- 15 Mart 2013
- 512
- 108
- Konu Sahibi Whiteandblue
Hoşgeldin cnm inşallah ugurlu gelir ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 9 u canım yakın aramiz bişeyler hissedince yaz :-D
günaydın kızlar bu ay ovu testi yapmaya başladım hep ikinci çizgi açık oluyordu acaba 13.gün yumurtlamış olabilirmiyimEki Görüntüle 1201109
kızlaar ya benim bat im 3 ağustos ama 4-5 gündür acayip bi bel agrısı çekiyorum bi de kahverengi bi akıntı var bu nedir böyle bi fikriniz var mı hamile olmadığım kesin galiba hamilelikte böyle bi akıntı olmaz heralde bi de normalde 8 gün sürer adetim temmuzda 5 günde bitti vücut kimyam bozuldu galiba
Daha erken test işini sabret moralini bozma hemeni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
Sağol dedigin gibi erken galiba bat i beklemek en iyisi görelim mevla neyler neylerse güzel eyler ınş.bekleyen herkese versin
Kızlar benimde nette bakıp verdiigim tarihlere göre yumurtlama günlerim 19/24 arası gözküyor bugün ilişki olsa hic ihtimal yokmu ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim 2 düşüğüm var biri kürtajla alındı, kürtajdan sonra adetlerim 1 hafta gecikmeye başladı, bu ay vajinal akıntılarımın arttıgı günler yumurtlama günlerim oldugunu düşğnerek degerlendirdik, adetime 7 gün kala çamaşırımda 3, 4 damla koyu kahve lekelenme olmus, simdide 4gün var adetima yürürken sag kasıgımda batma oluyor acaba bu ay tutmuş olabilirmi, bu arada bende kan pıhtılaşması çıktı folikasit ve coraspin kullanıyorum düzenli olarak progesterona da basldım
Hadi ins bugun gidip ozel hastanede test versene bn dayanamazdim sahsen bnde dusuk yyapali 50gun oldu sogan kuru yapiyorum bi hafta gersektn cildim parladi iliskude aci olurdu gecti seffaf akintim oldu ovulasyon tedtindede bugun koyuya yakin yakaladim bu iki gunu iyi degerlendirmeliyim rabbim yardimcimiz olsun