- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
güzel güzel gecelerde giymek nasip olur inşallah canım :)
aynısından ben de aldım bunun
Nereden alıyorsunuz ya ben de alayım?
canım neden hep siz taviz veriyosunuz ya onlar değişsin tarihlerini
Kasitli olduugnu bildigim icin degismeyeceklerinide biliyorum canim o yuzden biz degisiyoruz
Kizlarr nasilsiniz islerin yogunlugundan giremiyorum ben hicdurumlar nasil nasil gidiyo hazirliklar :) bende herseyin tarihini degistim bastan nisanligim icinde aradim diktirdigim moda evini onceye alin martin sonunda bitsin dedim biter bitmez sizinle baylasacagm insallah:)
Kız kocan kalpten gider mazallahh
Bir de böyle ayna karşısında ateşli bir poz verdin mi Allah tutmayın enişteyi ondan sonra.
Ben daha sade şeyleri seviyorum. Dur bir tanesinin fotoğrafını paylaşayım bulayım da.
Bunu aldım internetten.
Arkası da açık bele kadar.
Ama henüz göremedim, çünkü direk nişanlımın evine gitti.
Eki Görüntüle 999179
güzel güzel gecelerde giymek nasip olur inşallah canım :)
aynısından ben de aldım bunun
Nereden alıyorsunuz ya ben de alayım?
Kasitli olduugnu bildigim icin degismeyeceklerinide biliyorum canim o yuzden biz degisiyoruz
Senin de işin çok zor oldu canım ya.
Ama boş ver dert etme. Önemli olan senin gününün mutlu geçmesi.
Ben de haftaya nikah başvurusu için nişanlımın şehrine gideceğim. Beyaz eşyalarımızı alacağız.
Gel canım gel görmüş olursun hem :) 7 Ağustos akşam 7 de başlayacak inşallah :)
Kızlar 2 gündür Trabzon'da nişanlımın yanındayım. Koltuk renklerini seçtik. 3 lü olan yeşil, iki tane 2 li kırmızı olcak.
Dün de nikah basvurusu yaptık. Merak edenlere anlatabilirim.
başvuru şartları yaşadıgın yere göre değişiyo ama anlat dinleriz canım :) koltuklarının resmi varmı merak ettim :)
ceyiz topigimde var canim mobilyalarim.
Yorumların beni sevindirir.
Biz önce belediyenim sitesinden gerekli evraklara baktik.
Nüfus kayit örneği ve 5 fotografi aldik gittik belediyeye evlendirme islerine.
Orada bir iki kagida imza attik.
Bu arada kızlık soyadını kullanmak istiyorsan bunu o anda soyluyorsun. çünkü onlar sana sormuyor.
Bize birer kağıt verdi. Sağlık raporu.
üniversite hastanesine gittik. Ucretliymis. Enfeksiyon poliklinigine gittik. Kan verdik. Sonuclar çıkınca doktor sağlık raporlarimizi imzaladi. Hastane müdürüne falan da imzalattik.
Bu arada sadece hepatit aids ve frengi ile ilgili kan testi yapildi. Akciğer filmi ya da kan grubu istemedi.
Sonra sağlık raporunu belediyeye goturduk. Nikah günü saati ve yeri söyledik.
Hastaneye de toplam 115 ,
belediyeye 92 lira para vyatirdik
sağlık raporunu berabermi aldınız ben burdan alıpta gitmeyi düşünüyodum orda uğraşmayalım diye :26: Fotografımı falan çektirmeyi düşünüyodum burda vakit kaybı olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?