2014 agustos gelinleride buradaa

Olsun canım Atalay prensde çok güzeldi ben beğendim. Aslında kimseye aldırış etmiyceksin canım nereyi beğeniyosan tariih felan sorun olmuycak tutucaksın akrabanla çakışsa bile. Şu an benim başıma geldi bu ben 1 yıl önceden hallettim tuttum düğün salonumu ve can ciğer bi kuzenim vardı ama 1 senedir nankör kendisi ve beni acayip kıskanır 19 yaşında neysee.. şu son 1 ay içinde bi çocukla konuşuyo 1 ayda evlilik kararı almışlar bana inat gitmiş düğün tarıhını benım kına gecemin olacağı tarihe almış sinirden çatladım acaba akrabalarımız onun düğününemi gidicek benim kına gecememi gelicekler bilmiyorum. Kendisi bu arada öz ve öz amca kızı olur

Bende Arya parka bakmıştım ama çok önermediler canım baya bi araştırma yapmıştım genellikle olumsuz yorumlar görüp tereddütte kalmıştım iyikide tutmamışsınız orayı :) Siz nereyi tuttunuz canım Goldu mu Atalay prensi mi?

Bu arada sen iyi tepki vermemişsin ay gerçi bende öyle bozulup kalırdım bi an ama gülerdim sonra Ne biçim adamlar yaaa öyle şaka mı olur muş hem adamın kalbine felan iner maazallah

Kızlar, ben de aldıklarımın fiyatını yazayım da belki fikir olur almayanlarınıza.

KARACA MARKA ÇEYİZ SETİ:

- Büyük tencere seti (düdüklü,cezve,çaydanlık dahil)
-12 kişilik misafir yemek tk
-12 kişilik misafir çkb tk
-6 kişilik günlük yemek tk
-6 kişilik günlük çkb tk

Bunlar 2600 lira.

KARACA MARKA KAHVALTI TAKIMI:

-6 kişilik ama bir büyük bir küçük ikişer servis tabağı var

300 lira

KARACA MARKA SU TAKIMI

-12 kadeh
-12 uzun meşrubat bardağı
-12 kısa su bardağı
-12 çay bardağı
-12 çay tabağı
-2 karaf (biri yatık,biri dik)

Bunlar da 430 lira.

Su takımını önce gösterişli gümüş yaldızlı bir şey almıştım. Ama eltim de aynısını almış, makineye atınca yaldızları gitmiş, çok moralim bozuldu. Gittim değiştirdim, daha sade bir şey aldım.

Şimdi kadeh ve uzun bardakları misafirler için konsola kaldıracağım. çay bardaklarını ve kısa bardakları günlük kullanacağım. Bu yüzden ekstra bardak almayacağım.

Misafir yemek takımından çıkan türk kahvesi fincanlarını da günlük kullanacağım.

Çok kötü olmuş canım ya aile büyükleri bişey demedi mi amcan baban falan insanları zora sokmanın ne manası var çok kızdım şimdi bu arada ben Atalay prensi tutmadım canım o başka arkadaş

kızlar cuma günü 2 de bindim otobüs geç indi kör olmayasıca yarım saat falan geç indim 2 gece kaldım sevdicegimin yanında dünde gece 1 de bindim sabah 6 bucukta burdaydım şimdide işteyim çalışıyorum

gelinlikçileri gezdikkk. davetiyemi seçtim.. kuaförümü seçtimm burdada gelinlik bakıp ondan sonra karar vereceğim ama modelim az çok belli oldu giy çıkar giy çıkar aşık oldum hepsine yaaaaaaaaa

Ayy ama cok merak ettim ceyda yaa. Fıyatlar nasıpsi? Tesettürrde gelinlik çok pahalı ya. Guzel geçti mi günlerin :)

Arkadaşlar ben de Ağustos 29 da evleniyorum kısmetse ve hızla çeyiz hazırlığı yapıyorum.. Yorgan almak ne kadar zormuş çok fazla çeşidi var önerebileceğiniz bir marka falan yok mu?

