Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun Fatih belediyesine gittik nikah gunumuzu almaya ama olmadı. Cunku Agustos'a ancak Mayis'ta gun alabiliyormusuz. Ayrica 24 Agustos cumhurbaşkanı secimi olabilirmis o gun nikah kiymiyormus belediye.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de Ağustos geliniyim inşallah
Aaaa çok ilginç çok şaşırdım.
Bi de 6 değil mi o süre ya. Benim de nikahım 23 ağustosta. Trabzon belediyesinde işlemlerimizi mart ayı girer girmez yaptırdık :)
Ne zaman nerede evleniyorsun? Hayırlı olsun.
Kızlarrrrrr uzun zamandır gelmiyordum bu topiğe...
Ben işe gidiyorum.....
Aaaa çok ilginç çok şaşırdım.
Bi de 6 değil mi o süre ya. Benim de nikahım 23 ağustosta. Trabzon belediyesinde işlemlerimizi mart ayı girer girmez yaptırdık :)
Ne zaman nerede evleniyorsun? Hayırlı olsun.
Kızlarrrrrr uzun zamandır gelmiyordum bu topiğe...
Ben işe gidiyorum.....
gece geç saatlerde yemek yee cips ye çikolata ye hamur işi ye
Yiyorum :) kilo vermek kadar almak da çok zor millet inanmıyor ama öyle
ben geldimm :) 10 ağustos düğün
Hayirli olsunn canimm :)))Aynen benim de düğünüm 10 Ağustosta inşallah:) beni de yazar mısınızz?:)
2 Ağustos Bursa'da olacak
Benim de bir sürü eksiğim var.
Düğün salonlarımız
Nikah başvurumuz
Gelinlik
Mobilyalar
Ufak tefek çeyizler
Balayımız
Kuaför HAZIRRRRR
damatlık
beyaz eşya
bir takım çeyiz
müziklerimiz
davetiye şekerler
kına malzemeleri vs hazır değil :2:
benim düğünüm de 10 ağustos 2014 te inşallah beni de ekler misiniz? :)Hoşgeldin ayşegülcümm tarih verirsen topiğimize ekleyebilirim seniiiiiiii
3 ağustos geliniyim ben de:) heyecan şimdiden zirvede:))
hayırlı olsun canım bende öylee
Rabbim alnımızın akıyla şu işin de içinden çıkmayı nasip etsin çok sıkıntılıymış gerçekten çok kararsız biriyim.tek başıma hiçbir şey alamıyorum bu da haliyle zaman kaybı yaratıyo bisürü eksiğim kaldı,bişey alıp eve geliyorum sonra beğenmiyorum nişanlım bu durumumdan illallah etmiş durumda
inşallah canım ya gerçekten öyle bende beğeniyorum mesela ama almaya gelince bi anda kalakalıyorum ille başka birilerine gösterip fikir almak istiyorum.kafam çok karışıyo çünkü.sonra bide arada kalınca sıkıkıp sinirleniyorum.off Allah kolay versin :44:
oda bi hastalık çeşidi bence ya
Aynen benim de düğünüm 10 Ağustosta inşallah:) beni de yazar mısınızz?:)
Ağustosun 9 u benimde düğünüm.. Mobilyalarımı aldım saloni den bu cumarteside gelinlik bakıcam inşallah tavsiyelerinizi bekliyorum
Biz farklı şehirlerde yaşadığımızdan dolayı 2 düğün yapıcaz mecburen. Düğün salonları tutuldu. 9 Ağustos'ta bizim şehirde, 16 Ağustosta müstakbel eşimin şehrinde düğünümüz var. Ancak tabi ben 16.Ağustos'u kabul ediyorum. Çünkü sonrasında sevdiceğimle birlikte evimize geçebilices.
Bugun Fatih belediyesine gittik nikah gunumuzu almaya ama olmadı. Cunku Agustos'a ancak Mayis'ta gun alabiliyormusuz. Ayrica 24 Agustos cumhurbaşkanı secimi olabilirmis o gun nikah kiymiyormus belediye.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
24 ağustos geliniyim :))
Aynen benim de düğünüm 10 Ağustosta inşallah:) beni de yazar mısınızz?:)
benim düğünüm de 10 ağustos 2014 te inşallah beni de ekler misiniz? :)
hayırlı olsun canım bende öylee
vee bugün salonun tutulmasıyla birlikteee bende Ağustos gelinleri arasında yerimi almış bulunmaktayım 6 Ağustos'ta benim düğün tarihim kızlarr
kızlaaaarr kuaför ayarlayan yok mu ? ya da kafasında kuaför olan? hatice kaşık şuan benim aklımda duran fiyat almadım ama gelinin yanında da gelenlere oradan çok tuzlu ayrılırmışız gibi geliyor :26:
Hayirli olsunn canimm :)))