- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
Ben bugun baslasam dort gun kullanmis olucamm benm ilacim farkli ya belkide oyuzden boyle denildi. İnan benmde cok kafam karismis herkes ayri bisy diyo. Ama nisanlimi dinliyim kullanicm. İnsallahh bisy olmaz
aynen şekerim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah en güzel şekilde geçer en özel günümüzben bursadayım canım sen nerdensin?
Kizlar benmm dugunumm 15 agustos bugun geciktirici ilac aldimm ama halm cokk kararsizimm ilacin adi orgametril kullanan varmi aranizda. Yarinn baslamam gerekiyo. Acilll yardimmm
merhaba benim 19 unda olacak büyük ihtimal düğünde 31 nde, rahat geçireceğim o günleri yani inşallah ama dedğiniz ilacı hiç kullanmadım benim düğünede denk gelseydi de kullanmazdım bence kullanmayın hap bu en nihayetinde vücudunuza öyle yada böyle bir yan etkisi olacak
canım bizde sizin gibi yapıcaz nikah sonrasında müzik olan bir yerde yemek yiyeceğiz, 16sında bizimde kısmetse :)
düğün dernek bitti sonunda evime kavuştum kızlardarısı sizlerin başına
oh valla kafam bi rahatladı anlatamam canım neymiş o öyle ya stres panik heyecan.düğün dernek bitti sonunda evime kavuştum kızlardarısı sizlerin başına
oh valla kafam bi rahatladı anlatamam canım neymiş o öyle ya stres panik heyecan.
amiin tüm bekleyenlerin başına
1 y7ldir eylul eyluldiye diye hatta arada ekim de olabilir derken gecen cumaa gun almaya gitik ve yarin nikahimiz var bir yandan atlatmis olacagiz orasi guzel ama istediklerimizi yetistirmek icin cok stres olduk. Simdi stres bitti gibi heyecan dorukta sanirim gece uyuyaamadim bu gece hic uyuyamayabilirim diye korkuyorum.
Yeni ev, yeni hayat, hepimiz mutlu oluruz insallah!
Ah ben de evime yerlestigimi birgorsem:)
Sag ol canim sade bir sekilde atlattik cok sukur yarin aksam da tum esylarimla tamamen tasiniyorum nikah gununu erken tarih begenince yetismedi isler her gun bir eksik tamamliyoruz balayina kadar bitsin bu isler guzelce yerleselim diyorum bakalim nasil olacak:)aynen yaa :)
amin canım :)
hayırlı olsun nikahınız, düğün de gelip geçiyor ama pek kolay geçmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?