• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

acemiliği Kastamonuda yaptı şimdi Diyarbakırda.çok zormuş asker yolu beklemek... Allah yardımcımız olsun.Siz düğün tariihi olarak ne düşündünüz???

hayırlı olsun canım. Benim nişamlımda aydın sökede. Bizim 2 tane düğün olacak ben hem ağustos gelini hem eylül geliniyim aslında. İzmirde yaşıyorum izmirdeki düğün agustos son haftası. Kırşehirdeki düğün de 6 eylül :)

hayırlı olsun canım. Benim nişamlımda aydın sökede. Bizim 2 tane düğün olacak ben hem ağustos gelini hem eylül geliniyim aslında. İzmirde yaşıyorum izmirdeki düğün agustos son haftası. Kırşehirdeki düğün de 6 eylül :)

Bizde haziran istiyoruz ama yetişmez korkusuyla ağustos düşünüyoruz... Hayırlısı olsun :) Senin nişanlın sana yakın yerde askerlik yapıyor ne güzel.. ben İstanbuldayım sevdiceğim Diyarbakırda :( çok uzaklarda...Bu arada şafak takvimini nasıl yaptın? bende istiyorum :)

bende hem 31 temmuz hemde 2 ağustosss geliniyimm :9: aynı sayılırız kız :9:
senin kına düğün birmi olcak canım??

Hoşbulduk :) iyimi düşündüm bilmiyorum aslında :18: hala kararsızım.. bir an önce yuvamı kurmak istiyorum Ramazan ayını sevdiğimle yuvamızda geçirmek istiyorum ama aceleye getirip birşeylerin eksik kalmasınıda istemiyorum...

Bence iyi düşünmüşsün aceleye getirip tam içine sinmemesindense böylesi daha iyi herşey gönlünce olur son ayrı Ramazan'ınız olur bi sonrakileri sevdiceğinle geçirirsin :) :31:

Bizde haziran istiyoruz ama yetişmez korkusuyla ağustos düşünüyoruz... Hayırlısı olsun :) Senin nişanlın sana yakın yerde askerlik yapıyor ne güzel.. ben İstanbuldayım sevdiceğim Diyarbakırda :( çok uzaklarda...Bu arada şafak takvimini nasıl yaptın? bende istiyorum :)

Canım benim hayırlısıyla geçsin zaman.. Agustos güzel ay hem ramazanda sahur falan yeni evlisin pek güzel olmaz ;)
Şafak takvimini de profil bilgilerinden yaptım canım.

iyiyim bende tatlım aynı işte :31: yılbaşı hediyesimi yoksa özel bir gününüz yaklaşıyorda onun içinmi canım? :28:

Yılbaşı canım ya :5: normalde görüşemicektik o yüzden sallamıştım almasamda olur diye :) ama planlar değişti görüşcez şimdi mecbur hediye lazım :31:

Kına olmayacak gibi bişey ya evde bindallı giyicem evimizde kocaman allahtan. Gelinliğimi mutlaka giyicem izmirde de
bende hala napsam diye aradayım canım yaa ilk düşüncemiz salonda gelinlik ve bindallı idi kendi memleketimizde ama şimdi bindallıyla ugrasasım yok onden nasıl kına yapsak dıye dusunuyorum :/

Kızlar benim fotografcı bursaya gelemıyo:( aynı tarıhte baskasına soz vermiş. Sonradan hatırlamıs oyle soyledi. Ereğlideki çekimi ona yaptırıcaz kuaforden baslıcak dıs cekim baba evinden çıkış albüm dahil 500 tl olucak.. bu tamam desem bursadakinide biz kendimiz aileden birilerine çektiririz diye düşündük fotografcı da çok begendiğin olursa albüme koyarız dedi ama bursadaki biraz amatörce olcak içime sinsin istiyorum napsam ordada başka fotografcımı bulsak bu sefer artı masraf olcak işte düşünüyorum sonrada bu düğün bi kere olcak profesyonelce olsun diyorum. Ereğlideki olcak ama gönül bursadakide öyle olsun diyor napsam işin içinden çıkamadım bi türlü bi yol gösterin bana:((

Yılbaşı canım ya :5: normalde görüşemicektik o yüzden sallamıştım almasamda olur diye :) ama planlar değişti görüşcez şimdi mecbur hediye lazım :31:

tatlım tuttuğu takımın taraftar sweatshirtnü yada twigyden ev terliğini falan alabilirsin benimki en çok gs olan şeylere sevinir yada parfümünü değiştirmeyi sorun eden biri değilse farklı kendi beğendiğin bi parfümde alabilirsin canım :8::8:

Kızlar benim fotografcı bursaya gelemıyo:( aynı tarıhte baskasına soz vermiş. Sonradan hatırlamıs oyle soyledi. Ereğlideki çekimi ona yaptırıcaz kuaforden baslıcak dıs cekim baba evinden çıkış albüm dahil 500 tl olucak.. bu tamam desem bursadakinide biz kendimiz aileden birilerine çektiririz diye düşündük fotografcı da çok begendiğin olursa albüme koyarız dedi ama bursadaki biraz amatörce olcak içime sinsin istiyorum napsam ordada başka fotografcımı bulsak bu sefer artı masraf olcak işte düşünüyorum sonrada bu düğün bi kere olcak profesyonelce olsun diyorum. Ereğlideki olcak ama gönül bursadakide öyle olsun diyor napsam işin içinden çıkamadım bi türlü bi yol gösterin bana:((

canım benim kasımda evlenen arkadaşım dış mekan çekimi yaptrdı ama kuaförde ve evden çıkıştaki fotoğraflarını kuzeni çekmişti profesyonel bi makinayla gayette güzel olmuş o fotoğraflarda yani sizinde fotoğrafçılıktan biraz anlayan ve iyi bi makinası olan bi tanıdığınız varsa o çeksin derim ben çifte masrafa hiç gerek ama yinede karar senin tatlım :6::6:

canım benim kasımda evlenen arkadaşım dış mekan çekimi yaptrdı ama kuaförde ve evden çıkıştaki fotoğraflarını kuzeni çekmişti profesyonel bi makinayla gayette güzel olmuş o fotoğraflarda yani sizinde fotoğrafçılıktan biraz anlayan ve iyi bi makinası olan bi tanıdığınız varsa o çeksin derim ben çifte masrafa hiç gerek ama yinede karar senin tatlım :6::6:

bizim makinemiz var canım geçen nişanlımla aldık. bi arkadaşıda başka bi arkadaşlarının resimlerini çekmiş düğünde ona çektiririz eğer fotografcı bulmazsakk işte insan gözüyle görmeyince içi rahatlamıyo kim çekcek nası çekcek istedigimiz gibi olcakmı hep muaamma :31:

Son düzenleme:
Kızlar benım ablam profosyonel fotografcı. Ve cok yakın arkadasım da oyle. Gelın damat fotografları cekıyorlar. Benım tepeden tırnaga herseyımı o cekecek. Karsılıgında da dugunumde gıyecegı kıyafetı almaya karar verdık ben ıstedım yanı :) bıde tesetturluyum ben rahat olmam gerek fotograf cekılırken aklımda bı kac samımı poz ver ben ve nısanlıma ozel. Onları ablam cekerse rahat olurum. Bu arada ozel dedıgımde nısanlımın benı kucagına alması gelınlıgımle falan fılan :) cok ozel degıl ama utanırım :)

Back