- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
evet canım gerçekten şans benimde cumartesi yok nişanlımında ikimizde özel sektördeyiz ve işyerlerimiz o.s.b de aramızda 3 cadde var denk geldimi geliyorinşallah sen kpssyi kazanırsın ve sizinde herşey gönlünüzce olur..
aralık ayında beyaz eşya kampanyaları gerçktn çok oluyormuş benimde daha beyaz eşya adına hiçbirşeyim yok ama yer problemim oldğu için kampanyaları kaçırıcam sanırım:18:mutfak dolaplarımız hazır olduktan sonra alıp direk evimize göndericem artık kısmetse.. aldıktan sonra fiyatları yazarsanız çok memnun olurum kızlar en azından fikir olur
Âmin âmin inşallah :) ama tek sorunum Bursa'yı hiç bilmemek nasıl alışırım bilmiyorum. FoToğrafçı falan ayarladın mı dış çekim olayı nerde güzel olur ki
merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar??
Bursa gelinleri ne kadar çoğaldı maşallah bende Bursa gelini olacağım inşallah <3
hehe evet baya varız bursa gelini olarakevimizin kapısı boyası parkesiyle uğraşıyoruz buaralar sizde durum ne ? buarada sizin düğün nerede olacak?
benim düğünüm hem benim yaşadığım yerde hemde bursada olucak canım bursada poyraz düğün salonunda olacak..
senin ki nerde olucak peki??
biz bi süre kirada olacagımız için parke kapı derdimiz yok canım :)) beyaz eşyalarımızı seçtik bi kaç ay içinde peşin alıcaz şu aralar fotograafcı arayışı içindeyim siz naptınız fotograf işini ??
düğünüme 7 ay 26 gün kalmış maşallahh maşallah :)) 8den düşmüşüzzz :))
canım bizimkide atalay grubun salon prenseste olucak kuaför ve fotoğrafçı salonun var çokta güzel çekimleri var oyüzden başka aramıyorum.. zaman geçip gidiyor Allah yardımcımız olsun zahmetli ama güzel telaşlar bunlar
insan günler geçiyo sevdiğime kavuşacağm gün yaklaşıyo diye hem seviniyo hemde üzülüyo bu haftaiçi d.günüm vardı baba evimde geçirdiğim son d.günüm olduğu için kendimi çok kötü hissettimama hem ağlarım hem giderim modunda dolanmaya devam
bizim salonlarında fotografcıları var ama ben dış mekan için başka bakıyorum canım napıcam bilmiyorum yaa(
ayy sorma onu canım sorma ben tam moddayım yani biri bişey derse hemen dökülürüm çok duygusalım ailem konusunda :///
ama malesef gidicez yani mecbur :))
salonun fotoğrafçısı dış mekan çekimide yapmıyormu canım bizimde dış mekan olucak bi sorun isterseniz
canım bizim salonun kuaförü fotoğrafçısı falan içinde vede çok güzel yapıyorlar başka fotoğrafçı aramıyorum oyüzden botanik parka, cumalıkızık köyüne, mudanyaya, mudanyanın tirilye köyüne, dağ yoluna ve eski konaklara gidilyo genelde bursada dış çekimlerde ben hem dağ yolunda bursa manzarasında hemde mudanya tirilyede istiyorum fotoğrafları kısmetseama düğünüm öğlen olacağı için kına günü halletmeyi düşünüyorum fotoğraf işini.. ben nişanımda stüdyo çekimi yaptırdım ama çok memnunum fotoğraflardan aynı yer dış mekanda çekiyo ordan daha güzel çeken dış mekan fotoğrafçılarıda var tabiki sizin düğün akşamsa düğün günü yapabilirsin çekim işini benim kınada cumartesi gece zaten geç yatılcağı için ve bizde gelin alma olayıda biraz abartılı olur zaman sorunu olmasın diye kına günü yapmak zorundayım
merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar??
Bursa gelinleri ne kadar çoğaldı maşallah bende Bursa gelini olacağım inşallah <3
Ne çok Bursa gelini varmış maşallah :) beyaz eşya aşamasına geçtik biz
Ağustos ayı genellikle Bursalı gelinlerin ayı oldu sanırım :) ne güzel
bende beyaz eşyalarımı seçtim canım arçelikten iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah hepimizeee...
evett yaa ne çoğaldık maşallah maşallahhh :)) sen napıyosun canımm??
Bende arçelik düşünüyorum canım :) inşallah mutlu mesut huzurlu yuvalarımızda iyi günlerde kullanırız
evett yaa ne çoğaldık maşallah maşallahhh :)) sen napıyosun canımm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?