:) ne güzel ya evet canım ben Bursa'ya gelin gidicem karadenizdeyim Marmara'ya geçiş yapıcam :) melodiyi tuttuk biz si nereyi tuttunuz
merhaba melodi düğün salonu güzeldir umarım memnun kalırsınız ve umarım Bursayı da seversiniz çokcaa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) ne güzel ya evet canım ben Bursa'ya gelin gidicem karadenizdeyim Marmara'ya geçiş yapıcam :) melodiyi tuttuk biz si nereyi tuttunuz
Aramıza hoşgeldin canımm :)Hayırlısıyla bende ağustos gelini olucam :) 2 düğün var 6 ağustos Bursa Armoni düğün salonu teras. 10 ağustos zonguldak -sahil- :) umarım hepimiz için tatlı tatlı anılarla dolu olur düğünlerimiz :)
İnşallah :) Bursa'yı hiç bilmiyorum zamanla öğrenicem :) düğün salonuda istediğimiz tarihe başka yer kalmamıştı o yüzden öyle oldu ama güzel olur inşallahmerhaba melodi düğün salonu güzeldir umarım memnun kalırsınız ve umarım Bursayı da seversiniz çokcaa :)
Anladım canım. Bursa'da çok güzel mekanlar var evet özellikle deniz kenarında resim istiyorsan Mudanya harika :) bende bayağı bi araştırma yaptım gerçekten bu işi profosyonel olarak yapan fotoğrafçılar var ama tabi fiyatları uçuk biraz.
Bursada fiyatlar nasıl ki benim araştırdıklarımın çoğu istanbuldan geliyo 700 civarı diyorlar
Ohh ne güzel Nisana kadarda bayağı ders çalışırsın o zaman canım :) Tabiside yaparız çocuğuda kariyeride bizim diğer hatunlardan neyimiz eksik ayy :)
Aramıza hoşgeldin canımm :)
Kızlar Pazar günü bulaşık ve çamaşır makinemizi aldım marka olarak samsung a karar vermiştik niaşnlımla beyaz eşya ve tv için işte karşınızda tv çamaşır ve bulaşık makinemiz , tv yi nişanlım aldı çamaşır ve bulaşık makinesini ben, haftayada inşallah turbo fırın ve mikrodalgayıda halledicem buzdolabınıda sevdiceğim alır bir ara böylece tamamlamış olucaz hayırlısıyla
Eki Görüntüle 889869 Eki Görüntüle 889870 Eki Görüntüle 889871 Eki Görüntüle 889872 Eki Görüntüle 889873 Eki Görüntüle 889874
Sağol tatlım çok teşekkürlerİyi günlerde kullan canım inşallah :)
Kızlar Pazar günü bulaşık ve çamaşır makinemizi aldım marka olarak samsung a karar vermiştik niaşnlımla beyaz eşya ve tv için işte karşınızda tv çamaşır ve bulaşık makinemiz , tv yi nişanlım aldı çamaşır ve bulaşık makinesini ben, haftayada inşallah turbo fırın ve mikrodalgayıda halledicem buzdolabınıda sevdiceğim alır bir ara böylece tamamlamış olucaz hayırlısıyla
Eki Görüntüle 889869 Eki Görüntüle 889870 Eki Görüntüle 889871 Eki Görüntüle 889872 Eki Görüntüle 889873 Eki Görüntüle 889874
hayırlısı olsun Rabbim ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallahh koyacak yeriniz var mı mağazada mı bekleticeksiniz canım benim nişanlım aldırmıyo daha var diye koyacak yerde yok mağazada beklemesini istemiyomuş beyefendi mutfak dolaplarımız olunca alabilicem ancaaa
evet işte yılsonu indirimleri çok oluyo bende oyüzden alalım diyorum ama dinleyen kimmm canım bide bizim dairede hiçbişey yoktu kaba inşaattı camından kapısına uğraştırıyo oyüzdende çok bişi diyemiyorum mafrafımız zaten çok mart nisan gibi alırız diyo bende tamam diyorum artık napiim hangi marka almayı düşünüyosunuz canım?
