Oyyyy maalesef negatif canım yaaa netim cekmedi ondan giremedim nasip degilmiş hepsi tutcak degil yaaa bidahakine inşAllah...
canım çok geçmiş olsun umarım bundan sonra kanaman olmaz bu durumda doktor devamlı yatak istirahatimi veriyorCok uzuldum. İnsallah birdahakine. Durmak yok yola devam. Cok opuyorum....
Arkadaslarim;
Kac gundur giremedim siteye. Kanamalarimla falan ugrasiyorduk,igneler, moral bozulmalar, "oh be kese duruyor bebis bizimle" sevinmeleri falan iste.....neyse zaman gecti boyle....Dun kalp atisini duydukkkkkk. Allahim mucize. 7. Haftadayim. Tik tik tik boyle at kosturur gibi hizli hizli. Allahim lutfen herkese bu duyguyu yasatsin. İnsallah saglikli devam eder hamileligim. 6. Aya kadar herturlu risk varmis. Bir de tabii bende kilo yas isin icine girince herturlu risk daha kolay olusuyor. Tuzu tamamen kes dedi. Bol yogurt ye dedi. Yesil elma, ayva, kivi ye dedi. Kilo almamaya bak dedi. İki gun onceye kadar kanamam vardi hatirlarsiniz. Bir kesiliyor bir basliyordu. Hemen hemen iki gecede bir hastanelere tasindik. Kese gittimi , duruyormu... Bazen boyle kanamalar olabiliyormus ogrendik. Basiniza gelirse korkmayin ltf. Moralinizi bozmayin. İki hafta sonra bekliyor beni. Aslinda bir ay sonraya randevu verirmis ama beni takip etmek istiyor. Tekrar kanamalar baslamaz insallah. Allahim hayirlisiyla kucagima da almayi nasip etsin. Hepinizi cok opuyorum. Artik daha sık girmeye calisacagim siteye. Herkese iyi haberler ins.
Hayirli olsunnnnnnn. Cok sevindim sabahruzgari. Darisi bizlerin basina. Tekrar hayirli olsun cnmKIZLARR COK SUKUR DUN OGLUMU KUCAGIMA ALDIM DARISI SIZLERE INSALLAH IKIMIZDE IYIZ MASALLAH 3340 GRM 51 CM DOGDU OGLUM DARISI SIZLERE INSALLAH HEPINIZE YASATSIN BU MUTLULUGU RABBIM
Dualarimiz seninle. Offf nedir su kanamalardan cektigimizAmin canım inşallah, benim zor gözüküyor biraz, yine kanamam var rapor aldım 10 gün yatiyorum, yemek yiyemiyorum yediğini kusuyorum, idrar baktirdim ketonum +++ çıkmış Dr sen beslenen iyot musun dedi yok dedimyatış yapacaklardı ben bir serum taktirip geldim dua edin bana ne olur
CAnim gecmis olsun bende ayni durumdayim ucuncu kanamami geciriyorum hic bise anlamadim hamilelegimden ins sonumuz guzel olur
canım çok geçmiş olsun umarım bundan sonra kanaman olmaz bu durumda doktor devamlı yatak istirahatimi veriyor
Tesekkur ederim inşallah canım benimde bu iki oldu maalesefCAnim gecmis olsun bende ayni durumdayim ucuncu kanamami geciriyorum hic bise anlamadim hamilelegimden ins sonumuz guzel olur
Canım sağol, evet yatak istirahati veriyorlar ama yatak istirahatinin kesin çözüm olmadığını da söyledicanım çok geçmiş olsun umarım bundan sonra kanaman olmaz bu durumda doktor devamlı
canım çok geçmiş olsun umarım bundan sonra kanaman olmaz bu durumda doktor devamlı yatak istirahatimi veriyor
