2014 agustos gelinleride buradaa

Ayy kızlar ne guzeel tuzunuz kuru :) benım hıcbıır ceyızımm yok nerdeyseee :) keske tek sorunum balayı olsa ayy ayy :) kız ceyızı cok pahalı yaa bı tepsı begendım 37 lıra yuh dedım yaa

Kız daha ne pahalı tepsiler vaaar elime almaya korktum mağazada bişey mişey olur diye Aslında benimde pek bişeyim yoktu canım annem sagolsun ben üniversite okurken çeyiz setimi kampanyaya getirip almış ( kızıyordum ben, niye alıyosun evlenmiycem götür geri ver diye şimdi dalga geçiyolar benimle hani evlenmeyecektin diye )
Ama seninde dediğin gibi gerçekten çok pahalı kız çeyizi sırf mutfak malzemeleri plastiklermiş, çöp kovalarıymış, çamaşır sepetleriymiş yok o suymuş bu suymuş derken benimki toptan 500 tl ye mal oldu canım ve dahada var yani eksik :) Sen hallettin mi bu eksiklerini canım

bizde pek başlamadık hazırlıklara arada bi çeyiz için bişeyler alıyorum o kadar. mobilya filanda hiç almadık daha ama ben biraz acele ettim ve gelinliğimi aldık

Sen en son alınacak şeyi en önce almışsın canım ama süper olmuş :) Mobilya işininde kolay olduğunu düşünüyorum canım kafanda belirlediysen bi kaç şey dahada kolay olur. Gerisi mağazaya girip beğenip almak.. Gelinliğin nasıl peki canım ?

yatak odası beyaz eşyalar televizyon belli modelleri bi oturma odasına kararsız alınıcak yapılıcak çok şey var daha. gelinlik modelimde

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...nde-gelinligimi-sizlere-sunuyorum-buyrun.html konu açmıştım burdan bakabilirsin

Ben bu kafayla gıdersem sadece kendımı goturucem. Ayy delı oluyorum engılıs homeye falan. Cok tefferuatlı bı ıs gercekten. Agustosa kadar almaya calısırsam yetısır herhalde yaa

Ahaha annen en ıyısını yapmıs valla. Ben pıyangodan cıktım evlenmek ıcın bekar ablamlar var benım onların onune gecınce herkes sok tabı ceyız fılanda yok halıyle :) benım eksıklerım o kadae cook kı. Yatak ortulerı nevresımler gunluk yemek takımlarım falan hıc yok

Ben bu kafayla gıdersem sadece kendımı goturucem. Ayy delı oluyorum engılıs homeye falan. Cok tefferuatlı bı ıs gercekten. Agustosa kadar almaya calısırsam yetısır herhalde yaa

olur olur almaya başlayınca devamı gelir

Hayırlı olsun canımm gelınlıgın allah ıcıne sındırdıın. Asıl sacın falab nasıl olucaak merak ettım :)

teşekkür ederim canım. saça makyaja bi türlü karar veremiyorum :26: hatta saç ile ilgili konu açtım anketli

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinbasi-gelin-taci/675476-hangi-sac-modeli-guzel.html

bu haftasonu beyaz eşyalarımızı aldık tamamladık cok şükür:)balayımızı da sorunsuz ayarladık o da bitti..ama biz de bittik çok yorulduk maddi ve manevi acıdan su alışverişlerden bir ay bi dinlenip ocak ortası yeniden son hız devam edicez..allahım bi an once gelsin su ağustos:26:

eee her güzel şeyin bi zorluğu vardır. biz henüz bişey almadık

16 ağustos gelini burda
Hoşgeldin gündaşlar çoğalıyor :) allam mutlu etsin şimdiden maraton nasıl gidiyor :) hazırlıklar ne alemde

Hayırlı olsun :) dinlenmeyi haketmişsiniz :) bende daha doğru dürüst bişey yok hemen gelmesin Ağustos :)

selam kızlar nasılsınız :))

balayı otelimize karar verdikk.. uzun araştırmalar sonucu ilk begendiğimiz yere karlık evinde karar kıldık çok araştırdım hakkında bi tane bile olumsuz yorum okumadım :)) yarın gündüz arayıp bi kaç detay öğrenicem arkasından odamızı ayırtıcaz ve balayı işimiz aradan çıkmış olucak çok mutluyumm çok şükür :)) üstümden öyle büyük bi yük kalktıkii kızlar anlatamam :))

beyaz eşyalarımızı zaten karar vermiştik onlarıda sadece almak kaldı :))

bu hafta nişanlım annesiyle gidip nakiti altına çeviricek oda tamam sayılır :)

bugün nişanlımı inegöle gönderdim bi kaç tanıdıgı aracılıgıyla fiyat araştırdı mobilyalarımız için evgörde begendiğimiz 3.900 tllik yatak odasına adamlar 2.100 demişler maliyet fiyatına şok olduk :)) gittiğimizde beraber gezicez ve karar vericez maliyetine taksitle alıcaz çok şükür :))

hayırlısı olsun canım inşallah memnun kalırsınız muhteşem bi balayı geçirirsiniz inegölde mobilyalar herzaman daha uygun olur zaten bide tanıdık varsa iş tamamdır bizde yatak odasını alsakmı yaptırsakmı diye çok düşündük yatak odamız dikdörtgen olduğu için alırsak eğer gardırobum 4 kapaklı küçük bişey olucaktı oyüzden yaptıralım diyoruz fiyat falan aldık mobilyacıdan hazırlarından aşırı fazla bi farkı yok oyüzden yaptırıcaz kısmetse inşallah güzel olur:111:

sağol canım inşallah çok heyecanlıyım şimdiden düğünü yapsakta gitsek :)))
birileriyle tanıştı canım kuzeni var orda sağolsun ilgilendi :))
yaptırmak bencede en güzeli benim babam mobilyacı fakat ben yatak odamı babama yaptıramıcam maddiyat sıkıntı oldugu için o yüzden bizde yemek yatak hepsini bir takım almak istiyoruz inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım :)

Iyı aksamlar kızlar. Yarın sabah endoskopı oluyorum dualarınızı esırgemeyın. Korkmuyoda degılım hanı. Umarım temız cıkar rapolarım.. Mıdem basımın belası sızde boyle saglık problemlerı varmı ?

Kıyamam geçmiş olsun dualarım seninle inşallah temiz çıkar canım korkma bişey çıkmaz Allah'ın izniyle yarın haber ver ama olur mu merak ederim

Zaten hiç kimse senden beklemiyorken birden ortaya ben evlenicem diye çıkınca millet şaşırıp kalıyo öyle sen anlattıkça eksiklerini içim karardı ay kısmetse ssenin düğünün ne zaman cnm ?

bayıldımmm gelinliğe canım kuğu gibi olmuşsun maşallah. Ne çok sade ne çok abartılı tamda benim istediğim model. Uzun kuyruğu felan çok güzel canım. Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…