• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

canım ağustosta çok fazla yağmur yağmıyor ama ne de olsa burası Trabzon :1: ben mayıs için açık hava tercih edemedim mecburen kapalı bir salon tuttuk :31:

Evet ya mayıs ayı Trabzon için çok riskli bir ay.

Aralığın 26sı gelse de Trabzon'a gitsem, çok özledim.

3 aralıkta 24 oldum :1: sen kaç yaşındasın, sizin salonda güzel canım ben gittim oraya daha önce bizim iki tarafında sülaleler aşırı kalabalık olduğu için büyük bi yer bakmak zorunda kaldık nilüfer tarafında oturucaz canım siz nerde oturacaksınız

Aaaaaaa doğum günün kutlu olsun :) ben 23 yaşındayım :) ben sadece 1 kere gördüm salonu onda da tadilat vardı tam anlamadım :9: bizim farklı şehirler olunca çok kalabalık olmıcak yeter bize :) bizde Nilüfer'den bakıyoruz ev :9: yani ben değilde sevdiceğim bakıyo :9: belki komşu oluruz :16:

Evet ya mayıs ayı Trabzon için çok riskli bir ay.

Aralığın 26sı gelse de Trabzon'a gitsem, çok özledim.

26 sına bir şey kalmadı canım göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallahh..bende şafak saydığım için zamanın beni sıktığı günler yaşıyorum :34:

Aaaaaaa doğum günün kutlu olsun :) ben 23 yaşındayım :) ben sadece 1 kere gördüm salonu onda da tadilat vardı tam anlamadım :9: bizim farklı şehirler olunca çok kalabalık olmıcak yeter bize :) bizde Nilüfer'den bakıyoruz ev :9: yani ben değilde sevdiceğim bakıyo :9: belki komşu oluruz :16:

canım teşekkür ederimmm :16:valla bukadar tesadüfün üzerine bide komşu olursak tam olur :9: sen neler yapıyosun çalışıyormusun

Olur mu olur :) ben kpss ye hazırlanıyorum canım yeni mezunum daha çalışmıyorum sen neler yapıyosun

ben çalışıyorum tatlım kpss girişimim oldu ama başarısızlıkla sonuçlanınca:31: ünivden sonra ingilizce kursuna ordanda işe başladım direk..

ben çalışıyorum tatlım kpss girişimim oldu ama başarısızlıkla sonuçlanınca:31: ünivden sonra ingilizce kursuna ordanda işe başladım direk..

Şans işi :) iyi denk gelmiş ben bakmadım bile iş direk kpss diye tutturdum hayırlısı olsun hakkımızda valla :31: devlet benim işime gelicek müstakbel eşimin iş durumundan dolayı haftasonu o çalışmıyo ben özel de olsam bi tek pazarım kalıcak

evvett ven den bi tane daha, ben de bi otele kapanmak istemiyorum...bizim 10 günlük balayı planımız var...nişanlım diyor ki özel arabamızla gidelim gittiğimiz yerlerde araba lazım olucak, ben de diyorum ki ama tek ikimiz nerye gideceğimizi bilmeden nasıl gezicez görcez diyorum bu sorunsalı çözebilmiş değilim...:6:

hahaha ne güzel benim gibi düsünenlerde varmis cevremdeki arkadaslar pek anlamiyorda beni :9: internetten arastirip kafanizda bi tur belirleyebilirsiniz mesela...biz öyle yapmayi düsünüyoruz

Merhaba kızlar, forumda yeniyim benim düğün tarihim de 8 ağustos =)

Düğün yerim tutuldu, şimdi de yavaştan eşyalara bakmaya başladım, sonra aceleye gelmesini istemiyorum. Bir yandan da balayı ve fotoğrafçı araştırıyorum. Uçak bileti ücretini ayarlayabilirsek yurtdışına gidicez ama biletler çok pahalı =(

Hosgeldiiinnn ayni gün evleniyoruz insaallah cok güzel bi tarih 08.08 :16:

Canım hangi şehirde yaşıyorsun?İstanbulsa eğer şu fotoğrafçı işinde bana yardımın dokunabilir mi:(
Biz de yurtdışına bakıyoruz karar vermedik nereye gideceğimize aklımızan yani ben daha çok DUBRONİĞE gitmek istiyorum

Canım İzmir'de yaşıyoruz biz. Fotoğrafçı hala bulamadım, çok para istiyorlar =( Ben tropik adalar düşünüyorum, bütçemize uygun otel de buluyoruz ama uçak bileti aşıyor, napcam bilemedim :S

Bu hafta beyaz eşyalarımı almayı düşünüyorum kızlar en gec öbür hafta bakalım artık samsung olarak belirledik nişanlımla markayı iyi birşeyler olsun evlenince çöpe atmayalım istedik

Aynen bende bu hafta almayı planlıyorum. Yılbaşından sonra fiyatlar yavaş yavaş yükselir artık martta nisanda evleniyor herkes. Bir de yılbaşı kampanyaları da çok. Biz daha markayı tam seçemedik, bosch-profilo-electrolux arasında gidip geliyoruz. Fiyat da anlaşırsak hepsini bosch düşünüyorum inşallah =)

Şans işi :) iyi denk gelmiş ben bakmadım bile iş direk kpss diye tutturdum hayırlısı olsun hakkımızda valla :31: devlet benim işime gelicek müstakbel eşimin iş durumundan dolayı haftasonu o çalışmıyo ben özel de olsam bi tek pazarım kalıcak

evet canım gerçekten şans benimde cumartesi yok nişanlımında ikimizde özel sektördeyiz ve işyerlerimiz o.s.b de aramızda 3 cadde var denk geldimi geliyor :21:inşallah sen kpssyi kazanırsın ve sizinde herşey gönlünüzce olur..

Aynen bende bu hafta almayı planlıyorum. Yılbaşından sonra fiyatlar yavaş yavaş yükselir artık martta nisanda evleniyor herkes. Bir de yılbaşı kampanyaları da çok. Biz daha markayı tam seçemedik, bosch-profilo-electrolux arasında gidip geliyoruz. Fiyat da anlaşırsak hepsini bosch düşünüyorum inşallah =)

aralık ayında beyaz eşya kampanyaları gerçktn çok oluyormuş benimde daha beyaz eşya adına hiçbirşeyim yok ama yer problemim oldğu için kampanyaları kaçırıcam sanırım:18::31: mutfak dolaplarımız hazır olduktan sonra alıp direk evimize göndericem artık kısmetse.. aldıktan sonra fiyatları yazarsanız çok memnun olurum kızlar en azından fikir olur :21:

Back