• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

evet canım gerçekten şans benimde cumartesi yok nişanlımında ikimizde özel sektördeyiz ve işyerlerimiz o.s.b de aramızda 3 cadde var denk geldimi geliyor :21:inşallah sen kpssyi kazanırsın ve sizinde herşey gönlünüzce olur..

Âmin âmin inşallah :) ama tek sorunum Bursa'yı hiç bilmemek nasıl alışırım bilmiyorum. FoToğrafçı falan ayarladın mı dış çekim olayı nerde güzel olur ki

aralık ayında beyaz eşya kampanyaları gerçktn çok oluyormuş benimde daha beyaz eşya adına hiçbirşeyim yok ama yer problemim oldğu için kampanyaları kaçırıcam sanırım:18::31: mutfak dolaplarımız hazır olduktan sonra alıp direk evimize göndericem artık kısmetse.. aldıktan sonra fiyatları yazarsanız çok memnun olurum kızlar en azından fikir olur :21:

Canım benim de evim hazır değil, firmalar depolarında bekletiyolar senin için istersen, garantisi de depodan alıp evine götürdüğünde başlıyor hatta. Bayi ile görüşüp anlaşabilirsin bu şekilde =)

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar??

Bursa gelinleri ne kadar çoğaldı maşallah bende Bursa gelini olacağım inşallah <3

Âmin âmin inşallah :) ama tek sorunum Bursa'yı hiç bilmemek nasıl alışırım bilmiyorum. FoToğrafçı falan ayarladın mı dış çekim olayı nerde güzel olur ki

canım bizim salonun kuaförü fotoğrafçısı falan içinde vede çok güzel yapıyorlar başka fotoğrafçı aramıyorum oyüzden botanik parka, cumalıkızık köyüne, mudanyaya, mudanyanın tirilye köyüne, dağ yoluna ve eski konaklara gidilyo genelde bursada dış çekimlerde ben hem dağ yolunda bursa manzarasında hemde mudanya tirilyede istiyorum fotoğrafları kısmetse:16: ama düğünüm öğlen olacağı için kına günü halletmeyi düşünüyorum fotoğraf işini.. ben nişanımda stüdyo çekimi yaptırdım ama çok memnunum fotoğraflardan aynı yer dış mekanda çekiyo ordan daha güzel çeken dış mekan fotoğrafçılarıda var tabiki sizin düğün akşamsa düğün günü yapabilirsin çekim işini benim kınada cumartesi gece zaten geç yatılcağı için ve bizde gelin alma olayıda biraz abartılı olur zaman sorunu olmasın diye kına günü yapmak zorundayım:31:

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hazırlıklar??

Bursa gelinleri ne kadar çoğaldı maşallah bende Bursa gelini olacağım inşallah <3

hehe evet baya varız bursa gelini olarak:21: evimizin kapısı boyası parkesiyle uğraşıyoruz buaralar:9: sizde durum ne ? buarada sizin düğün nerede olacak?

hehe evet baya varız bursa gelini olarak:21: evimizin kapısı boyası parkesiyle uğraşıyoruz buaralar:9: sizde durum ne ? buarada sizin düğün nerede olacak?

benim düğünüm hem benim yaşadığım yerde hemde bursada olucak canım bursada poyraz düğün salonunda olacak..
senin ki nerde olucak peki??
biz bi süre kirada olacagımız için parke kapı derdimiz yok canım :)) beyaz eşyalarımızı seçtik bi kaç ay içinde peşin alıcaz şu aralar fotograafcı arayışı içindeyim siz naptınız fotograf işini ??

benim düğünüm hem benim yaşadığım yerde hemde bursada olucak canım bursada poyraz düğün salonunda olacak..
senin ki nerde olucak peki??
biz bi süre kirada olacagımız için parke kapı derdimiz yok canım :)) beyaz eşyalarımızı seçtik bi kaç ay içinde peşin alıcaz şu aralar fotograafcı arayışı içindeyim siz naptınız fotograf işini ??

