2014 agustos gelinleride buradaa

Kizlar benmm dugunumm 15 agustos bugun geciktirici ilac aldimm ama halm cokk kararsizimm ilacin adi orgametril kullanan varmi aranizda. Yarinn baslamam gerekiyo. Acilll yardimmm

merhaba benim 19 unda olacak büyük ihtimal düğünde 31 nde, rahat geçireceğim o günleri yani inşallah ama dedğiniz ilacı hiç kullanmadım benim düğünede denk gelseydi de kullanmazdım bence kullanmayın hap bu en nihayetinde vücudunuza öyle yada böyle bir yan etkisi olacak

Ben de geriliyorum bazen ama henüz ağlama ve birileri ile kavga etme aşamasına gelmedim :) Umarım da olmaz.
Ben hatta evlenip gitmek için can atıyorum. Annemin evinde tek çöpüm bile yok :)[/QUOTE]

çok şanslısın benimde ev daha yeni tadilatı bitti bugün temizlik başladı bende inşallah haftaya ceyiz sermeye başlayacam stresin nedeni ailemden ayrı olma fikri kaç yaşına gelirsen gel ananın biricik kuzusu oluyorsun tırnağına taş değse annen koşuyor

Canmm basladimm bugun valla bakalimm ne olucak dua edin bana insallah kotu bisy cikmaz

Arkadaşlar merhaba öncelikle her güne gülerek başlamanızı tavsiye ederim  ben küçük büyük herkese is ter hediye ister düğün kına sünnet parti doğum günü aklınıza gelecek her türlü şeye uygun butik sabun kokulu taş kurabiye çerçeve yapıyorum bunlar haricinde de inanın şuan hatırlamadığım öle çok emek var ki  hamileliğimde başladığım bu sevdalara sizlere sunarak devam etmek istiyorum uygun fiyata sevginizi olabildiğince hoş sunmanızi isterim birkaç örnek fotoğraf koyuyorum paketle süsleme sizin isteğiniz üzerine hazırlıyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar.
Çok acayip olmuş site.

Ama benim şafağım kaybolmuş. Geri nasıl yapacağımı da bulamadım.

Kızlarrrr bugün ayağımı yolda bir şeye çarptım ve başparmağın yanındaki parmağın tırnağı yarıya kadar havaya kalktı. Çok kanadı Allahtan tırnağı çekmediler, sardılar. 20 sinde foto çekimimiz var umarım o zamana kadar toparlar. Nazara mı geldik diyorum bilemiyorum ki. Herşeyin hayırlısı diye dua etmeli canlar.

Kızlar hobi olarak başladığımız işte çok güzel geri dönüşler de alınca neden devam etmiyoruz dedik ve en özel günlerinizi ölümsüzleştirecek slaytlar, albümler yapmaya başladık. Tarzı ve müziği seçtikten sonra sizin için en güzel olanını yapma garantisi veriyoruz:)) Eğer bu konuda bir isteğiniz varsa hemen iletişime geçelim. Bloğumuza da göz atabilirsiniz. Fakat maalesef çiftlerin resimlerini yayınlanmasını istemediğimiz için şuan için sadece örnek çalışma yayınlayabiliyoruz.

http://dugun1albumum.wordpress.com/

1 y7ldir eylul eyluldiye diye hatta arada ekim de olabilir derken gecen cumaa gun almaya gitik ve yarin nikahimiz var bir yandan atlatmis olacagiz orasi guzel ama istediklerimizi yetistirmek icin cok stres olduk. Simdi stres bitti gibi heyecan dorukta sanirim gece uyuyaamadim bu gece hic uyuyamayabilirim diye korkuyorum.

Yeni ev, yeni hayat, hepimiz mutlu oluruz insallah!

düğün dernek bitti sonunda evime kavuştum kızlar darısı sizlerin başına

Ah ben de evime yerlestigimi birgorsem:)

oh valla kafam bi rahatladı anlatamam canım neymiş o öyle ya stres panik heyecan.
amiin tüm bekleyenlerin başına

aynen yaa :)

amin canım :)
hayırlı olsun nikahınız, düğün de gelip geçiyor ama pek kolay geçmiyor :)

aynen yaa :)

amin canım :)
hayırlı olsun nikahınız, düğün de gelip geçiyor ama pek kolay geçmiyor :)
Sag ol canim sade bir sekilde atlattik cok sukur yarin aksam da tum esylarimla tamamen tasiniyorum nikah gununu erken tarih begenince yetismedi isler her gun bir eksik tamamliyoruz balayina kadar bitsin bu isler guzelce yerleselim diyorum bakalim nasil olacak:)

Kizlarrrr. Su anda balayindayiz. Keyifler yerinde. Voyage Belek :) herkese tavsiye ederiz.

Kızlar merhaba
Umarım herşey gönlünüzce olur çok zor bi süreçmiş bı evlilik hazırlıkları.. Bizim ki 13 Eylül de. Ben aslında bişey rica edeceğim. Düğünü olup biten çerkez veya arnavut kaftanı olan var mı ? Varsa da kiralamayı düşünen var mı ? O kadar çok yoruldum ki bi de çıkıp kaftan aramak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…