Aminn canimm benim insallah bu 4. Üncü olcak hamilelik olursa insallah sonuna varirCanim transferin hayırlı, ugurlu olsun inşallah Rabbim seni sevindirsin. O mutlu anı seninde yaşamanı nasip etsin amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canimm benim insallah bu 4. Üncü olcak hamilelik olursa insallah sonuna varirCanim transferin hayırlı, ugurlu olsun inşallah Rabbim seni sevindirsin. O mutlu anı seninde yaşamanı nasip etsin amin
Canimm ikisi döllendi 5. Gün embiroyosu oldu carsamba bitane transfer edildi bitanesi donduruldu 9 mart ögrencem insallah
Canimm cok saol insallah hayirlisiyla aliriz haberiHayırlı olsun canım Rabbim güzel ve hayırlı musmutlu haberlerle sonuçlandırmayı nasip ettirsin inşallah heyecanla beklicez
canım dün epey okudum yazdıklarını yeniden tedaviye başlamışsın sanırım inşallah güzel haberlerni bekliyoruz :)Canimm cok saol insallah hayirlisiyla aliriz haberi
Basladim canimm dedim bikez daha deniyeyim bi dondurulmusumuzda var tabi insallah gerek kalmazz aminnnn bu topikte heen hemen herkes hamisss bende katilirim bu kervanacanım dün epey okudum yazdıklarını yeniden tedaviye başlamışsın sanırım inşallah güzel haberlerni bekliyoruz :)
Basladim canimm dedim bikez daha deniyeyim bi dondurulmusumuzda var tabi insallah gerek kalmazz aminnnn bu topikte heen hemen herkes hamisss bende katilirim bu kervana
Canimmmm aminnncanı gönülden kocaman bir AMİNNN diyorum canım bu duaya :)
canım tedavin hayırlısı ve son tedavin olsun inşallah güzel haberlerle gelKizlar nerdesiniz bizim topimigimiz civil civildi kimse kalmadi
Aminnn cancazim insallah evet hamisligini ögrenen gitti ama onlarada hak veriorum kimbilirsin neyle ugrasiorlarr bende ordayim ama dedigin gibi burasi bizim ilk yuvamizz umutlarimizzzcanım tedavin hayırlısı ve son tedavin olsun inşallah güzel haberlerle gel
evetttt dediğin gibi topik çok durgun artık 2015 geçmiş olabilirler bende geçtim ama burayıda bırakamıyorum ilk göz ağrım sonuçta
canim nasilsin sanada az kalmis oh masallah ☺☺ 32 hafta olmus kocamn olmus.Hayırlı olsun canım Rabbim güzel ve hayırlı musmutlu haberlerle sonuçlandırmayı nasip ettirsin inşallah heyecanla beklicez
canim nasilsin sanada az kalmis oh masallah ☺☺ 32 hafta olmus kocamn olmus.
ii olmaniza sevindim canim benim hayrli dogumlarn olsun ins.Canım benim iyiyim çok şükür tekmeleri güçlendi baya günüm onu izlemekle geçiyo yalnız çok ilginç evdeyken daha az sesi çıkan miniğim Dışarıya çıkınca hiç durmuyo hiç hem de yürümemi bile Zorlaştırıyo tekmelerinden dönmelerinden hayır bildiğim kadarıyla yürürken Beşik gibi Artık çok net hissediyorum bıcırığımı az kaldı Dr 22 Nisan'a gün vermişti bakalım inşallah sorunsuz geliriz o güne geceleri uyku haram yarım saatte bi neredeyse tuvalet kapısındayım
Çınarımız nasıl sen nasılsın nasıl gidiyo
Arkadaşlar Günaydın herkese sabah rüzgarı, haziran, umudihar bende sizinle aynı dönemde hamileydim ancak düştü bugün şişli memorial da 3 üncü tedavıme başlıyorum adetin ikinci günün deyim yani en bastayim zor bir süreç sizden istediğim aynı heyecanlari yaşadınız ve iki canlisiniz bana ve diğer tedavi de olan arkadaslara dua etmeniz çok sevinirim,sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum,Rabbim bizleri de sevindirir inşallah, sevgile
Canım benim hayırlı olsun Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah dualarımda olacaksın
Canim bnmmmm kuzum.. Dualarim sennle ve geride kalan dostlarimla biliyrsun.. Hersey guzel olcak allhin izniyle..Arkadaşlar Günaydın herkese sabah rüzgarı, haziran, umudihar bende sizinle aynı dönemde hamileydim ancak düştü bugün şişli memorial da 3 üncü tedavıme başlıyorum adetin ikinci günün deyim yani en bastayim zor bir süreç sizden istediğim aynı heyecanlari yaşadınız ve iki canlisiniz bana ve diğer tedavi de olan arkadaslara dua etmeniz çok sevinirim,sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum,Rabbim bizleri de sevindirir inşallah, sevgile