- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
hava değişimlerinden bende çok etkilenirim canım geçmiş olsun buarada :) veee klasik soruyu patlatayım evlilik nasıl gidiyo (bugünlerde benim en çok duyduğum soruda)
hayırdır canım özel değilse dinlerim seni ayrıca olur öyle arada bizde benim resim aşkım yüzünden ettik evlilikteki ilk kavgamızı sıkma canını :)2 güne kadar süperdi ama 2 gündür kavgaliyiz o yüzden bu soruya pas diyorum :)
hayırdır canım özel değilse dinlerim seni ayrıca olur öyle arada bizde benim resim aşkım yüzünden ettik evlilikteki ilk kavgamızı sıkma canını :)
kızlarrr napıyosunuz nasıl gidiyor :)
Iyi gidiyor canım sen ne durumdasin :)
iyi :) iş güç uğraşıyoruz daha çok :) yazmıyor artık hiç kimse, bir yoklayım dedim :)
Herkes evinin derdine düştü sanırım :) is guc eş derken kimsenin buralara ugramaya vakti olmuyor sanırım :) nasıl gidiyor evlilik
aynen :)
evlilik nasıl gidiyor sorusuna eşim gibi cevap vermek istedim :) "düz, ilerden sola dönmeyi planlıyoruz"
anlayamadım ki evliliği, ben sabah 6 da evden çıkıyorum eşim gece 11 de eve gelebiliyor. görüşemiyoruz :/
Bende eşime öyle diyorum evlenmeden önce daha çok gorusuyorduk diye :) evliliği anlayamadım ama insanların daha 2 ay olan evlilik için çocuk yok mu düşünmüyor musunuz demesine sinir oluyorum. Evlilik bu kadar basit mi :)
senin çevrendekiler yine sadece düşünmüyor musunuz diye soruyormuş. benim çevremdekiler henüz düşünmüyouz dediğimde çocuk da çocuk diye ısrar ediyorlar ne alakaysa
he diyip geçicen aman :)
Kizlar bende agustosta evlendim bir donem buralardaydim ama evlilik Hazirligi derken kosutirmaca vs giremedim kizlar ben daha tam alisamadim ya evlilige daha dogrusu temizlige bulasiga bunalimlara girecem ya konu bile actim dusunun temzlik icin evim cok dagilior ya utuyu mesela o an ne giycksek o zaman yapioz ne zormus hem calisip hem evli olmak alisirmiyim bilmiorum sizin nasil gidior kizlar bir ben mi dertliyim simdi temizlige baslicam bu saatte esim gunduzleri ewde gece calisior ewde biri olunca ben temizlige kendimi veremiom kocamla itisiom dusunun :) temzlik yaptrmior o bna yani ben ew bosken temizlik sewiorum yalniz olunca esim yardim edior ama hemen yoruluor
Esim genelde gunduzleri evde yani mesaisi oglen 2 de bitior birde geceye gidecegi zman saat 8 de cikior aksam evden ertesi sabah da 8 de gelior dongu bole ev hanimi olan arkadaslarima ozeniorum belki inanmazsinz ama vallahi ole ya ayaklarimi uzatip yatmaktan sıkılmayi ozluom evim mis gibi temizlik kokar bir duzenim olur bole cok zor ekonomik ozgurluk guzel yasam standardin birax daha iyi oluor belki ama aman 24 yasinda usandim herseyden :-(Bende eşim evdeyken yapamıyorum canım temizlik o yokken yapıyorum benim en büyük derdim halılar supur supur olmuyor bitmiyor yine pürçekleri. .. utuyu seviyorum allahtan sevdiğim bi film açıp bi yandan onu izleyip bi yandan ütü yapıyorum bulasiklari hep makine yıkıyor sağolsun :)
Benim derdim de çamaşırlar kurumuyor havadan sanırım çok geç kuruyor
Esim genelde gunduzleri evde yani mesaisi oglen 2 de bitior birde geceye gidecegi zman saat 8 de cikior aksam evden ertesi sabah da 8 de gelior dongu bole ev hanimi olan arkadaslarima ozeniorum belki inanmazsinz ama vallahi ole ya ayaklarimi uzatip yatmaktan sıkılmayi ozluom evim mis gibi temizlik kokar bir duzenim olur bole cok zor ekonomik ozgurluk guzel yasam standardin birax daha iyi oluor belki ama aman 24 yasinda usandim herseyden :-(
Öyle olacak artık canım insanlar ne çok karışıyor :) düğününde hersey istediğin gibi oldu mu
Kizlar bende agustosta evlendim bir donem buralardaydim ama evlilik Hazirligi derken kosutirmaca vs giremedim kizlar ben daha tam alisamadim ya evlilige daha dogrusu temizlige bulasiga bunalimlara girecem ya konu bile actim dusunun temzlik icin evim cok dagilior ya utuyu mesela o an ne giycksek o zaman yapioz ne zormus hem calisip hem evli olmak alisirmiyim bilmiorum sizin nasil gidior kizlar bir ben mi dertliyim simdi temizlige baslicam bu saatte esim gunduzleri ewde gece calisior ewde biri olunca ben temizlige kendimi veremiom kocamla itisiom dusunun :) temzlik yaptrmior o bna yani ben ew bosken temizlik sewiorum yalniz olunca esim yardim edior ama hemen yoruluor
bende bursaya gelin geldim canım 3 ay oldu neler yapıyorsun bu da nerden çıktı dersin şimdimerhaba bende bursaya 2 sene önce gelin geldim keşke çalışsamda yorgunluktan şikayet etsem sizin gibi :) evde olmak çok sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?