- 25 Temmuz 2014
- 569
- 149
- Konu Sahibi Whiteandblue
Cevap lutfen bu bekleyıs zooor umıtlı ve korkulu.nasıl gunum gecıcek mı ben hamıle kalcakmıyım zoooor beklemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben yenı uye oldum bır konud danıscam catlatma ıgnesı vuruldum ovıtrelle bu ay 2 olarak klomen kullandım.bu sefer kalırmıyım
Canım daha öne cok küçükken öğrendim deger 42ydi ve iki haftada 112 oldu ve kaybettim sonrada o yüzden gününü bekliyorum, simdi netten gebelik testi sipariş ettim, iki kez düşük gecirdiğim için hamile oldugumu görsemde sevinemem çünkü devvam etmiyor, inşallah bu sefer kucagıma almayı nasip eder Rabbim. Sende vajinal akıntının oldugu günleri mutlaka degerlendir benim bu aynerdeyse 10 gün uzayan akıntım vardı 10 günde 4 kez ilişkiye girdim, inşallah yakalamışızdır yumurtayı, bu arada eşine havuç salatası ve kahve içir erkeklere cok yararlıymış, yataktanda en az 30dk cık a bacım kolay gelsin
Bende Temmuz'da aşılama yaptırıp kırmızıları görüp Ağustos topiğide kalanlardanım bu ay hiç bir şey yapmıyorum sadece gün aşırı ilişki ona dikkat ediyorum okadar umarım olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim alternatif tip a inanir misin bilmiyorum ama benin yeni ogrendigim bir bilgi var. Ibrahim saracoglundan. Hamile kaliyorsunuz ama bebeginiz tutunamiyorsa havuc suyu icmelisin. Bebegin tutunmasina iyi geliyormus. Kesinlikle dene. Aksam yemeklerinden 2saat snra taze skilmis 1bardak havuc suyunu iciosun. Ama taze olucak onceden hazrlama. Sik hemen ic yemekten 2saat snra. 1ay ara vermeden devam et. Mutlaka etkisini gorursun canim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim neden ikinci asilamayida yaptirmiyorsun 2.nin tutma olasılığı çok daha yüksek benim çevremde 2.ile hamile kalan hatta ikiz olan arkadaslarim var.bende 1.asilamami mayista yaptırdım biturlu 2.ye kısmet olmadı. Haziran'da gittim kistim oldu ara verdik temmuzda adet olmadım 19 gün geçti şimdi adet olmak için ilaç kullanıyorum adet olayım hemen 2. Asilamami olacağım
Canim alternatif tip a inanir misin bilmiyorum ama benin yeni ogrendigim bir bilgi var. Ibrahim saracoglundan. Hamile kaliyorsunuz ama bebeginiz tutunamiyorsa havuc suyu icmelisin. Bebegin tutunmasina iyi geliyormus. Kesinlikle dene. Aksam yemeklerinden 2saat snra taze skilmis 1bardak havuc suyunu iciosun. Ama taze olucak onceden hazrlama. Sik hemen ic yemekten 2saat snra. 1ay ara vermeden devam et. Mutlaka etkisini gorursun canim.
Benim adetim 14 Temmuz'da geldi malum Ramazan'ın zaten yarısını yedim diğer yarısınıda aşılama süreciyle geçirmek istemedim ve bayrama denk gelecekti büyük ihtimal oyüzden ara vermek istedim bir dahaki adetimde tekrar gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa ama inşaallah hamile kalırım
Kizlar ben sabah 7 de kalktim testi yaptim cikmadi bisey 10 dk sonra geri yattim 12 de uyandim silik çizgi cikmisti acaba kac dakika sonra cikti. Hamile olanlar silik cizgisi cikanlar kac dakika sonra cikmisti? Ayrica idrar testi yapanlar 4-5 saat sonra baktgnzda testinizde degisiklik olmusmuydu
Kızlar uzun zamandır topikten topige sizleri takip ediyorum. Çok eğlenceli, moral verici. Burası grup Terapisi gibi :) ben de 4 aydır çalışma icersindeyim. Ilkinde tutar sanmıştım ne zormuş ya :) demek ki o yüzden babaannem ısrar etmiş hemen yap diye :) bu ay ne olcak bakalım. Ayın 1 ine kadar regl olmam lazım. Umarım olmam anneme doğum günü hediyesi olarak bu haberi vermek istiyorum. Ins hepiniz sağlıklı bebeklerinize kavusursunuz.
İbrahim saracoglunun bu kürünü bende bekliyordum iki hafta öne tarifini verecegim demişti, havuç salatası yiyorum yada rendeleyip yesem aynı etkiyi göstermezmi acaba, tesekkür ederim tavsiyen için canım bende deneyeyim o zaman.
Geçen ay bende kimyasal gebelik olmuştu tutunamadi.. Bilseydim bu ay yapardım yaa şimdi yapsam faydası olur mu ki adetime 10 gün kaldi :what:
Kizlar ben sabah 7 de kalktim testi yaptim cikmadi bisey 10 dk sonra geri yattim 12 de uyandim silik çizgi cikmisti acaba kac dakika sonra cikti. Hamile olanlar silik cizgisi cikanlar kac dakika sonra cikmisti? Ayrica idrar testi yapanlar 4-5 saat sonra baktgnzda testinizde degisiklik olmusmuydu
Yap canim yap sende basla hemen. Dedi ki doktora gidiyorsunuz doktor bi sebep bulamiyor. Aslinda siz belki de her ay hamile kaliyorsunuz ama bebek 1-2gun tutunuyor snra dusuyor. Iste ona cok iyi geliyormus. Bnce vakit kaybetmeden basla sende. Baslama zamaniyla ilgili bisey demedi cunku
Ins hamileyizdirde 2.asilamaya gerek kalmaz. Ben çok yiprandim 2 senedir Rabbim hayırlısı ni bilir ama artık olsun istiyorum heray doktor yollarinda kalmaktan yoruldum usandım
Aynen öyle gerçekten çok stresli bir süreçmiş yaşamayan bilemez ve aşılamayı hiç sevmedim keşke gerek kalmasa
Hoşgeldinnn :) bizde 4 aydır deniyoruz ama olmadı. . Sanki hemen olacak gibi geliyordu bana planlar yaptım ooh subatta ya da martta dogururum yaza kadar toparlar falan diye :) inşallah ağustos uğurlu gelir napalım