• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Merhaba kızlar listemiz kabarmış ne kadar güzell :16:
Ben kına için yer bulamadım bir türlü yahu :26:
Onun haricinde kuaför eşya olayını dügüne yakın halletmeyi fdüşüüyorum evi nişanlım tutucak önceden , dügün salonu gelinlik kınalık tamam kına çantam alındı şimdilik bunlar var ceyizimde birkaçeksik var onlarda tamamlancak böyle işte :) balayını da nişanlım ben hallederim dedi bakalım artıkk :16:

ayyy ne güzel herşeyin tamam gibi çok sevindim benimde düğün salonu kına için salon tutuldu tamam okadarcık:16:

Onun haricinde kuaför eşya olayını dügüne yakın halletmeyi fdüşüüyorum evi nişanlım tutucak önceden , dügün salonu gelinlik kınalık tamam kına çantam alındı şimdilik bunlar var ceyizimde birkaçeksik var onlarda tamamlancak böyle işte :) balayını da nişanlım ben hallederim dedi bakalım artıkk :16:

LoadedGun´cim masallah hepimizden hizli ciktin sende pek birsey kalmamis ozaman ya ilk dans müziginide düsündünmü :9: onu merak ettim simdi

Kızlari üniversitede fotoğraf eğitimi almış,ekstradan seminer + fotoğrafçılık kurslarına katılmış ( belgelidir) henüz 5-6 çekim yapmış fotoğrafçınız burada :)) Albüm dahil uygun fiyatlarla hizmetinizdeyim,

Son düzenleyen: Moderatör:
Offf balayi meseleside vardi dimi :52: Ben onu daha düsünmemistim ama otel rezervasyonlarida erken yapilmali galiba...benim aklimda en az 1hafta balayi yapmak var ama sunuda biliyorumki ben bir hafta ayni otelde ayni yerde kalirsam en gec 2gün sonra sıkılırım :9: Ailemle gittigim tatillerden biliyorum hep ayni mekan ayni yer bogar beni gezmeyi degisik yerler görmeyi seviyorum. Hadi kalk suraya gidelim deyip plansiz programsiz birseyler yapmak yasamak benim hayat felsefem diyebilirim. Oyüzden biz bi Ege turu yapmayi düsünüyoruz mesela
Marmaris- Bodrum- Kusadasi- Cesme AMAAA acaba buda bizi yorarmi...

Niye yorsun kiiiii..
En güzel günler..
Çevremdeki evliler üstüne kaç tatil yaptık ama balayı keyfi bambaşka diyor..
Dediğin gibi aynı otelde tıkılmaktansa gez dolaş her yeri..

Bende yüksekten başlayım dedim, yurtdışı turlarına baktım,
fiyatların uçukluğuyla Yunanistan turuna geri döndüm..
Ne varsa komşuda var, diğer ülkeler yalan.. :37:

Sen beni depresyona sokuyorsun..
Maşallah her şeyin tamam.. :)

Kına için Şirinyer Düğün Salonu'nun açık kısmı var ya,
ordan da bir fiyat al istersen..
Şirinyer İstasyonun sokağında falan da kına için uygun olabilecek salonlar vardı sanki,
ismini hatırlayamadım ama.. :)

Niye yorsun kiiiii..
En güzel günler..
Çevremdeki evliler üstüne kaç tatil yaptık ama balayı keyfi bambaşka diyor..
Dediğin gibi aynı otelde tıkılmaktansa gez dolaş her yeri..

Bende yüksekten başlayım dedim, yurtdışı turlarına baktım,
fiyatların uçukluğuyla Yunanistan turuna geri döndüm..
Ne varsa komşuda var, diğer ülkeler yalan.. :37:

Benimde aslinda hayalim bi ara Tayland´di arkadasim sevgilisiyle gitmisti fotograflari görünce deli olmustum o denizin maviligine temizligine ama sonra su Pattaya gercegini ögrenince vaz gectim aman diyim ben kiskancligimdan catlarim oralarda :52:Siz yunanistana vize olayini nasil halletmeyi düsünüyorsunuz? Yani öyle kolay veriyolarmiki? Santorini felan cok güzel biryermis

kızlar benim düğünüm bursada olucak iki yerdede düğünüm olcak 5 saatlik mesafemiz var gelinliğimi nerden alacagıma hala karar veremedim bana bi çözümm yolu gösterin :((

heyecan artıyor bende:)ama zaman geçmek bilmiyor sanki:(biz bu hafta sonu oturma odasına köşe takımı ve salon koltuklarını aldık..buzdolabımız alınmıştı.ilk büyük eşyalarımız bunlar:)erken rezv. başlar başlamaz da balayını alıcaz.

heyecan artıyor bende:)ama zaman geçmek bilmiyor sanki:(biz bu hafta sonu oturma odasına köşe takımı ve salon koltuklarını aldık..buzdolabımız alınmıştı.ilk büyük eşyalarımız bunlar:)erken rezv. başlar başlamaz da balayını alıcaz.
Hayırlı olsun güle güle kullanın :)

kızlar benim düğünüm bursada olucak iki yerdede düğünüm olcak 5 saatlik mesafemiz var gelinliğimi nerden alacagıma hala karar veremedim bana bi çözümm yolu gösterin :((

iki yerden de bak imkan varsa, nerdeki hoşuna giderse ordan alırsın :)
bursada nerelere bakmayı düşünüyorsun?

iki yerden de bak imkan varsa, nerdeki hoşuna giderse ordan alırsın :)
bursada nerelere bakmayı düşünüyorsun?

canım biraz araştırdım liberia ve bi tane daha vardı ama adını unuttum not almıştım ama iş yerinde kalmış onlara özellikle bakıcam işte diktirmemi hazırmı hala kararsızlıklar arasındaa geziniyorumm

şu an bizimm hazır olanlarımız;

2 yerdede düğün salonlarımız tutuldu..
televizyon,laptop alındı :)
çamaşır mak., bulaşık mak., buzdolabı, ocak, fırın kararlarımı verdim sadece bi kaç ay sonra alınıp peşin ödenecek..

çeyiz tamam sayılır sadece ufak tefek ıvır zıvırlarım kaldı :)

annemi bırakıp gidecegim için çok üzülüyorum :(( bazen evlenmesem diyorum.. sanki henüz başkasına anne baba demeye başka bi ailenin içine girmeye hayatımın baştan başlamasına hazır değilmiş gibiyim.. seviyorum çok seviyorumm o aklıma gelince hepsi gözüme kolay geliyo ama ya ailem keşke uzağa gitmesem istedigim zaman annemin babamın yanına gelme imkanım olsa. ben bunları yazarken bile ağlıyosam giderken napıcam :((

Back