aaaaa neler neler yapmışsın kızzz valla bravo:109: kuaför nereye karar verdin tatlım gelinlik nerelere baktın anlat bakalımmm böyle cee diyip kaçmak yok detay isterizzzz

Arkadaşlar ben de Ağustos 29 da evleniyorum kısmetse ve hızla çeyiz hazırlığı yapıyorum.. Yorgan almak ne kadar zormuş çok fazla çeşidi var önerebileceğiniz bir marka falan yok mu?

aramıza hoşgeldin canım benim düğünde senden 2 gün sonra valla canım benim uyku setlerim var kayınvalidemde getirdi nişanda oyüzden almıcam başka ama geçen gün arkadaşım madame cocodan aldı nekadar kalitelidir fikrim yok ama fiyat olarak uygun yani.. ama ben olsam özdilekten şaşmazdım

hakikaten kıskançlıktan başka bişey değil. aileleriniz falan görüşmedi mi niye böyle yaptınız falan diye.
aman canım bırak kendi haline inşallah kimse gitmez ona herkes sana gelir de görür kıskançlığının sonunu

ben gittim çok pisti. kadını aradım gelemem falan dedi ilgilenmedi. öylelikle vazgeçtim ben. yoksa kafama orayı koymuştum :)
atalay prens sanırsam nilüfer tarafında. tam yerini bilmiyorum :) salonun içi güzel organizasyonlarından bahsettiler o da hoşuma gitti. hatta her şeyi onlar düşünüyo senin yerine ona bayıldım sen nereyi tuttun canım

kızlar ben geldim nasılsınızz

hoşgeldin cnımmm özledik seni :)

güzel geçmesine sevindim canım benim
nereleri gezdin neler yaptın büssürü anlatsanaa :)

nasıl yani ya üzgünüm ama bence onun düğününe giderler gibi geliyo çünkü ertesi günde senin düğünün var ya da senin kınana bazıları gelir 1 saat durur sonra onun düğününe geçerler. nasıl bir mantık bu anlamadım. senin düğün ve kına tarihini biliyodu yani dimi :44: şu anda şoklardayım

Kızlarrrrrr yarın yolcuyum sonunda bende sevdiceğime kavuşucam az bi zamanda olsa :) inşallah hep yanımızda olurlar ya mesafe çok zor

Çok kötü olmuş canım ya aile büyükleri bişey demedi mi amcan baban falan insanları zora sokmanın ne manası var çok kızdım şimdi bu arada ben Atalay prensi tutmadım canım o başka arkadaş

Aaa çok özür dilerim canım karıştırmışım bu durumdan dolayı akıl mı kaldı bende uyku uyuyamaz oldum
Amcam sizlere ömür canım o olsa zaten bu kadar ileri gidemezlerdi hiç bir şekilde... Babam artık onlara diyecek laf bile bulamıyor önceden öz babaları yerıne koyarlardı babamı şimdi ise arkasından demediklerini bırakmıyorlar bayramda elini bile öpmeye gelmediler Aile büyükleride çok kızıyorlar ayıp etmişler ne aceleleri varmış diyorlar bişey diyemiyosun cnm işte.
Senin düğün salonun neresiydi bu arada canım ?

Son düzenleme:

Görüştüler canım görüşmez olurlarmı kendileri böyle istemişler miş miş de. Görüştüğü kişi uzman çavuşmuşta görev yeri değişecekmişte bir sürü bahane canım sanki 1 gün sonra olsa düğünü kaçmıyor ya kimse... İnşallah bulur herkez layığını canım.

