Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm cok üzüldüm ama simdi iimisin cok sevindim Allah ima emanet bebeklerimiz simdi devam ediomu gribin dikkat et kendine ya insallah bugûn lerde gececek sag salim al bebegini kucagina ya havalar cok karisik hasta olmamak elde degilMerhaba yelizcim çok geçmiş olsun yeter ki bebeklerimiz iyi olsun ALLAHIN izniyle. 4gundur fena gribim bogaz burun fenayim bugün biraz iyiyim çok şükür. Birde geçen hafta tasindik onunda etkisi oldu. Seninde iyi olmana çok sevindim öpüyorum canim. ALLAH islerini rast getirsin.
Aminn canim aminn insallah hepberaber insallahKorkma vnm allhin izniyle rbbim. Kucagimiza almayi nasip etsin insallh..
Canimm cok üzüldüm ama simdi iimisin cok sevindim Allah ima emanet bebeklerimiz simdi devam ediomu gribin dikkat et kendine ya insallah bugûn lerde gececek sag salim al bebegini kucagina ya havalar cok karisik hasta olmamak elde degil
O bndede oluyr bazen sanirim bebekten dolayi sanirim.cnm.. Doktrum.enfeksiynmu var diye baktk cikmadi.. Sende baktr istersen.. doktruna sor cnm.Kizlar mrb bisey sorucam yardimci oluraaniz sevinirim idrar yaparken batma hissi yasiyorum aklim yerinden cikiyo resmen varmi boyle olan carsamba kontrolum var ondan oncede gitmek istemiyorum
Cancazim gecsin gitsin insallah aminn canim arkadasim hayirlisiyla insallah hep beraber alalim az kaldi senin insallahSağol canım insallah cümlemiz hayirlisiyla alalim kucagimiza. Bugün düne göre daha iyiyim geçti gibi bir şey iki güne toparlanirim. Sende dikkat et kendine lütfen. Öpüyorum
Bende baktirdim enfeksiyon cikmadi korkuyorum erken dogum olucak diye Allah yardimcimiz olsun seninde az kalmis sag salim kucagina alirsin hepimiz aliriz insO bndede oluyr bazen sanirim bebekten dolayi sanirim.cnm.. Doktrum.enfeksiynmu var diye baktk cikmadi.. Sende baktr istersen.. doktruna sor cnm.
Canm usgnin uzerinden 24saat gecince problm olmaz bir baktr istersen simdi ben.sana.nedesem bos olur cnm bnmm rajmimde yara faln crinone jl kullndigimda gelirdi bnden.. Ausg cok korkma zarrli olsa..hepimiz gordik.. Korkma..Gûnaydinn kizlar yardim edin benden kahvemsi leke fazla geldi biraz gene persembe rahimde kûcük yara var ondan olabilir dediler ama genede endiseliyim devamli ultrasyon altinda olmakta istemiorum zararli die duydum pazartesi bakildi persembe bakildi eee gidersem bugûnde bakarlar sali kont. Var zate ya akil verin anneler
Canim ole erkn dogum kolay koly mz cnm korkma.. Rahminde bir inti yok olsa idi bnm olirdu suyumfazla cikyi bebgimde 1ay onden gitti.. Simdi 3haftaya dustu dusun.. Ilk bebkler gelmz ole hem geldigini dusunelim.. 30haftandasin riskli donmli atlattin.. Cok sukur.. KorkmaBende baktirdim enfeksiyon cikmadi korkuyorum erken dogum olucak diye Allah yardimcimiz olsun seninde az kalmis sag salim kucagina alirsin hepimiz aliriz ins
kızlarrr desteğiniz için çok teşekkür ederim. sonuç negatif.. ilk tüp bebek denem negatifle sonuçlandı.. daha zamanı var demekki..
Cok uzuldumm gercekten.cnm.. Allhim.. Insallh.. Sana melegini mujdeler kendiligindenn mucizen olur.. Insallh.. Demikki zamni degipmis.. Insallh 2.cide olur.. Cnm bnm.dualrimz.. Sennle insallh rabbim yar ve yardimcin olsun insallh..sakin pes etme..kızlarrr desteğiniz için çok teşekkür ederim. sonuç negatif.. ilk tüp bebek denem negatifle sonuçlandı.. daha zamanı var demekki..
Okadar uzuldumki aallahim yar ve yarsmcn olsun insallah twz vakitte alirain bebegini kucagna dirayetli olmaya calıs uzulme desemse bos biliorum cok zor evlat haseeti bebek ozlemi insallah rabbim duysun sesimizide sanada yasatsn bu mutlulugu.
Canim benim tesekkür ederim leke tekrarlayinca kostum dok. Baktilar bebegim cok iimis masallah subhanallah yaradan olabilirmis eski kanmis geldim eve kanamam bssladi tekrar geldim hastahaneye dok. Tekrar bakti yarami temizledi ben fitil kullaniorum ya progestron o yapabilir dedi dok. Tekrar gösterdi bebegimi kafasini bedenini kalp atisini kan akisina kadar tarif etti hatta kordonu bile baglanmis bak bu bebegini besleyecek dedi cok kûcük cok güzelmis ya Allah ima sükürler olsun bebegim ii ama hastanede yatis kontrol amacli kanamam durana kadar misafirim Allah im kimseyi evladiyla sinamasin insallah hayirlisiyla sagsalim alalim kycagimizaCanm usgnin uzerinden 24saat gecince problm olmaz bir baktr istersen simdi ben.sana.nedesem bos olur cnm bnmm rajmimde yara faln crinone jl kullndigimda gelirdi bnden.. Ausg cok korkma zarrli olsa..hepimiz gordik.. Korkma..
Canim kacinci gúnkú Allah im yardim etsin maddi manevi insallah hayirlisiyla bebegin bidakine seninle olur Allah im sabir nasib etsinn insallahkızlarrr desteğiniz için çok teşekkür ederim. sonuç negatif.. ilk tüp bebek denem negatifle sonuçlandı.. daha zamanı var demekki..
Burdyiz cnm. Neyapalim ben.. Bekliyrum nezamn gelcek.diye. sen.nasilsin iyimisin..Kizlarrrrr nerdesinizzz huuuuuuuu napionuzzzz