2014 Agustos&Eylül ayında tüp bebek yaptıracaklar..Birbirimize umut olalimm..

canm belden uyusturulan iste spinal hic korkma drun ve anstezi uzmann iyise benm gibi 4. 5. gunu normal kalkip bebegnle evinle ilgilenebilirsin hayirla dogum yap saglikla kucagna al insallah :)onun o viyaklamasina sende aglicaksn emin ol ben dedim bu benimmi ya simdi dedim :)
 
Kizlar kanamama teshis konuldu vasa previaymis cok kotu bise psikolojim cok bozuldu allaha emanetiz
canım kaç haftalık gebesin ?? bende de aynı sıkıntı vardı 3.ay kontrole gittiğimde söymeşti tüp bebek drum ama önemli bişey değil korkmana gerek yok ileriki zamanlarda yer değiştirebilir, değiştirmezse de sadece normal doğum yapamazsın bide arada bir kanaman olur korkma sakın demisti, ben de internetten araştırdım sonra ve buradaki kadın druma da sordum ilişki sonrası kanama olabilir dedi buradaki bir arkadaşta kendi druna sormuş genelde erkek bebek bekleyen annelerde olurmuş bu durum ve düşük tehlikesi yokmuş previalarda. sadece hareketlerine biraz daha dikkat et eğilip kalkarken zaten ilk haftalardaysan bu tanı konulmuyor 6-7. aydan sonra ancak bu tanı konulabiliyor ve benim de plesanta rahim ağzını tam kapatmıştı ama geçen hafta kontrole gittimde sordum druma yer değiştirmiş, şimdi yukarıda artık korkulacak bişey yok bence canını sıkma, moralini de bozma :)
 
Cnm 20.haftamdayim ben benimki plesentayla alakali degil gobek kordonu asagida ve damarlar aciktaymis duzelme olasiligida yokmus erken dogum olck cok kanama olursa aliriz bebegi kan bebekten geliyo dedi
 


Doğum yapmaya karar verdiğim hastaneyi bugün aradım sordum spinal doğum gerçekleşiyor mu diye evet dediler bakalım 11 Şubat kontrolüm var doktora sorucam bakalım ya belden uyuşturulan diyosun ben de görmek istiyorum yaaa bebişini belden dedin ya korktum ben şimdik bebişimiz nasıllar
 
bende cok korkark girdim ben kontrle gitmistm nstde cikti dogum sanclari ben hic hissetmiodum ama drum bu sancilarla nasil durdun dedi valla ben daha yeni yeni azcik hissediorm dedim bunlar dogum sancsi dedi usgde baktikki kafayida yerlestrmis dogum kanalina drum tamm artik dedi yatiriorum dedi doguma hazrlasn hemsreler seni dedi ben bi korktum heycnda var agliorum odaya ciktim tam hazrladilar sonda serum takildi uzaniodum dru bekliodum o aradada suyum geldi sonda cikti heralde dedim altima işiyorum korkudan hemsrr baktiki suyum gelio :)drum cok rahatllatti beni ve o belden vurulan igne incecik bisey zaten sinek ıssirgi gibi bisey hissettim zaten vurdgu an ayaklarndan beline dogru yanma hissediosun sonra ayagn uyusur ya onu hissediosun 4 dakikka bile surmuo tammn uyusmasi cok basit korkma gormek istiosan canm dogum yaptgimn ikinci gunu dikis acisi agrisi degilde gaz sancsi oluo onda bi gun cekiosun sonrasi rahat ama kolay dogumlarn olsn insallah.bebiste iyi teyzesi ugrasioz.yalniz bol bol uyuyun dogunca uykuuuyu unutun :) deliksiz araliksiz uyku yok.
 
Sagol cnm amin ins sende saglikla buyutursun bebegini ins
insallah canm sen kalbni ferah tut bak bize oglumla nler atlattik dua et bol bol benm sipada ilk basta dusuk tehlkm vardi yattim sonra plesanta previa oldu yattim 24.haftada gelmye kalkti dr dogarsa bu haftda yasamaz dedi ilk baslar cok agladmda sonra yicek ekmegi varsa bu dunyada dogar dddim oyle rahatlattim kendimi hep cok sukur 36da geldi bak dua et bol bol cnm.sag salim kucgna al sende bebisini.
 
NukteK abla simdi nasilsin gecmissss olsunnn cokk

Canimm. Bugun girebildim topige. Simdilik cok iyiyim valla. 9. Haftaya geldik. Kalp atisini duyduk bebegin. Dun baktiginda dr. hareketlenmis bu bebek dedi, gercekten kipir kipirdi . İnsallah boyle devam eder. Diyetisyene kardiyolojiye dahiliyeye gittim. Biraz kilo veriyorum simdi, saglikli besleniyorum yani. Bana No Kilo,bebege YES kilo.
Tansiyon yuksekti biraz, dengeliyorlar,seker iyi gidiyor. Eeeee yas 41 ve kilolu olunca hersey kontrollu. İste son durumum boyle. Cok opuyorum..

Cok uzuldum,ilk defa duydum. İnsanin basina gelince ogreniyor insan, haklisin. İnsallah daha kotu olmaz, zamaninda ,saglikli saglikla dogurursun bebecigini. Cok opuyorum...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…