- 8 Temmuz 2014
- 208
- 66
-
- Konu Sahibi xsxeker pembe
ilişkiye girme zamanını mı gösteriyor canım
Inş Hayırlısı olur canım dayanamadım test yaptım yine negatif tam gaz devamKizlarrr merhabaaa :)
Bende geldim araniza. Yarin ilk defa klomen hapina basliyorum. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun ins
Inş Hayırlısı olur canım dayanamadım test yaptım yine negatif tam gaz devam
Bende burdayim kizlarrrr :)
Ama ben misafirim bu ayin 17sinde hamilelik haberini alacagim icin ins oylesine ugradim yaniniza :))
(Olumlu dusunursem olumlu olur die bende oyle dusunuyorum hihihi) bakarsiniz tutarrr :)) :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıcam dün sipariş ettim bugün geldi :) bakalım ne zaman yumurtluyormusum :))
kızlar yumurtalık takibine ne zaman başlıyorsunuz son çare yarın doktora gideceğim kırmızılar gelmedi diye gidecektim ama geldi
Bende burdayim kizlarrrr :)
Ama ben misafirim bu ayin 17sinde hamilelik haberini alacagim icin ins oylesine ugradim yaniniza :))
(Olumlu dusunursem olumlu olur die bende oyle dusunuyorum hihihi) bakarsiniz tutarrr :)) :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm 10.gun fln basla teldeki programdan 3 4 gun once yani
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Ben şu antidepresan ve süt hormonunu halletsem tam gaz devam edicrm ama şu an elim kolum bağlı
Sut hormonu dedigin prolaktin mi?
Slm kislar bende topik topik gesdim baktim bura genis anca sigarim dedim. :) Eylulde klomene baslicaz dedi doktorum aslinda temmuzdada kullandim ama agustosta esim olmadigi icin bosuna klomen kullanmayim dedm. Vel hasili insallah bu ay tutar ama tutmassa eylul icin aranisdayim bende..
hayırlısı olsun inş
Hangi programı kullanıyorsnz telde ben regl icin orkid özel günleri kullanıyorm sadece
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım maalesef inş birşey yoktur
Slm kislar bende topik topik gesdim baktim bura genis anca sigarim dedim. :) Eylulde klomene baslicaz dedi doktorum aslinda temmuzdada kullandim ama agustosta esim olmadigi icin bosuna klomen kullanmayim dedm. Vel hasili insallah bu ay tutar ama tutmassa eylul icin aranisdayim bende..