2014 agustos gelinleride buradaa

çok iyiymiş canım 650 tl ye kaçırma bence :) bursada hangi fotoğrafçı o ?

2 albüm isterdim bende bu fiyatlarda canım hangi fotoğrafçıymış o ya ben kime sorsam en az 1000 lira fiyat duydum tek albüm için :43:

evet canım çok pahallar ya bende çok araştırdımm :43:bide iki yerdede dış çekim istiyorum o yüzden çok pahalıya geliyodu

çok iyiymiş canım 650 tl ye kaçırma bence :) bursada hangi fotoğrafçı o ?

canım babamın kuzeni fotografcı yıllardır görüşmüyolarmış bi sebep oldu onlarada geldiler bizde kaldılar aynen bende araştırdım çok pahalı normalde çok :43:

kızlar karar veremediğim iki albümmü yapsam tek mi :(( ereğli ve bursa dış çekim albümüm ayrımı olsunkiii

Son düzenleme:

Haklısım canımmm valla bulmuşken kaçırmıyakk fiyatlar gerçekten uçukkk :))

Kızlar bursada tesettür gelin başı diye konu açtım bakarmısınız rica etsemmmm bilen görenn duyann:)))

Son düzenleme:
Selaam Kızlaar ben geldiimmm
Öncelikle sağlık problemimden dolayı gelemiyordum buralara. Fakat şuan durumum gayet iyi elhamdüllillah. Sıkıntı falanda kalmadı şükür. Biraz sıkıntı yaşayınca ben Adana'ya gelmeye karar verdim. Ablam üniversite okuyor burada. Çok iyi geldi 2 gündür buradayım. Maşallah çok daha iyi oldum. Cumartesi geri İzmir'e geri dönüyorum. Ayrıca sizi özlemişim...

heey :) bende ağustos gelini olucam galiba... nişanlım askerde 22 nisanda gelcek Allahın izniyle... 7 haziran diye düşünüyorduk ama yetişmez diye düşündüğüm için 10 Agustosa kalsın istiyorum.düğün ve ev hazırlıklarını sevdiğimle tadını çıkara çıkara geçirmek istiyorum

Merhaba canım iyi olmana çok sevindim hava değişikliği iyi gelmiştir eminimm tekrardan çok geçmiş olsun

Allah kavuştursun canım az kalmış.. hayırlısı olsun şimdiden

Gecmiş olsun afracım seni tekrar aramızda görmek güzell

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiin aramızaaaaaa

Çok teşekkür ederim kızlar,çok tatlısınız.
Canımm benim nişanlımda askerde nisanda geliyor tarih aynı :) Nerde askermişkii :)

Hoşgeldiiiin afracım geçmiş olsun aklım hep sendeydi valla iyi olduğuna sevindim

Hoşgeldiiiin aramıza çok iyi düşünmüşsün Allah kavuştursun :)

Çok teşekkür ederim kızlar,çok tatlısınız.
Canımm benim nişanlımda askerde nisanda geliyor tarih aynı :) Nerde askermişkii :)

acemiliği Kastamonuda yaptı şimdi Diyarbakırda.çok zormuş asker yolu beklemek... Allah yardımcımız olsun.Siz düğün tariihi olarak ne düşündünüz???

Hoşgeldiiiin afracım geçmiş olsun aklım hep sendeydi valla iyi olduğuna sevindim

Hoşgeldiiiin aramıza çok iyi düşünmüşsün Allah kavuştursun :)

Hoşbulduk :) iyimi düşündüm bilmiyorum aslında :18: hala kararsızım.. bir an önce yuvamı kurmak istiyorum Ramazan ayını sevdiğimle yuvamızda geçirmek istiyorum ama aceleye getirip birşeylerin eksik kalmasınıda istemiyorum...