- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
- Konu Sahibi Whiteandblue
Yaki ne ben bilmiyorum
Samsung Note 3
Samsung Note 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kizceler bir sey danismak.istiyorum...reglim 2gun surdu ve deli gibi aintim.var...normalde 16,17,18.gunlerde olan koyulugu 11.ve 12.gunlerde yakaladim 12.gun calistik...13 gunum var ve dehset akintim var 😕😕😕😕 yahu gebelik yok biliyorum amma velakin akinti neden oluor ki
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Daha bugün bir bayan bana adetin az olup bitiyorsa bebiş olarak öbür ay onun için kan topluyo dedi mantıklı değil ama eskiler bı işi iyi biliyon arkadaşlar inş kucaklarımız sağlıklı bebeişlerle dolarrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm merhaba. Adetın 2. Gunu baslaman gerekıyor. Umarım bu ay faydasını gorursun. Ben çörekotu kuru yapmıştım o ay hamıle kaldım.
Kızlar yakıyı ne zaman yapıştırıyorsunuZ adetimin 3.günü batım 15ağustos 25 26günde bir döngüm yardımcı olursanız sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bnde hamilelik çalışmasına basladgim zaman aldım ilacı geç kaldım diyodum ama 3 aydır gelemedi çocuk. bu arada bu kadar takma tabi önemli ama kazara hamile kalan kadınlar napsin bu yeni yeni yayginlasmis birşey
Aynen canım inşallah senin hemen gelir canım hiç belli olmuyor ya ama normal bunlar olumlu düşünelim.
battaşmışız canım hadi hayırlısı inş. müjdeli haberi ağustos ayında alırız
Reglime 12 gun var ve goguslerim dolgun bayagi benim gogusler cok kucuk hani yok gibi destekli sutyen bile bos kaliyr...ama bildiginiz dolgunlasti...11.gun catladik.ovulasyonda yakaladik koyuyu 12.gunde koyuydu 12.gun iliski oldu...ama gecen ay ikigun regli oldum iki gunde gecikti ya acaba dedirtti simdi bu durum.bana test yapsam yapamam yazliktayim bulundugum yerde eczane yok...
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