Benim ailemin bütün beyaz eşyası arçelik ben kendimi bildim bileli herşeyler arçelik Allah'a şükür bi sorun yaşamadık alışık olduğum marka olduğu için arçelik istiyorum. Nişanlında haklıymış canım evin masrafıda çoktur biz mecburen kirada oturup 1-2 sene sonra ev olayına girmeyi planlıyoruz çünkü hiç kafamızda daha düğün olayı yoktu bi anda gelişti sen ne düşünüyosun
bosch almayı düşünüyoruz canım ama bakalım kısmet yinede..valla insan bu işlerin içine girmeden sıkıntısını anlamıyormuş canım bana evlenen arkadaşlarım elinizi sıkı tutun zaman hemen geçiyor sonra bişeyler aceleye gelmek zorunda kalınca gereksiz yere canı sıkılıyor insanın falan gibi nasihatlerde bulunurdu bende tamam tamam öyle yaparız diye geçiştiriyordum ama kendime gelince işler değişti daha 8 ay var ama o nasıl olcak bu nasıl olcak stresinden patlıcamm
Bunlar tatlı sıkıntılar bu günler bi daha gelmeyecek bu tarz sıkıntı , telaş bir daha yaşamıcaksın öyle düşün ve keyfini çıkar Allah'ın izniyle hepsi hallolur :)
Aralık ayında beyaz eşyada indirim oluyormuş ne alemde fiyatlar :)
Anladım canım. Bursa'da çok güzel mekanlar var evet özellikle deniz kenarında resim istiyorsan Mudanya harika :) bende bayağı bi araştırma yaptım gerçekten bu işi profosyonel olarak yapan fotoğrafçılar var ama tabi fiyatları uçuk biraz.
Ohh ne güzel Nisana kadarda bayağı ders çalışırsın o zaman canım :) Tabiside yaparız çocuğuda kariyeride bizim diğer hatunlardan neyimiz eksik ayy :)
Hayırlısıyla bende ağustos gelini olucam :) 2 düğün var 6 ağustos Bursa Armoni düğün salonu teras. 10 ağustos zonguldak -sahil- :) umarım hepimiz için tatlı tatlı anılarla dolu olur düğünlerimiz :)
Çok teşekkürler canım :)Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin canim bence güzel secim yapmissin
ciida67kızlar benim sanırım fotograf konusunda fikre ihtiyacım varrr durumumu anlatıyımm size bana fikir verin olurmu
şimdi benim yaşadıgım yerde kına-düğün aynı akşam olucak ilk önce gelinlik giyip sonra bindallı tarzı kıyafet giyicem gelinlikle kendi memleketimde ( aynı zamanda nişanlımında memleketi ) dış çekim yapıcaz
asıl düğünümde bursada yaşayacagımız yerde olucak ordada dış çekim yapıcaz
haliyle fiyatlar önemli ben burda fotografcıdan fiyat aldım 1 adet panoramik albüm 2 adet kayınvalide albümü küçük cep albümü ve kocaman cerceveli resim 600 tl çantasınıda istersem 700 tl oluyor ama ben cep albümüne gerek duymuyorum o yüzden 550 tl ye geliyor çantasız fakat fotografcı cektıgı fotografları dvd veya flaşta bana vermiyor başkaları veriyor ama fotografcının cekimini mekanlarını falan çok begendim birincisi bu
ikincisi bursada yapacagımız çekimde içinde neler olsun iki albümdede kayınvalide albümlerine gerek yok ya burdakinde olsun ya ordakinde ama hangisinde olsun
cep albümüne gerek varmı bi üçüncüsü
bütün resimleri mutlaka almalımıyım :))
daha soracak sorularım olabilir :))