Hayirli olsunn canimm :)))
Sağol bebişim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsunn canimm :)))
Cnm benım kuafor buyuk ıhtımal yeşilköy de olucak? İstanbuldaysan eğer musaıtlık bulursam soylerım sana kuafor cok önemli gelinlik kadar onemli
[cok fazlaymış ya cnm biz tüm gün hikaye çekimine 2 fotoğrafçı 800 tl ye anlaştık düşün yani 1100 kuafore hayatta veremem kesinlikle çok onemli ama onun yarı fıyatına çok güzel kuafor ayarlayabılırsın cnm
canım çok sağolaısn. ben özelden msj atamıyorum dıye buradan cevap yazıyorm. o ısımlerı bılıyorum ama gözümle görmediğim için güvenemiyorum ama daha bı ayrıntılı araştırmak lazım tabi. foto cekımını de ayarladık ama senınkı nın fıyatı cok ıyımıs gercekten. hepımızın ıns gönlun de kı gibi olur. o günün tekrarı yok çünkü tek hakkımız var :18:
nexsus dan sımdı bılgı alıdm. gelin paketine 250 tl dedi. manıkur pedıkur ağda ve tek seferlık solaryum dahil. proselen makyaj yapıyorlarmış üstelik provalı bu gerçekten artı bi durum :) ağustos için randevulara başlamışlar kafama yattı gibi :)
teşekkür ederim. net de şikayeti de bol bi kuaför aslında ama bakalım fikir edinmeye devam
ben Konya'da kalıyorum canım eşimin işi burda kendisi Aydınlı... Hazırlıklara gelince bizde ağustos'a birşey bırakmamaya çalışıyoruz hatta temmuza malum ramazanda insan pek birşey yapamaz sende durumlar nasıl inşşal herşey gönlümüzce olurMerhaba Kızlar,
iyiki buraya gelip fikirlerinizi almışım herkes o kadar yardımcı oluyor kı cok mutluyum İnşallah herşeyi tamamladıgımda yenı evleneceklere bende yardımcı olacagım
Nasıl gıdıyor hazırlıklar?
Canım hayırlısıyla rabbım tamamını erdirsin.Bende agustosta evlenıyorum, mobilyalarımı bulamadım daha, bi sürü eksik var ama yılmıyoruz Gelinliğim cok onemlı provaya basladım şimdiden, sade dantel detaylı bı gelınlık diktirıyorum ınş. biraz şekli ortaya cıkınca cekıcem fotosunu
Sen nerde bakıosun gelinliğini cnm? Eksik var mı hazırlıklarda?
Nereye gelın gıdıosun cnm ıkı dugun ıcın allah kolaylık versın cok stresliyim ben 2 düğün zorluyor ınsanı
Evet cnm bızde erkenden halledelım dedik olmuomuş mayısı beklıyoruz
Hayırlı olsun kızlar hoşgeldiniz, bende rabbım ızın verırse Agustos geliniyim, inş. eksiklerimizi tamamlayıp agustosa pek bişi bırakmamaya calısıyorz, sizin hazırlıklar ne durumda? Nereye gelin gıdıyorsunuz belkı fıkır alır fıkır verırız bırbırımıze?
Cnm benım kuafor buyuk ıhtımal yeşilköy de olucak? İstanbuldaysan eğer musaıtlık bulursam soylerım sana kuafor cok önemli gelinlik kadar onemli
ben Konya'da kalıyorum canım eşimin işi burda kendisi Aydınlı... Hazırlıklara gelince bizde ağustos'a birşey bırakmamaya çalışıyoruz hatta temmuza malum ramazanda insan pek birşey yapamaz sende durumlar nasıl inşşal herşey gönlümüzce olur
bız ugrasıp duruyoruz ıste cnm herşey yolundaydı da kuafor ayarlamıştım fıyat yuksek cıktı alternatif bakıyorum
kuaför fiyatı filan şimdiden mi ayarlanıyor yahu
Ben de hem Trabzon'daki hem de Ankara'daki kuaförümü ayarladım.
Kızlar bir şey soracağım. Nişanlımın ailesi Trabzon'da. Oradaki kuaför ücretini erkek tarafı ödeyecek de Ankara'dakini kim ödeyecek :)
Canım rezervasyonlu işleri erkenden halletme taraftarıyım ben, düğün mekanı fotoğrafçı balayı kuafor gibi, oyle de yaptık, hem gunler dolmadan ayarlıyosun hem de daha uygun fıyatlı oluyor. işte kuafor ısınde problem cıktı ama halledıcez galıba
kızlar Merhaba burda yeniyim yardimci olun bana da benim de agustos da düğün um var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.