• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Cnm benım kuafor buyuk ıhtımal yeşilköy de olucak? İstanbuldaysan eğer musaıtlık bulursam soylerım sana kuafor cok önemli gelinlik kadar onemli:16:[/QUOTE]

ayy ne kadar güzel olur :) ben istanbuldayım şirinevler de oturuyorum. Hatice kaşık tan fiyat aldım. geline saç makyaj 600 yanında gelenlerede 100 tl dedi bu hesapla bizim kuaförden çıkmamız 1100 tl açıkcası o kadar para vermek istemiyorum. istanbul da nıkah olacak ama çıkışında foto çekımı olacağı için makyaj benim için çok önemliiiii :23:

Cnm benım kuafor buyuk ıhtımal yeşilköy de olucak? İstanbuldaysan eğer musaıtlık bulursam soylerım sana kuafor cok önemli gelinlik kadar onemli:16:

ayy ne kadar güzel olur :) ben istanbuldayım şirinevler de oturuyorum. Hatice kaşık tan fiyat aldım. geline saç makyaj 600 yanında gelenlerede 100 tl dedi bu hesapla bizim kuaförden çıkmamız 1100 tl açıkcası o kadar para vermek istemiyorum. istanbul da nıkah olacak ama çıkışında foto çekımı olacağı için makyaj benim için çok önemliiiii :23:[/QUOTE]

cok fazlaymış ya cnm :31: biz tüm gün hikaye çekimine 2 fotoğrafçı 800 tl ye anlaştık düşün yani 1100 kuafore hayatta veremem :31::31: kesinlikle çok onemli ama onun yarı fıyatına çok güzel kuafor ayarlayabılırsın cnm :6:

[cok fazlaymış ya cnm :31: biz tüm gün hikaye çekimine 2 fotoğrafçı 800 tl ye anlaştık düşün yani 1100 kuafore hayatta veremem :31::31: kesinlikle çok onemli ama onun yarı fıyatına çok güzel kuafor ayarlayabılırsın cnm :6:[/QUOTE]

senin aklında bildiğin bi kuaför varmı? randevuları çokta ileriye bırakmak istemiyorum. zaten yeterınce koşturacak iş olacak :)

[cok fazlaymış ya cnm :31: biz tüm gün hikaye çekimine 2 fotoğrafçı 800 tl ye anlaştık düşün yani 1100 kuafore hayatta veremem :31::31: kesinlikle çok onemli ama onun yarı fıyatına çok güzel kuafor ayarlayabılırsın cnm :6:

senin aklında bildiğin bi kuaför varmı? randevuları çokta ileriye bırakmak istemiyorum. zaten yeterınce koşturacak iş olacak :)[/QUOTE]

dur yazıyorum cnm aklımdakileri:16:

canım çok sağolaısn. ben özelden msj atamıyorum dıye buradan cevap yazıyorm. o ısımlerı bılıyorum ama gözümle görmediğim için güvenemiyorum ama daha bı ayrıntılı araştırmak lazım tabi. foto cekımını de ayarladık ama senınkı nın fıyatı cok ıyımıs gercekten. hepımızın ıns gönlun de kı gibi olur. o günün tekrarı yok çünkü tek hakkımız var :18:

canım çok sağolaısn. ben özelden msj atamıyorum dıye buradan cevap yazıyorm. o ısımlerı bılıyorum ama gözümle görmediğim için güvenemiyorum ama daha bı ayrıntılı araştırmak lazım tabi. foto cekımını de ayarladık ama senınkı nın fıyatı cok ıyımıs gercekten. hepımızın ıns gönlun de kı gibi olur. o günün tekrarı yok çünkü tek hakkımız var :18:

kesınlıkle cnm en ozel gunumuz herşey gonlumuze gore sorunsuz olsun ınsallah arastır bı bakalım ben guzel şeyler duydum :16:

nexsus dan sımdı bılgı alıdm. gelin paketine 250 tl dedi. manıkur pedıkur ağda ve tek seferlık solaryum dahil. proselen makyaj yapıyorlarmış üstelik provalı bu gerçekten artı bi durum :) ağustos için randevulara başlamışlar kafama yattı gibi :)

nexsus dan sımdı bılgı alıdm. gelin paketine 250 tl dedi. manıkur pedıkur ağda ve tek seferlık solaryum dahil. proselen makyaj yapıyorlarmış üstelik provalı bu gerçekten artı bi durum :) ağustos için randevulara başlamışlar kafama yattı gibi :)

işine yaradıgına sevındım cnm, inşallah ayarlar ve memnun kalırsın cok onemlı detaylar bunlar :16:

teşekkür ederim. net de şikayeti de bol bi kuaför aslında ama bakalım fikir edinmeye devam :34:

teşekkür ederim. net de şikayeti de bol bi kuaför aslında ama bakalım fikir edinmeye devam :34:

cnm on prova yaparsın içine sinmezse bakarsın duruma olmadı :31: araştır tabı fiyat senin dediğin yerin 5 te 1 ı nerdeyse tabi fark olucaktır ama araştırmaya devam yılmak yok :16:

