Haziran 11 ben de :)
ayy sonra dicektimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haziran 11 ben de :)
Bir ay küçüğüm :) Temmuz 15
hazırlıklar nasıl gidiyoo pekii ben çeyiz topiğimi açmayı planlıyorum olduğu kadar ekliycem sonra aldıkça eklerim :)
:) yaş kaç pekiii sizin düğün bizden önce galiba :)
ağustos 10 kızlar :))
Ben şimdiden bakmaya başladım canım abimin eşinin gelinliğini aldığımız mağazada beğendim bir model aklımda o kaldı, diğer modellere bakıyorum onun kadar hoşuma gitmiyor hiçbiri :) kısmetse ocak yada şubat ayında gelinliğimi almayı düşünüyoruz biz mağazada çalışan kişi tam düğün sezonu açıldığı zaman 1500 lira olan gelinlikler 2000 - 2500 e kadar çıkıyor demişti aklınızda bulunsun kızlar. Ayrıca canım bencede diktirme gelinliğini arkadaşım diktirmişti tam istediği gibi olmamıştı. Hazır gelinlikler o kadar güzelki gerek yok bence diktirmeye. Riskde almış olmazsın. Bana kalırsa düğüne 1 ay kalada alma çok yoğun bir düğün sezonu oluyor gelinliğinde muhakkak tadilat yapılacıktır o yoğunluktan baştan savma yapabilirler son 1 ay kaldığı içinde istediğin gibi olmaz, istenildiği zamanda teslim etmezler. Her açıdan düşün canım :)
Hayırlı olsun..
Aynı gün evleniyoruz.. :)
Bu güzel tarih evliliğimizde de huzur, şans, mutluluk ve boool para getirir inşallah.. :)
Bende yazıyım düğün tarihimi Allah nasip edersen "9 Ağustos 2014"
selaam kızlar nasılsınız :)
benım dugunumde 16 agustos da olacak inş
benım bı dugun salonu tutuldu baska da bısı yok :18:ne yapmak laazım nerden baslamalı kii:26:
Kuaförü kararlaştırdım ama hala aramadım, belki dolu bile o gün..
Benim de fotoğrafçı konusunda hiç bir fikrim yok..
Daha 8 aydan fazla var ancak yapılacakları düşününce nefesim daralıyor.. :18:
Ayrıca bu aralar büyük sorunum balayı..
Bir otele her şey dahil verip dışarda gezememekten çekiniyorum,
dışarı çıksak ekstra masraf..
Maksat birlikte olmak yarım ya da tam pansiyon orta karar bir otel tutalım desek kötü bir tatilden korkuyorum..
Yurtdışı olunca çok tuzlu oluyor, cruise Yunanistan cazip onda da denize girme imkanı yok..
Siz neresi, nasıl bir program düşünüyorsunuz?
Zira ben kararsız kaldım, erken rezervasyon şansını kaçırmasam bari..
Ya aslinda bi liste olsa cok guzel olur amabnde yok malesef. Benim fotograf cekimini yapacagi icin o da tamam. Gelinlige simdiden bakmali degil mi ?