Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 10 gunluk evliyim ama balayindan donene kadar anlamayacagim tam olarak sanirim. Yemek yapmadan yasiyoruz su andaqdiger islere zor yetisiyorum zaten bir de kendi islerim yogunlasinca ne yapacagim bilmiyorum. Evin eksigi cok bizde esim sag olsun acelesi yok acelesi yok evlendik her gun esya tasiyoruz eve:)))Düğün bitti evleneli 1 ay olucak nerdeyse kızlar :) nasılsınız ne alemdesiniz ağustos gelincikleri :)
Allaha Şükür iki kişilik yemek yapabiliyorum :)Ben de 17 günlük evliyim:) Şimdilik iyi gidiyor bakalım, umarım hep böyle olur.
Çalışanlar yemek ve temizlik işlerini nasıl yapıyorlar fikir alışverişi mi yapsak acaba?
Hatta ben başlayım...
Daha iki kişilik yemek yapmayı ayarlayamadığım için fazla yapıyorum. Yemek daha sıcakken kavanoza koyuyorum anında ters çevirince konserve gibi oluyor kapak içe basılmış gibi oluyor zaten soğuyunca dolaba atıyorum istediğim an çıkarıp ısıtıp yiyoruz.
Düğünler bitti ya yine burdayiz :)canlanmış yeniden burası :)
ben de başladım işe, ev temizliği vs hiç yapmak istemiyorum
Allaha Şükür iki kişilik yemek yapabiliyorum :)
Ben temizlikten yana sıkıntı yaşıyorum halılar yeni ya 2 tanesi çok purcek döküyor her gün supuruyorum ama üstüne bastikca yine çıkıyor bi çözüm yok sanırım
Ben de 17 günlük evliyim:) Şimdilik iyi gidiyor bakalım, umarım hep böyle olur.
Çalışanlar yemek ve temizlik işlerini nasıl yapıyorlar fikir alışverişi mi yapsak acaba?
Hatta ben başlayım...
Daha iki kişilik yemek yapmayı ayarlayamadığım için fazla yapıyorum. Yemek daha sıcakken kavanoza koyuyorum anında ters çevirince konserve gibi oluyor kapak içe basılmış gibi oluyor zaten soğuyunca dolaba atıyorum istediğim an çıkarıp ısıtıp yiyoruz.
sekerim00
mesajın için çok teşekkürler canım. Cam kavanozda çıkarıp ısıttığın zaman yeni yemek yapmışsın gibi oluyor taptaze. Ben çalıştığım için ve genel olarak yemek yapmayı sevmediğim için dolapta hazır yemeğim olsun o günlerde hiç uğraşmayım istiyorum. Bakalım artık zamanla oturacak. Sen de inşallah en kısa zamanda zayıflar ve işe girersin
Yok canım ben de pek yakın değilim otobüsle 6 saat var aramızda ama ben 9 yıldır ailemden ayrı olduğum için (4 sene üni 5 sene çalışma hayatı) sanırım alıştım artık siz pek yakın değilsiniz sanırım. Eşinden ayrı mı olacaksın o sürede
Bende her gün supuruyorum catlicam artık :) dua edin pazartesi is gorusmem var inşallah olur artık çalışmak istiyorumbenimde halılarım çok tüy çıkartıyo kafayı yicemmm hergün ev süpürülürmü yaa kaynanama diyincede nası pisliyonuz siz iki kişi o evi diyo DDDD
yemeğin kavanoza koyulduğunu ilk defa duydum mantıklıymış aslında ama onun yerine az yapmaya çalışş taze taze yapıp ye daha iyi değilmiii??
şu an eşim 4 12 vardiyasında zatn öğlen kalkıp kahvaltı ediyoruz o gidene kadar acıkmıyoruz sonra ben kendime göre şeyler yapıyorum o gece geldiği için yemiyo :)) bugun sadece mercimek çorbası yaptm pazardan sebzeleri yarım kilo yarım kilo alıyorum yetiyo yapınca iki gün falan yiyoruz hatta diyelim bugun çorba ve mantar sote yaptım diyelim çorba bitiyosa yarın sadece çorba yapıyodum yemek bitiyosa yarın sadece yemek böylede hem farklı yemiş oluyosun hemde işin kolay oluyo. şimdi evdeyim iş arıyorum çalışınca nasıl olur bilmem ama evde patlıyorum sıkıntıdan ya
bide zayıflamam lazımmmmmmmmmmmmmmmm ((((((((
Nasıl geçti iş görüşmen canım umarım olumlu sonuç almışsındır.. Bursa'ya alıştın mı biraz :)Bende her gün supuruyorum catlicam artık :) dua edin pazartesi is gorusmem var inşallah olur artık çalışmak istiyorum
Nasıl geçti iş görüşmen canım umarım olumlu sonuç almışsındır.. Bursa'ya alıştın mı biraz :)
hava değişimlerinden bende çok etkilenirim canım geçmiş olsun buarada :) veee klasik soruyu patlatayım evlilik nasıl gidiyo (bugünlerde benim en çok duyduğum soruda )Bursaya alıştım canım haber bekliyorum iş için umutluyum :) Bursa nın havası zorluyor beni sürekli hasta oluyorum