Benim düğünümde sen 13 günlük çıtır bir gelin oluyorsun :)
aynı gün evleniyoruzzzz :))
annemi bırakıp gidecegim için çok üzülüyorum( bazen evlenmesem diyorum.. sanki henüz başkasına anne baba demeye başka bi ailenin içine girmeye hayatımın baştan başlamasına hazır değilmiş gibiyim.. seviyorum çok seviyorumm o aklıma gelince hepsi gözüme kolay geliyo ama ya ailem keşke uzağa gitmesem istedigim zaman annemin babamın yanına gelme imkanım olsa. ben bunları yazarken bile ağlıyosam giderken napıcam (
evet canım :) nerde olacak düğünün ?
Aynı dert bendede var canımbi yandan düşünüyorum sevdiğim adamla evlenicem istediğimiz zaman istediğimiz herşeyi yapıcaz kimseye hesap vermiycez diyorum... sonra annem babam ve minik kardeşim geliyorlar aklıma çok özlerim kiii nasıl ayrı kalıcam onlardan sonra bi evin hanımı, tek yöneticisi sen olucaksın altından kalkabilirmiyim... zor olur mu diye düşünüyorum Napıcaz cnm bilmiyorum
annemi bırakıp gidecegim için çok üzülüyorum( bazen evlenmesem diyorum.. sanki henüz başkasına anne baba demeye başka bi ailenin içine girmeye hayatımın baştan başlamasına hazır değilmiş gibiyim.. seviyorum çok seviyorumm o aklıma gelince hepsi gözüme kolay geliyo ama ya ailem keşke uzağa gitmesem istedigim zaman annemin babamın yanına gelme imkanım olsa. ben bunları yazarken bile ağlıyosam giderken napıcam (
Offf balayi meseleside vardi dimiBen onu daha düsünmemistim ama otel rezervasyonlarida erken yapilmali galiba...benim aklimda en az 1hafta balayi yapmak var ama sunuda biliyorumki ben bir hafta ayni otelde ayni yerde kalirsam en gec 2gün sonra sıkılırım Ailemle gittigim tatillerden biliyorum hep ayni mekan ayni yer bogar beni gezmeyi degisik yerler görmeyi seviyorum. Hadi kalk suraya gidelim deyip plansiz programsiz birseyler yapmak yasamak benim hayat felsefem diyebilirim. Oyüzden biz bi Ege turu yapmayi düsünüyoruz mesela
Marmaris- Bodrum- Kusadasi- Cesme AMAAA acaba buda bizi yorarmi...
bursada canım senin?
Ankara ' da :) Artık hemen gelsin o gün :)
Benimde aslinda hayalim bi ara Tayland´di arkadasim sevgilisiyle gitmisti fotograflari görünce deli olmustum o denizin maviligine temizligine ama sonra su Pattaya gercegini ögrenince vaz gectim aman diyim ben kiskancligimdan catlarim oralardaSiz yunanistana vize olayini nasil halletmeyi düsünüyorsunuz? Yani öyle kolay veriyolarmiki? Santorini felan cok güzel biryermis
:) ben 23 yasndayim .
Bizim dugun salonumuz tutuldu ama daha nisanimiz yapilmadi :) subatda olucak o da :) alyans begenemiyorummm
heyecan artıyor bende:)ama zaman geçmek bilmiyor sankibiz bu hafta sonu oturma odasına köşe takımı ve salon koltuklarını aldık..buzdolabımız alınmıştı.ilk büyük eşyalarımız bunlar:)erken rezv. başlar başlamaz da balayını alıcaz.
:) ben 23 yasndayim .
Bizim dugun salonumuz tutuldu ama daha nisanimiz yapilmadi :) subatda olucak o da :) alyans begenemiyorummm
son cümlene ben de katılıyorum, hayırlısı olsun artık, kısmetimizde vars ao da olur, ben de balayına hala karar verebilmiş değilim :/:26:1 ağustos geliniyim ben de
Beyaz eşya ya da mobilya bence hepsi için çok erken...Modellere bakıyorum zaten hepsi birer haftada hallolacak şeyler...
Bence nacizane fikrim beyaz eşyaları erken almayın garantileri ölmesin boşu boşuna,alırsanız da beyaz eşya satın aldığınız yerle anlaşma yapın eve geleceği zaman kaşelerini bassınlar garanti belgesinin üstüne...
Bizim düğün salonlarımız tutuldu.Biri İzmir,diğeri Denizli'de olacak
Şu an araştırdığım ve ayarlamayı düşündüğümüz şeyler dış çekim fotoğrafçısından almak ve balayına nereye gideceğimize artık karar verip rezervasyon yaptırmak:)
Çeyiz kısmım %70 tmm...
Ah bir de ev alabilseydik
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum. Ben de ağustos gelini oluyorum :) kına ve düğünüm 2-3 ya da 9-10 unda olacak inşallah.
balayında yurt dışı düşünen var mı?
Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum. Ben de ağustos gelini oluyorum :) kına ve düğünüm 2-3 ya da 9-10 unda olacak inşallah.
Merhaba kızlar, forumda yeniyim benim düğün tarihim de 8 ağustos =)
Düğün yerim tutuldu, şimdi de yavaştan eşyalara bakmaya başladım, sonra aceleye gelmesini istemiyorum. Bir yandan da balayı ve fotoğrafçı araştırıyorum. Uçak bileti ücretini ayarlayabilirsek yurtdışına gidicez ama biletler çok pahalı =(
hayırlısı olsun:)hoş geldin aramıza:)
yaa kızlar balayı ıçın karar vermek cok zorhem bütçeyi çok aşmayıp hemde güzel bi yere gitmek sitiyoruz ama onumuzdeki seçenekler cok az erken rezv. dan umduğumu pek bulamadım.voyage istiyorduk cok pahalı geldi bize..sizler bakıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?