- 25 Ağustos 2013
- 199
- 442
- 51
Oyyyy maalesef negatif canım yaaa netim cekmedi ondan giremedim nasip degilmiş hepsi tutcak degil yaaa bidahakine inşAllah...
Cok uzuldum. İnsallah birdahakine. Durmak yok yola devam. Cok opuyorum....
Arkadaslarim;
Kac gundur giremedim siteye. Kanamalarimla falan ugrasiyorduk,igneler, moral bozulmalar, "oh be kese duruyor bebis bizimle" sevinmeleri falan iste.....neyse zaman gecti boyle....Dun kalp atisini duydukkkkkk. Allahim mucize. 7. Haftadayim. Tik tik tik boyle at kosturur gibi hizli hizli. Allahim lutfen herkese bu duyguyu yasatsin. İnsallah saglikli devam eder hamileligim. 6. Aya kadar herturlu risk varmis. Bir de tabii bende kilo yas isin icine girince herturlu risk daha kolay olusuyor. Tuzu tamamen kes dedi. Bol yogurt ye dedi. Yesil elma, ayva, kivi ye dedi. Kilo almamaya bak dedi. İki gun onceye kadar kanamam vardi hatirlarsiniz. Bir kesiliyor bir basliyordu. Hemen hemen iki gecede bir hastanelere tasindik. Kese gittimi , duruyormu... Bazen boyle kanamalar olabiliyormus ogrendik. Basiniza gelirse korkmayin ltf. Moralinizi bozmayin. İki hafta sonra bekliyor beni. Aslinda bir ay sonraya randevu verirmis ama beni takip etmek istiyor. Tekrar kanamalar baslamaz insallah. Allahim hayirlisiyla kucagima da almayi nasip etsin. Hepinizi cok opuyorum. Artik daha sık girmeye calisacagim siteye. Herkese iyi haberler ins.