çok geçmiş olsun canım beslenemiyorum derken sebeb kusmaların mı var allah yardımcın olsun içindeki korkuları devamlı iyiye çevir dualarımız seninle allahın izniyle bebişinde seninleCanım sağol, evet yatak istirahati veriyorlar ama yatak istirahatinin kesin çözüm olmadığını da söylediİnşallah iyidir bebeğim ben beslenemiyorum çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye
Canım sağol, evet yatak istirahati veriyorlar ama yatak istirahatinin kesin çözüm olmadığını da söylediİnşallah iyidir bebeğim ben beslenemiyorum çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye
KIZLARR COK SUKUR DUN OGLUMU KUCAGIMA ALDIM DARISI SIZLERE INSALLAH IKIMIZDE IYIZ MASALLAH 3340 GRM 51 CM DOGDU OGLUM DARISI SIZLERE INSALLAH HEPINIZE YASATSIN BU MUTLULUGU RABBIM
operim canim saol darisi sana insallah ☺ spinal anestezi oldum cok rahatti sadece 2.gun boynum ve sirtim agridi cok onun disinda guzeldi kalktim hemen hem bebegn dunyaya geldgni goruosnz agladgni duyuyosnz mukemmel bisey sezeryani yapan dr ve anestezi drunz iyise kormayin hic insallah sizde alirsnz kucagnza Allahim olmayanlarda nasip etsin tez zamndaAyyyyy yerim onu ben geldi çok şükür Çınar' ımız hayırlı olsun cnm Allah sağlık sıhhat versin ikinize de ay yaaaaaaaaaa ne güzel ben de sabırsızlıkla bekliyorum kızımı yaaaaa minişini öp yerime olur mu bıcırık ya
operim canim saol darisi sana insallah ☺ spinal anestezi oldum cok rahatti sadece 2.gun boynum ve sirtim agridi cok onun disinda guzeldi kalktim hemen hem bebegn dunyaya geldgni goruosnz agladgni duyuyosnz mukemmel bisey sezeryani yapan dr ve anestezi drunz iyise kormayin hic insallah sizde alirsnz kucagnza Allahim olmayanlarda nasip etsin tez zamnda
Ben o sıpayı yerim yerimmmmoperim canim saol darisi sana insallah ☺ spinal anestezi oldum cok rahatti sadece 2.gun boynum ve sirtim agridi cok onun disinda guzeldi kalktim hemen hem bebegn dunyaya geldgni goruosnz agladgni duyuyosnz mukemmel bisey sezeryani yapan dr ve anestezi drunz iyise kormayin hic insallah sizde alirsnz kucagnza Allahim olmayanlarda nasip etsin tez zamnda
operim canim saol darisi sana insallah ☺ spinal anestezi oldum cok rahatti sadece 2.gun boynum ve sirtim agridi cok onun disinda guzeldi kalktim hemen hem bebegn dunyaya geldgni goruosnz agladgni duyuyosnz mukemmel bisey sezeryani yapan dr ve anestezi drunz iyise kormayin hic insallah sizde alirsnz kucagnza Allahim olmayanlarda nasip etsin tez zamnda
maaşallah kuzucuğuna.. seni üzmeden yormadan gelmiş :):) bizim yerimize kokla çınarını :)operim canim saol darisi sana insallah ☺ spinal anestezi oldum cok rahatti sadece 2.gun boynum ve sirtim agridi cok onun disinda guzeldi kalktim hemen hem bebegn dunyaya geldgni goruosnz agladgni duyuyosnz mukemmel bisey sezeryani yapan dr ve anestezi drunz iyise kormayin hic insallah sizde alirsnz kucagnza Allahim olmayanlarda nasip etsin tez zamnda
belden uyusturulan canim cok rahatti masallah bana herkes sasrdi cabuk ayaklandgma darisi sizlere ins.operim tabi.Spinal nasıl araştırayım bakayımsabahruzgari59 tavsiye ediyorsun demek süper oyy kuzunu bizim içinde öppp:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?