2014 agustos gelinleride buradaa

bu kadar düşünme kuzummm akışına bırak

Merhaba kızlar ben gelınlıgımı satmak ıstıyorum uygun fıyata 36-38 beden izmşrden aldım.şimdi hamıleyım bebegıme bısıler almak ıcın satmak ıstyorum hem yer kaplıyor

Bende katılabilir miyim,düğün tarihimiz 8 Ağustos doğum günüm nişanlımın ısrarıyla oldu ama ben cok tereddütlüyüm hafta içi düğün mü olur

Bende katılabilir miyim,düğün tarihimiz 8 Ağustos doğum günüm nişanlımın ısrarıyla oldu ama ben cok tereddütlüyüm hafta içi düğün mü olur

hoşgeldin :) hayırlı olsun şimdiden :) hafta içi olur tabi canım neden olmasın. ramazan dolayısıyla düğün sezonu azaldı zaten o yüzden hafta içi haftasonu farketmiyor artık :) tabi iki ailede aynı şehirdeyse :) uzaktan gelen olursa zor olabilir

Benim de Ankara'daki düğünüm perşembe akşamı olacak.
Güzel olur canım, neden olmasın ki :)

artık mobilyalarımı almak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm ama bunun için bursaya gitmem gerekicek mayısa daha çokkkkkkkkkk

ben altın sarısı düşünüyodum canım yokmuş 3 renkleri varmış bende cart tuuruncu değilde hoş bir turuncu sarı arası olanı sectim yanan ateşlerle duvarlarla falan çok uyumlu oldu salona göre tercih et bence ona uysun :44: bende nişan telaşı içindeyim nişan bi geçsin hemen düğünn

artık mobilyalarımı almak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm ama bunun için bursaya gitmem gerekicek mayısa daha çokkkkkkkkkk
taaa mayısta mı gidiceksin canım ya kıyamam bende yapılsın diye bekliyorum ev bakmaya başladık artık
ben de geldim,16 ağustos
aynı gün düğünümz :) hangi şehir :)

ortam bembeyaz her renk uyar canım ben direk organizasyon şirketiyle anlaşıyorum her renk varmış ellerinde :) kıyafetim toz pembe ve siyahlı acaba pembe tonumu olsa bana uyumlu olsun diye yoksa mor gibi kendini belli edecek bi renk mi olsun ona kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…