Merhaba Kızlar,

iyiki buraya gelip fikirlerinizi almışım herkes o kadar yardımcı oluyor kı cok mutluyum :16: İnşallah herşeyi tamamladıgımda yenı evleneceklere bende yardımcı olacagım :16:

Nasıl gıdıyor hazırlıklar?

Canım hayırlısıyla rabbım tamamını erdirsin.Bende agustosta evlenıyorum, mobilyalarımı bulamadım daha, bi sürü eksik var ama yılmıyoruz :31: Gelinliğim cok onemlı provaya basladım şimdiden, sade dantel detaylı bı gelınlık diktirıyorum ınş. biraz şekli ortaya cıkınca cekıcem fotosunu :16:
Sen nerde bakıosun gelinliğini cnm? Eksik var mı hazırlıklarda?

Nereye gelın gıdıosun cnm ıkı dugun ıcın allah kolaylık versın cok stresliyim ben 2 düğün zorluyor ınsanı :31:

Evet cnm bızde erkenden halledelım dedik olmuomuş mayısı beklıyoruz :16:

Hayırlı olsun kızlar hoşgeldiniz, bende rabbım ızın verırse Agustos geliniyim, inş. eksiklerimizi tamamlayıp agustosa pek bişi bırakmamaya calısıyorz, sizin hazırlıklar ne durumda? Nereye gelin gıdıyorsunuz belkı fıkır alır fıkır verırız bırbırımıze? :16:

Cnm benım kuafor buyuk ıhtımal yeşilköy de olucak? İstanbuldaysan eğer musaıtlık bulursam soylerım sana kuafor cok önemli gelinlik kadar onemli:16:
ben Konya'da kalıyorum canım eşimin işi burda kendisi Aydınlı... Hazırlıklara gelince bizde ağustos'a birşey bırakmamaya çalışıyoruz hatta temmuza malum ramazanda insan pek birşey yapamaz sende durumlar nasıl inşşal herşey gönlümüzce olur :16:

ben Konya'da kalıyorum canım eşimin işi burda kendisi Aydınlı... Hazırlıklara gelince bizde ağustos'a birşey bırakmamaya çalışıyoruz hatta temmuza malum ramazanda insan pek birşey yapamaz sende durumlar nasıl inşşal herşey gönlümüzce olur :16:

bız ugrasıp duruyoruz ıste cnm herşey yolundaydı da kuafor ayarlamıştım fıyat yuksek cıktı alternatif bakıyorum:16:

kuaför fiyatı filan şimdiden mi ayarlanıyor yahu :27:

Canım rezervasyonlu işleri erkenden halletme taraftarıyım ben, düğün mekanı fotoğrafçı balayı kuafor gibi, oyle de yaptık, hem gunler dolmadan ayarlıyosun hem de daha uygun fıyatlı oluyor. işte kuafor ısınde problem cıktı ama halledıcez galıba :31:

Ben de hem Trabzon'daki hem de Ankara'daki kuaförümü ayarladım.

Kızlar bir şey soracağım. Nişanlımın ailesi Trabzon'da. Oradaki kuaför ücretini erkek tarafı ödeyecek de Ankara'dakini kim ödeyecek :)

Ben de hem Trabzon'daki hem de Ankara'daki kuaförümü ayarladım.

Kızlar bir şey soracağım. Nişanlımın ailesi Trabzon'da. Oradaki kuaför ücretini erkek tarafı ödeyecek de Ankara'dakini kim ödeyecek :)

Tamamen butun dugun masraflari erkek tarafina ait canim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım rezervasyonlu işleri erkenden halletme taraftarıyım ben, düğün mekanı fotoğrafçı balayı kuafor gibi, oyle de yaptık, hem gunler dolmadan ayarlıyosun hem de daha uygun fıyatlı oluyor. işte kuafor ısınde problem cıktı ama halledıcez galıba :31:

hımmm tamam bende ayarlayayım konuşayım madem herşeyi:17: sağol canım ya :16:

kızlar Merhaba burda yeniyim yardimci olun bana da benim de agustos da düğün um var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back