Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun:)hoş geldin aramıza:)
yaa kızlar balayı ıçın karar vermek cok zorhem bütçeyi çok aşmayıp hemde güzel bi yere gitmek sitiyoruz ama onumuzdeki seçenekler cok azerken rezv. dan umduğumu pek bulamadım.voyage istiyorduk cok pahalı geldi bize..sizler bakıyormusunuz
hayırlısı olsun:)hoş geldin aramıza:)
yaa kızlar balayı ıçın karar vermek cok zorhem bütçeyi çok aşmayıp hemde güzel bi yere gitmek sitiyoruz ama onumuzdeki seçenekler cok azerken rezv. dan umduğumu pek bulamadım.voyage istiyorduk cok pahalı geldi bize..sizler bakıyormusunuz
Hayırlı olsun mutluluklar şimdidenBende varimmm 2 Agustos
Evet günler azalıyor git gide :) heyecan dorukta :) ben düğün salonumu tuttum tabak tencere falan alıyorum :) yavaş yavaş çeyizini düzüyorum daha nişanım olcak bi de :) daha çok onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum şimdilik :) sen de durum ne :)Merhaba kızlarr; bende Mardan Palace ve Cornelia Diamondu çok beğeniyorum erken rezervasyondan yararlanıp gidebiliriz inşallah balayı haricinde hazırlıklarınız ne durumda neler yapıyorsunuz??? günler gittikçe azalıyooo
Bende varimmm 2 Agustos
Hayırlı olsun mutluluklar şimdiden
Evet günler azalıyor git gide :) heyecan dorukta :) ben düğün salonumu tuttum tabak tencere falan alıyorum :) yavaş yavaş çeyizini düzüyorum daha nişanım olcak bi de :) daha çok onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum şimdilik :) sen de durum ne :)
ben nişanı atlattım canım 15 eylülde Allah yardımcın olsun eğer büyük nişan yapacaksan oda çok yorucu bi dönem oluyo :)) ben yemek takımı kahvaltı takımı tencere tava gibi mutfak gereçlerinin çoğunu aldım bikaç ufak şey kaldı ama daha hiçbir beyaz eşyamı almadım düğüne yakın alıcam inşallahh
aslında en güzelini yapıyorsun nişan düğün arası kısa olucak ben kendi nişanımla düğünümün arasını bile uzun buluyorum ne kadar kısa okadar iyi gelinlik bende internetten baktım çıkıp denemek istiyorum fikir edinmek için ama çalıştığım için pek fırsat bulamadım henüz buarada düğünün nerede olucak ben önce kır düğünü istedim ama salon baktığımız gün yani ağustos ortasında yağmur yağınca cesaret edemedim
Bursa da olucak canım bende aynı şekilde yağmur yağar korkusuna salon istedim en mutlu günümüze kötü hatıralar bulaşmasın biz çok uzak şehirlerdeyiz sevdiceğimle birbirimize o yüzden ne kadar kısa tutarsak nişanla düğün arasını o kadar iyi olcak bizim için :) fırsat bulup gidip denesen gelinlikleri iyi olur aslında fikir almış olursun :) senin düğününnerde olcak
canımm bende bursadayım hangi salonu tuttunuz sen şuan nerdesin ki bursaya gelin geliceksin sanırım
Merhaba kızlar, forumda yeniyim benim düğün tarihim de 8 ağustos =)
Düğün yerim tutuldu, şimdi de yavaştan eşyalara bakmaya başladım, sonra aceleye gelmesini istemiyorum. Bir yandan da balayı ve fotoğrafçı araştırıyorum. Uçak bileti ücretini ayarlayabilirsek yurtdışına gidicez ama biletler çok pahalı =(
Hayırlı olsun ve hoş geldin :)
Nerede yaşıyorsun bilemiyorum ama bundan 1 ay önce düğün için Trabzon'da istediğim yerde ağustosun bütün hafta sonları doluydu.
Elini çabuk tut derim ben.
:) ne güzel ya evet canım ben Bursa'ya gelin gidicem karadenizdeyim Marmara'ya geçiş yapıcam :) melodiyi tuttuk biz si nereyi tuttunuz
canım Trabzon da düğününü nerede yapacaksın??
atalay grubun salonlarından salon prensesi tuttuk canım bizde hem ağustos geliniyiz hemde bursada olucak düğünlerimiz
Evet :) biz salon tutmakta biraz geç kaldığımız için doğru dürüste yer bulamadık istediğimiz tarihe :) böyle oldu artık :) kaç yaşındasın bi de nerde oturacaksınız bursada evlenince