM SALATALIK
1 TABAK YOĞURT
1,5 DİLİM T.BUĞDAY EKMEĞİ
ÖĞLEN AÇLIK: 95
TOKLUK: 134
SABAHLARI DA BU ÖLÇÜDE ÇIKSA RAHAT Bİ NEFES ALACAĞIM.
İnşallah yüksek çıkmaz canım. Ama çıkarsa da telaşlanma diyetle düzene giriyor büyük ölçüde. Sonuçtan haberdar et bizislm kızlar.26 haftalık gebeyim.cuma gübü 5o lik şeker yuklemesi sonucum açlık 78,yüklemeden sonra 158 çıktı.salı günü 75 lik yükleme yapılacak tekrar.52 kilo ile başladım hamileliğe,şu an 60 kiloyum.bebeğim de 850 gr. ikinci yüklemede kesin tanı konuyormuş,inşallah çıkmaz diye dua ediyorum.çıkarsa da insülüne bari gerek kalmasa diyorum.diyete katlanırım,sonuçta bebeğim daha önemli tabi ki.allah hepimize şifa versin,sağlıklı ve de hayırlı doğumlar olsun inşallah...
Günaydın herkese. Bugün tetanos aşımın 2. dozunu oldum geldim. Sabah erkenden sağlık ocağına gidince kahvaltımın saati ertelendi biraz o yüzden de açlık şekerim95 çıktı genelde 90 civarı olurdu. Biraz önce de kahvaltımı yaptım bakalım tokluğum kaç gelecek. Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?