- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Bugün regl olmadım. Hepinize tatlı uykular :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah bayram.hediyen olur
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Kızlar, Günaydın. Dün de adet olmadım. Darısı bugune ve diğer tüm 9 aya :)))))
Cnm ne zaman test yapacaksın ayyy çok heyecanlandimm :sly:
Ya ben de heyecanliyim :) ama ayin 2 sine kadar beklicem ya garanti olsun diye. Ya aslında belirtim yok, daha doğrusu adet belirtileri var ne bilim yaaa. Umarım olmam.
arkadaslar mrb bnde 7.ayim oluyo bebek isteyeli 2 aydr klomen ve çatlatma iğnesi kullnıyorm bu ay iğnenn üzerinden 10gün geçti dünden beri kasık ağrısı var ve bgn pembe leke geldi adet mi oluyorm(((((88
Kızlar bugün benim bat, sabah kalktıgımda cok fazla baş dönmesi vardı bel ve gögsümde gerilme vardı, acaba bu ay gelecekmi melegim, adete 6 gün kala sadece 1 gün 4, 5 damla lekelenme olmuş kurumuş iç çamaşırımda acaba tutunma kanamasımıydı o, gebelik testi sipariş ettk ama bayram dolayısıyla daha gelmedi. Eczanede uzak eşimde bu kadar merak etme testlerin gelmesini bekle diyor ama ben çok heyecanlıyım benim gibi batı gelen var mı
Canim insallah gelmistir melegin genelde tutunma kanamasi olabilir yada baska biside olabilir. Insallah pozitifi gorur bizede haber verirsin mutlu haberi..
İnşallah canım inşallah hepimiz bu ay hamile kalalım, ben daha öne iki kere düşük yaptım hiç tutunma kanaması olmadım adete 5 ün kala böyle bir sey olunca cok umutlandım hatta işteydim eve gelince fark ettim camasırımı sepete atamadım fotosunu cektim inşallah tahmin ettiğim şeydir, insan böyle şeyleri kimseyle paylaşamıyor heleki umudu kırılmışssa bir kaç kez
İnşallah canım inşallah hepimiz bu ay hamile kalalım, ben daha öne iki kere düşük yaptım hiç tutunma kanaması olmadım adete 5 ün kala böyle bir sey olunca cok umutlandım hatta işteydim eve gelince fark ettim camasırımı sepete atamadım fotosunu cektim inşallah tahmin ettiğim şeydir, insan böyle şeyleri kimseyle paylaşamıyor heleki umudu kırılmışssa bir kaç kez