canım bizimkide atalay grubun salon prenseste olucak kuaför ve fotoğrafçı salonun var çokta güzel çekimleri var oyüzden başka aramıyorum.. zaman geçip gidiyor Allah yardımcımız olsun zahmetli ama güzel telaşlar bunlar :16:

düğünüme 7 ay 26 gün kalmış maşallahh maşallah :)) 8den düşmüşüzzz :))

insan günler geçiyo sevdiğime kavuşacağm gün yaklaşıyo diye hem seviniyo hemde üzülüyo bu haftaiçi d.günüm vardı baba evimde geçirdiğim son d.günüm olduğu için kendimi çok kötü hissettim :5: ama hem ağlarım hem giderim modunda dolanmaya devam :27::9::10:

canım bizimkide atalay grubun salon prenseste olucak kuaför ve fotoğrafçı salonun var çokta güzel çekimleri var oyüzden başka aramıyorum.. zaman geçip gidiyor Allah yardımcımız olsun zahmetli ama güzel telaşlar bunlar :16:

bizim salonlarında fotografcıları var ama ben dış mekan için başka bakıyorum canım napıcam bilmiyorum yaa :((

insan günler geçiyo sevdiğime kavuşacağm gün yaklaşıyo diye hem seviniyo hemde üzülüyo bu haftaiçi d.günüm vardı baba evimde geçirdiğim son d.günüm olduğu için kendimi çok kötü hissettim :5: ama hem ağlarım hem giderim modunda dolanmaya devam :27::9::10:

ayy sorma onu canım sorma ben tam moddayım yani biri bişey derse hemen dökülürüm çok duygusalım ailem konusunda :///
ama malesef gidicez yani mecbur :))

bizim salonlarında fotografcıları var ama ben dış mekan için başka bakıyorum canım napıcam bilmiyorum yaa :((

ayy sorma onu canım sorma ben tam moddayım yani biri bişey derse hemen dökülürüm çok duygusalım ailem konusunda :///
ama malesef gidicez yani mecbur :))

salonun fotoğrafçısı dış mekan çekimide yapmıyormu canım bizimde dış mekan olucak bi sorun isterseniz:21:

kızlaaaarrr ben geldim :3: nişanlımla nikah için ağustos ayına karar verdik henüz gün belli değil

canım bizim salonun kuaförü fotoğrafçısı falan içinde vede çok güzel yapıyorlar başka fotoğrafçı aramıyorum oyüzden botanik parka, cumalıkızık köyüne, mudanyaya, mudanyanın tirilye köyüne, dağ yoluna ve eski konaklara gidilyo genelde bursada dış çekimlerde ben hem dağ yolunda bursa manzarasında hemde mudanya tirilyede istiyorum fotoğrafları kısmetse:16: ama düğünüm öğlen olacağı için kına günü halletmeyi düşünüyorum fotoğraf işini.. ben nişanımda stüdyo çekimi yaptırdım ama çok memnunum fotoğraflardan aynı yer dış mekanda çekiyo ordan daha güzel çeken dış mekan fotoğrafçılarıda var tabiki sizin düğün akşamsa düğün günü yapabilirsin çekim işini benim kınada cumartesi gece zaten geç yatılcağı için ve bizde gelin alma olayıda biraz abartılı olur zaman sorunu olmasın diye kına günü yapmak zorundayım:31:

Bizim salonunda düğün fotoğrafçısı var ama dış çekim yerini bize bıraktılar yere biz karar vericekmişiz bana botanik park ta güzel olur dediler ama manzarası güzel olan bi yeri tercih ederim :) mecburen düğün günü olcak çekimim akşam zaten düğün o sorun olmaz çünkü kınam başka ilde olcak :)

Ne çok Bursa gelini varmış maşallah :) beyaz eşya aşamasına geçtik biz

bende beyaz eşyalarımı seçtim canım arçelikten iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah hepimizeee...

Ağustos ayı genellikle Bursalı gelinlerin ayı oldu sanırım :) ne güzel :16:

evett yaa ne çoğaldık maşallah maşallahhh :)) sen napıyosun canımm??

bende beyaz eşyalarımı seçtim canım arçelikten iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah hepimizeee...

Bende arçelik düşünüyorum canım :) inşallah mutlu mesut huzurlu yuvalarımızda iyi günlerde kullanırız:16:

Bende arçelik düşünüyorum canım :) inşallah mutlu mesut huzurlu yuvalarımızda iyi günlerde kullanırız:16:

ben bütün modelleri netten seçtim daha sonra nişanlım geldiginde burda arçeliğe gittik begendiklerimizi bide canlı görelim diye o görmüştü ama ben görmemiştimm gittik begendiklerimi söyledim ve bide onların ağzından dinledim tebrik ettiler çok güzel modeller seçmişsiniz diyee :))

Hepimiz çok çok mutlu mesut gelinler oluruz inşallah :) İiyiyim canım bende gün sayıyorum :) bi yandan KPSS çalışmaya başladım onun stresi var hayırlısı olur inşallah :) sen neler yapıyosun?

Back