2014 agustos gelinleride buradaa

Biz bugün ikeadan köşe takımı, ünite ve orta sehpa aldık. çarşamba gelip kurcaklar. Akşamında da damatlık almaya gitcez

Biz bugün dini nikahı kıydık şimdi düğünde oynamak için gün sayıyorum 😊😄 herşey tamam çok az kaldı çok heyecanlıyım

Merhaba gelinler.

Herkesin sevdiceğine kavuşmasına az kaldı.

Eksiklerim:

- Damatlık teslim alınacak. (yarın)
- Oturma odam monte edilecek. İkeadan gelecekler. (çarşamba)
- Mutfağıma minik bir mobilya dolap alacağım. (1 hafta içinde)
- Balayı valizi hazırlayacağım. (son 1 hafta)
- Playlist hazırlayacağız ve flash belleğe kaydedeceğiz. (şarkılar belli)
- Kuaför provama gideceğim. (15i gibi)
- Saç boyası ağda işleri :)

Kızlar bir de şey soracağım. Biz nikah şekeri yaptırmamaya karar verdik. Henüz kayınvalidemin haberi yok tabi ki. Ne der bilemiyorum.
Düğünüm de nikahlı olacak.

Bir de hap ile korunacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Son aydayız artıkkk ne mutlu bize ben stresten ağustosu göremicem diyodum hep ama gördüm çok şükür canım benimde bu hafta sonu çeyizlerim seriliyor evde eksiğimiz yok çok şükür buzdolabımız çizik geldi o değişicek 2haftadır servis bekliyoruz haaalaaaaa bi elime geçirsem servisçileri zaten nikahın salonda olucaksa bencede gerek yok ki canım nikah şekerine benim nikahı salonda olan tanıdıklarım arkadaşlarım hiç yaptırmadı ki zaten ayrı yapılmış bir nikaha göre çok daha fazla maliyetli olur o kadar kişiye kayınvalidende çok istiyorsa kendisi yaptırıversin

Söyledim kayınvalideye, yaptırmamamıza karşı çıkmadı.
Çeyizim seriliyor derken, sadece evi mi yerleştireceksiniz? Yoksa herkesin gelip baktığı bir çeyiz serme ritueli mi olacak?

Benim dugun 28 ağustos ta daha yeni belli oldu

Aaaa azcık kalmış. Neden öyle oldu?

Kizlar balayi icin nereleri tercih ettiniz

Voyage belek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…