- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bizim kesin nikah tarihi belli oldu ev biraz geç teslim edileceğinden dolayı 27 eylüle ertelendi
Teşekkürler sevgili Limonsarısı :) Biraz geç gördüm mesajını. Aynı günde mi düğünlerimiz? :)
ben normalde ist da yŞIYORUM AMA ÜNİ SON SINIFTAYIM SAKARYADA DÜĞÜNÜM TRABZONDA OLACAK MAALESEF KUAFÖR FALAN HİÇ BAKMADIM DAHA ARTIK ŞANSA AMA İST DA YAŞIYCAZ
Kızlar bizim kesin nikah tarihi belli oldu ev biraz geç teslim edileceğinden dolayı 27 eylüle ertelendi
hayırlısı olsun canım :) benimde 14 gün sonra nişanım var onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum giremiyorum kimler neler yapıyor zaman daraldıkça sıkıştı mı işler :)
Benim de düğünüm Trabzon'da olacak. Kuaförüm de hazır. Geçen sene elticiğim evlendi, onun düğününde gittiğimiz kuaföre gideceğiz gene. Saçtan da makyajdan da memnun kalmşanlıştım. İstersen yardımcı olabilirim.
Hayırlı olsun. Geç olsun da güç olmasın demişler. Allah ağzınızın tadını bozmasın.
hemde ne stres yaa bazen durup dururken ağlıyorum :) evet kısa bi nişanlılık dönemi geçircez :)sizinde hayırlısı olsun nişanlılık döneminiz kısa olucaj demek ki :) evet günler azaldıkça stres artıyo
Amin inşallah hepimizin
Bende İzmirdeyim ve burada yaşamaya devam ancak balayını daha ayarlamadık.Mobilyalarada bir türlü karar veremiyorum.Sanki bütün koltuk takımları birbirine benziyor.
Bir de kirada oturacağımız için karar veremememde etkili bir faktör de o...:44:
arkadaşlar 10 ağustosta cumhurbaşkanlığı referandumu olacakmış bugün açıklanmış tarih. o gün olacak düğünler bu durumdan etkilenir mi ki ya bilen biri var mı?
eşim değiştirelim tarihi geç olmadan diyor. düğün salonları bile kapalı olabilir o gün diyor.
bu konuda bi bilgisi olan var mı![]()
sanmam canım ya sabah oyunu kullanan gelsin düğüne nolcakki düğün salonlarına sandık koymıcaklar ki
gerçi yine de araştır
iki şehirde olacak düğünümüz mecbur bi taraf oy kullanamıcak. bilemedim ya canım sıkıldı
nette bişey yazmıyor ki![]()
Bilemedim ki şimdi eeee tarih değiştirseniz nasıl yer bulacaksınız bu saatten sonra
babamla konuştum da sorun olur iki tarafta birden yer ayarlayamayız yeniden boşver düşünme dedi. ama eşim değiştirelim diyor illa. aman neyse napayım onu düşün bunu düşün sıkıldım artık :) değiştirirlerse değiştirsinler değiştirmezlerse kalsın sanki düğün benim değil![]()
sen eğlenmene bak canım ya illa oy kullancam diye tutturan olursada gelmeyiversin o gün senin günün boşver insanları :) eşin de herşey mükemmel olsun istiyo sanırım ama o iş biraz zor yaz geldi düğüne kaldı 4 ay falan çok zor tarih değiştirmek falan
Kızlar kuafor arayışım devam etmekte. sizlere de ara ara haber vereyim belki yardımcı olur. bahçelievler nexsus ile dün görüşmeye gittim. Beklediğim gibi olmadı biraz hayal kırıklığı yaşadım. Porselen makyaj değil su bazlı makyaj yapılıyormuş. ikisinin sonuçlarında ne gibi fark olur kestiremiyorum. Nikah sonrası fotograf çekimine gideceğim için makyajın kalıcılığı önemli. Valla kararsızım ya şu kuaför de belli olsada aradan çıksa![]()