• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

napıyım kız :9:
bak şimdi söyleyeceklerim destek olacak sana :9:
kardeşim var yanımda kalıyo 90 küsür kilo tam bilmiyorum kaç kilo olduğunu. yıllardır diyet yapıyo 120 kilodan düştü bu kiloya kadar.
bense 45 kiloyum yediklerim yaramaz bi türlü kilo alamam :D
gece yarısı olsa bile canım istediğinde hemen yerim, garibim sürekli iç geçirir bana da yediklerim yaramasa diye
yanında benim gibi uyuz olacağın biri yok en azından :9:

gerçekten çok cadalozsun :52::52::52: evlenince gör sen inşallah kilo alırsın :9::9:

Diyet duyunca ilgi alanıma girdi hemencik geldim 😄 ne diye yapıyosun canım benimde haziranda düğünümde azcık tüyo alayım agustos gelinlerinden dedim 😄

Senin nezaman düğünün?

düğünüm 2 ağustos benim canım valla öyle özel yaptıgım bişey yok yediklerime dikkat ediyorum bol su içiyorum akşamları ağır şeyler yemiyorum falan filan :1: sen neler yapyosun

Canım ya geçmişi okurken gözüme takıldı zonguldaklımısın benim düğüm ereğlide olcakta koaför arıyorum eğer öyleyse yardımcı olursan çok ama çok sevinirim.

aa gerçektenmi nerden geliyosun gelin :1: bende ereğlideyim ben defne kuaföre gidicem canım hem arkadaşım hemde işini iyi yapıyo :34: daha istersen yardımcı olurum her konuda :16:

aa gerçektenmi nerden geliyosun gelin :1: bende ereğlideyim ben defne kuaföre gidicem canım hem arkadaşım hemde işini iyi yapıyo :34: daha istersen yardımcı olurum her konuda :16:

nerde canım kuaforun :31:

benım kuaförumu ayarlamak uzereydım ama vazgeçtim fotoğraf çekimim florya da olucak ve kuafor cok uzak kaldı daha yakın biyer bakıorum malum ıst.trafıgı ve haftasonu bi de :ssz:

benimde 9 ağustos :6:

Bende 9 ağustos um bende :16::16:

ağustos gelini olarak çok sevındım ben buraya cok cabuk alıştım cok şeyimi buradan onerılerle hallettım ınş. sızde eksiklerinizi tamamlarsınız nereye gelin gıdıosunuz ne eksik işler kaldı kızlar :16::16:

ben ereğliden bursaya göçücem canım :1: bursa geliniyim nasipse :16:

hayırlısı olsun cnm yuvası nerde orda mutlu olur ınsan :8::16:

ağustos gelini olarak çok sevındım ben buraya cok cabuk alıştım cok şeyimi buradan onerılerle hallettım ınş. sızde eksiklerinizi tamamlarsınız nereye gelin gıdıosunuz ne eksik işler kaldı kızlar :16::16:

aynen canım inşallah rabbimin izniyle hepimiz mutlu olalım yuvalarımızda :16:

Bende Agustoos Geliniyimmmm. :) 24 Agustos'ta nikahimiz inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar nisanlimla arayi duzelttik biraz simdi daha iyiyiz. Bu aralar tam kesin net nikah tarihi belli olucak. Bizim ev icin mayista teslim demislerdi simdi temmuz diyolarmis bakalim ne olucak

çok sevindim canım inşallah daha da iyi olursunuz :16:

gel git yaşamaktan yoruldum artık tek emin olduğum birşey var o da çok seviyorum... sanırım karakterlerimizle de alakalı bi durum canım aşırı detay düşünmek duygusal olmak duygularını gizleyememek bu duruma itiyor insanı

oluyor canım son zamanlarda bu tür düşünceler gel gitler. toz pembelik kalkıyor sanırım işin ciddi olduğunu idrak ettiğimizde ondan :)

gerçekten çok cadalozsun :52::52::52: evlenince gör sen inşallah kilo alırsın :9::9:

amaaaaaaa :D ben zaten kilo almaya çalışıyorum da alamıyorum :17:

oluyor canım son zamanlarda bu tür düşünceler gel gitler. toz pembelik kalkıyor sanırım işin ciddi olduğunu idrak ettiğimizde ondan :)

İnşallah canım :)

Benim de bir sürü eksiğim var.

Düğün salonlarımız
Nikah başvurumuz
Gelinlik
Mobilyalar
Ufak tefek çeyizler
Balayımız
Kuaför HAZIRRRRR

damatlık
beyaz eşya
bir takım çeyiz
müziklerimiz
davetiye şekerler
kına malzemeleri vs hazır değil :2:

aynen canım dediğin gibi

Benim de bir sürü eksiğim var.

Düğün salonlarımız
Nikah başvurumuz
Gelinlik
Mobilyalar
Ufak tefek çeyizler
Balayımız
Kuaför HAZIRRRRR

damatlık
beyaz eşya
bir takım çeyiz
müziklerimiz
davetiye şekerler
kına malzemeleri vs hazır değil :2:

hazır olmayanlar cok zaman alıcak seyler dıılmış cnm benım yakın zamanda ıkı arkadaşım evlendi bunları bı haftada yayarak hallettıler hem de 2sı sadece:16:

gece geç saatlerde yemek yee cips ye çikolata ye :1: hamur işi ye :1:

Bugun Fatih belediyesine gittik nikah gunumuzu almaya ama olmadı. Cunku Agustos'a ancak Mayis'ta gun alabiliyormusuz. Ayrica 24 Agustos cumhurbaşkanı secimi olabilirmis o gun nikah kiymiyormus belediye. :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back