2014 ağustosta hamiş olucaz başka yolu yok!!!!

İnşallah canım dua edin yaa bu 5. Ayim valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlaar beni de bekleyin bikaç gün sonra ben de geçicem muhtemelen eylül topiğine bat 3 ağustostu ama düzensiz olduğu için beklemedeyim hala . Ceycey canım hayırlısı olsun hakkında ve hepimiz için de ama keşke senin kadar cesur olup test yaptırabilsem umudum kalmadığı için cesaretim de yok bekliyorum hala bugün yarın gelir kırmızılar diye

merhaba kızlar.bende geçen ay temmuzun 6 sında adet oldum 31.günümde.bugünde 31.günüm henüz adet olmadım.sabırsızlıkla bekliyorum.test içinde bekleyeceğim pazartesiye kadar olmazsam pazartesi yaptıracağım.buay ramazanda iznliydik pek çalışma olmadı oyüzden ne umutluyum nede umutsuz.nasibimde ne varsa onu yaşamayı bekliyorum.hastalanırsam ilaç tedavisine başlayacaz bu ay.daha önce mart ayında boşkese yüzünden kürtaj oldum.17 ay sonra hamile kalmıştım.oda malesef olmamıştı.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Hatunlar geliyorsaniz acayim eylul topigini

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Merhaba ben de araniza yeni katildim.bat 15 ağustos. Biz bu ay ilk defa ovulasyon testiyle denedik.çift çizginin göründüğü gün Esim şehir disindaydi.ikinci gün de çift çizgi vardi.o öğlen Esim gelmişti hemen denedik.ama aksam tekrar test yaptigimda tek cizgiydi.yumurtlamistim yani.bir de ertesi gün denedik.bakalim tutacak mi.bu arada normalde sadece yumurtlama günümde ve adetten bir gün önce agrim olurdu ama ilişkinin ertesi gününden beri karnim ve kasiklarim cok agriyor.ya usuttum ya da basardik :)

Canim basarmissinizdir ins ama olmussa bile bu kdr erken belirti olmaz. Ben 2ay oyle gezdim oldu oldu die ikisinde de tutmadi. Psikolojik olabilir yani. Sen dikkat et usutmemeye calis. Ins gelir bebisin :)

Kardelen 656, cok umutlu değilim zaten.test sonuclarini cok iyi değerlendiremedi zaten.ama psikolojik değildir.genelde sogukkanli biriyim. Usutmus olabilirim ya da havuz deniz derken enfeksiyon kapmisimdir.bakalim 15 agus.bekliyorum.

eğer başarabilirsem, bu sefer benim üçüncü hamileliğim olacak (ama anne değilim hala) iki hamileliğimde de belirti namına hiçbirşeyim yoktu....hani derler ya hamile olduğumu hissettim diye ben hiç hissetmedim de sadece iki hamileliğimde de vajinam etlenmişti, böyle şişmişti etli kısmı, onun dışında hiç bir şey yoktu...iki aydır daha bir yoğunlaştım bebek fikrine, şunu farkettim sürekli kendimi dinliyorum......tamamen psikolojik ki sabırsızlığım yüzünden 8 gün kala kan verdim sonuç : 1,20 ne çıkmasını bekliyosam artık bugün 5 günüm var adete, bir buçuk haftadır vajinam hafif şiş, ama diğer hamileliklerimde olduğundan daha az şiş 5 gün bekler miyim sanırım hayır yarın ya da yarından sonra kesin yine kan veririm ama tabiki gününü beklemek, hatta gününün geçmesini beklemek en güzeli ama ben de onu bekleyecek sabır maalesef yok

Tahes umarim bu defa gerçekten bebegine kavusursun.bendeki agrilar psikolojik değil.bildiğin ciddi ciddi agrim var.ama gebelikten değildir orasini bilmiyorum tabiki.ben kendimi cok dinleyen, her değişikliğimi fark edebilen biri değilim.düşün ilk hamileligimde ne modem bulandi,ne küstüm dokuz ay boyunca , ne herkesin dediği gibi aserdim.klasik hicbir belirti olmadi.ben de olacak diye gudulemedim kendimi.beş gündür gerçekten agrim var.diyorum ya hamile değilsem de kesin enfeksiyon var.umarim herkes istediği anda bebeğine kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…