- 31 Temmuz 2014
- 966
- 666
Canim benim ya hic anestezi alma istersen cidde bende cok korkup anestezi istedim dr dediki en cok agri hissetgn anda kalk dedi aglaya aglya girdim odaya :) mesela vajinal muayne oldnmu hic onun gibi ayni hani ismini bilmiorum drlar bisey yerlestrip acio ya vajinayi muayne ettikleri cubuk gibi onu sokuo iste sabitlensin die sonra incecik hortm gibi bisey var onuda sokuo ama kendini serbest birakip sikmazsan rahat gecio o sivida varya mavi su sinek issirigi gibi biri cimdiklerya seni tatli bi sizi canim ama rahatszlgm var diosan kendine guvenmiosan al ben o odaya aglyrk girdim eşimde disrda aglams benim korktguma bakmista dr bana guldu bu gozyaslarna gukeceksin dedi oylede oldu.bu ogluma kavusmk icin neler atlattim sonnda kucagmda ins sende alrsn tez vakitte bi evlat kucagna.Canim cok sagol Allah razi olsun yok o tersligi takmiyorum hic o siviya takildim yarin cektiricem insallah filmi anestezi istiyorum cunku kalp ameliyatliyim korkuyorum panik yaparim biliyorum o yuzden oyle istiyorum bakalim doktor iyi olursa rahatlatirsa beni almayada bilirim