2014 agustos gelinleride buradaa

Çook çok geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar herşey. Gelişmelerden haberdar et bizide

geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar raporların yazarsın sonuçlarını burayada

teşekkür ederim canım. daha güzelleri sizin olsun amin inşallah hepimize mutlulukla giymek nasip olur

Merak ettim canım ne alemdesin ????

bende iyim canım çalışıyorum pazar pazar bu güzel havada sahilde gezmek varken ben calısıyorum cıldırıcammm

bursadada hava çok güzel ama bende evde pinekliyorum sen ne iş yapıyordun tatlım ya pazar pazar ne çalışması bu mesaimi var yoksa izin günün haftaiçimi?

bursadada hava çok güzel ama bende evde pinekliyorum sen ne iş yapıyordun tatlım ya pazar pazar ne çalışması bu mesaimi var yoksa izin günün haftaiçimi?

canım ben bi alışveriş merkezinin muhasebe+kasasındayım 3 kişiyiz pazarları sırayla çalışıyoruz bu haftada sıra bende hava çok güzel evettt nişanlımda bursada ya benim evde hasta yatıyodu dışarı çıkmasına izin vermiyodum zar zor çıktı oda hafta içi iznimiz yok malesefff. sen çalışıyomusun normalde

kızlar bizim aramızda başka şehire gelin olarak gidip kendi memleketinde kına-düğün yapıcak birileriii yokmu ya ama tesettürlü olucakk ne çok şey istedim dimii ben hala başımı nasıl yapacagıma karar veremiyorum

meslektaşız kızzz bende çalışıyorum bi şirkette muhasebedeyim tatlım cumartesi pazar yok benim ama haftaiçi işbaşı 7buçukta yapıyoruz malesefff

[ı]meslektaşız kızzz Bende çalışıyorum bi şirkette muhasebedeyim tatlım cumartesi pazar yok benim ama haftaiçi işbaşı 7buçukta yapıyoruz malesefff [/ı]

Hadi yaa ne işi canım merak ettim
7 bucukkk cok eken allah sabır versinn canımmm. Biz allahtan hafta içi 9 hafta sonu 12 ne yapıcan ekmek parası

Hadi yaa ne işi canım merak ettim
7 bucukkk cok eken allah sabır versinn canımmm. Biz allahtan hafta içi 9 hafta sonu 12 ne yapıcan ekmek parası

endüstriyel ürünler sektörümüz canım ben muhasebedeyim işte.. evet özellikle şimdi çok zor geliyor 5buçukta kalkıyorum çünkü evimiz şirkete çok uzak servisle 1saat dolanıyorum malesef ama evlenince servisle 5 dk anca sürücek mesafe olarak son 8 ay yani 5buçukta uyanmaya sonnnn

kızlar nasılsınız ablam yeni eve taşınıyo 3 gündür ona yardım ediyorum temizlik filan yapıyoruz. eşyalar yavaş yavaş taşınıyo daha yapılıcak çok şey var

kızlar nasılsınız ablam yeni eve taşınıyo 3 gündür ona yardım ediyorum temizlik filan yapıyoruz. eşyalar yavaş yavaş taşınıyo daha yapılıcak çok şey var

Taşınmak kadar zor bir iş yok Allah kolaylık versin canım bi de havalarda serin hasta olmazsınız inşallah temizlik derdine

oooo çok sevindim snn adına canımmmm

kızlar ereğlide ve bursada dış çekim kuaförden başlıyo+ gelin alma düğün salonuna kadar çekim büyük albüm+2 adet aile albümü+ cep albümü+75*100 ebatlarında fotograf 650 tl

AMA İKİ YERDEDE AYRI AYRI ALBÜM YAPARSAM YUKARDAKİLER ÇARPI 2 OLUCAK VE FİYAT 1000 OLUCAK NASIL SİZCE YANİ 2 ADET BÜYÜK ALBÜM EREĞLİ VE BURSA ÇEKİMLERİ AYRI OLUCAK 2+2 AİLE ALBÜMÜ 1+1 CEP ALBÜMÜ 75*100 2 ADET BÜYÜK FOTO
BÜYÜK FOLARDAN BİRİNDE TOPLAM 4 ADET FOTOMUZ OLUCAK ONLARI KESERSİN DEDİ BEN FAZLA OLUYO 2 BÜYÜK RESMİ NAPIYIM DEDİMDE

KIZLAR NASIL SİZCE ALBÜMLERİN TANESİ BANA 500 TL YE GELMİŞ OLCAK 2 TANE ALBÜMÜM OLMUŞ OLCAK :)
BİTANEDE İSTERSEM 650 TL OLMUŞ OLCAK

Son düzenleme:
ama resim sınırlamam var tek albüm oldugu zaman albüm için 30 resim seçebilcem sen şimdi ona karar verme dedi fotograflarını görünce zaten iki albüm olsun diceksin dedi arşivide alıcam bu arada hepsini

2 albüm isterdim bende bu fiyatlarda canım hangi fotoğrafçıymış o ya ben kime sorsam en az 1000 lira fiyat duydum tek albüm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…