Atalay prens nilüferin ordaydı cnm heralde bende yanlış hatırlamıyorsam Bizde gold'u tuttuk canım zaten bursada adam gibi organizasyon yapan düğün salonları sınırlı. Hem atalayda herşeyi düşünüyor aynı şekilde goldda :)

Biz Ankaralıyız canım kuzenımde bende Ankarada oturuyoruz hatta aynı ilçede :) evlerimizde araba ile 15 dk yakınlığında... Benim düğün tarihimi ta 2013 Ağustosundan beri biliyor canım yaa tabi o zamanlar hanfendinin başka bir sevgilisi vardı... Benim kınam 3 Ağustosda Ankarada olacak, düğünümde 7 ağustosda Bursada olucak canım ki düğünüme fazla kişi gelemez tüm akrabalarım Ankarada çünkü . En azından kına gecem düğün gibi olsun burda oturan akrabalarım için öyle hayal kurmuştum tüm hayalimi mahvetti bilmiyorum nasıl olacak çok üzgünüm ve morelim bozuk gerçekten. Beraber büyüdüğüm aynı yatakda uyuduğum koruyup kolladığım insanın böyle bir şey yapması üzücü gerçekten

Melodi canım her yer doluydu zor bulduk yoksa evlenemicektik
Amcana toprağı ağır gelmesin canım ama kızı çok kıskanç ya . Daha yeni tanıştılar diyodun sanırım belki bozulur işleri olmaz mı. Yaptığı tamamen insafsızlık ailedekiler seni de yalnız bırakmazlar merak etme o gün ama nasıl yaparlar bilemedim. Onları düşünüp üzme canım kendimi sorunlar mutlaka olucak ama o gün snin en güzel günün :)

Ayy ama cok merak ettim ceyda yaa. Fıyatlar nasıpsi? Tesettürrde gelinlik çok pahalı ya. Guzel geçti mi günlerin :)

aaaaa neler neler yapmışsın kızzz valla bravo:109: kuaför nereye karar verdin tatlım gelinlik nerelere baktın anlat bakalımmm böyle cee diyip kaçmak yok detay isterizzzz

hoşgeldin cnımmm özledik seni :)

güzel geçmesine sevindim canım benim
nereleri gezdin neler yaptın büssürü anlatsanaa :)

HOŞBULDUM CANLARIMMMM

kızlar neşem gelinliğe gittim, paris moda evine gittim, laberia gelinliğe gittim, özkan gelinlik, bursa moda evi, aygün gelinliğe gittim
HEPSİNDE GÜZEL ilgilendiler en pahalısına 2800 dediler satılık ama ben kiralık istiyorum satın almak istemiyorum ama paris moda, laberia, özkan, bursa moda, evi kiralamıyo sadece neşem moda evi kiralıyo oda 1900 tl çok pahalı bence kiralayacagım bişeye o kadar para verdirtmem bide kendi yaşadığım şehirde bakıcam kızlar
aygün gelinlik 1200 dedi modeli tarif ettim geri dönüş yapıcam sağolsun ölçümü bile aldı oraya tesadüfen girdik kasapoğluna gitmiştik kapalıydı orası açıktı. burda bakıp kafamda hiç model belirlemeden gittim ama gezdikçe şekillendi bir sürü gelinlik giydimmm hepsi harikaaaaa artık gittigim yerlerde model tarif ettim fiyat aldım satın almak bana hiç mantıklı gelmiyo alırsam çok pişman olacagımdan eminim kiralamak istiyorum diktiripte ama İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜMÜZE GÖRE OLUR KIZLARR KUAFÖRÜM DÜĞÜN SALONUNKİNİ SEÇTİM GELİN BAŞI ZATEN ÜCRETSİZ ARTI OLARAK porselen makyaj ve kirpik boyama olucak sadece 85 tl ödicez başımı nasıl yapacagıma kendim karar vereceğim için korkmuyorum begenmezsem baştan yaptırırım banane on kere evlenmicez yaa düğün davetyemi seçtim çok para vermeye gerek duymuyorum zaten tanıdık ona yaptırıcaz 700-750 tane 250 tlden biraz fazla modelini gösteririm canlarrr birazdan sormak istediginiz bişi varsa sorun zevkle cevaplarım

Kızlarrrrrr yarın yolcuyum sonunda bende sevdiceğime kavuşucam az bi zamanda olsa :) inşallah hep yanımızda olurlar ya mesafe çok zor

AYY CANIM SENDEMİ GİDİYON HADİ BOL ŞANS :))

Ne kadar güzel dolu dolu geçirmişsin vaktini :) darısı benim başıma :) Bursa'yı boş bırakmıyoruz işte canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…