- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
- 158
unutmadıgın için saol cnm benimmm aminnn Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinTamm kuzum.. Bnm net paketim bitebilir.. Bizim kizlar haberini duyrsa soler.. Bana canm bnmm dularim sennle.. Insallh.. Herkes yawrusna kavussun insallh..
gözün aydın canım..Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah... darısı başımıza artık ....KIZLARR COK SUKUR DUN OGLUMU KUCAGIMA ALDIM DARISI SIZLERE INSALLAH IKIMIZDE IYIZ MASALLAH 3340 GRM 51 CM DOGDU OGLUM DARISI SIZLERE INSALLAH HEPINIZE YASATSIN BU MUTLULUGU RABBIM
Afferin tosunaaaa maşAllah subhanAllah barikAllah sonunda beklenen bebiş geldiii Rabbim hayırlı evlat eylesin canım cok sevindim hayırlısyla dogurmana ikinizde Allah a emanet olun gözünüz aydınKIZLARR COK SUKUR DUN OGLUMU KUCAGIMA ALDIM DARISI SIZLERE INSALLAH IKIMIZDE IYIZ MASALLAH 3340 GRM 51 CM DOGDU OGLUM DARISI SIZLERE INSALLAH HEPINIZE YASATSIN BU MUTLULUGU RABBIM
Süt içmek iyi diye biliyorum cnm senin bebek kıllı olcak galibaYa kızlar acayip mide yanması var ağlayacağım resmen çok zormuş nasıl dindireceğim
Hani 2 hafta vardi , çık sevindim Allahım bizlere de nasip etsin inşallah, esini de hayirlisiyla kurtarsın inşallah gerçi ben görene kadar doğurmuştur heraldeKIZLARRRRRRRRRRRRR
sabahruzgari59 arkadasimz esinimizinn oglu cinarr geliyr.. Dualarinzi esirgemeyinnnn...
Hayrlisiyla dunyay getrain yawrusnu..
Canım o kadar çok sevindim ki sanki kendim doğurmuş gibi oldum, gözlerim doldu, Allahım herkese nasip etsin insallahKIZLARR COK SUKUR DUN OGLUMU KUCAGIMA ALDIM DARISI SIZLERE INSALLAH IKIMIZDE IYIZ MASALLAH 3340 GRM 51 CM DOGDU OGLUM DARISI SIZLERE INSALLAH HEPINIZE YASATSIN BU MUTLULUGU RABBIM
Canım sen kan verdinmi? inşallah pozitif olur sonucun ve sonuna kadar sağlıklı bir gebelik gecirirsinSüt içmek iyi diye biliyorum cnm senin bebek kıllı olcak galiba
gözün aydın canım allahım analı babalı büyütsün maşallahKIZLARR COK SUKUR DUN OGLUMU KUCAGIMA ALDIM DARISI SIZLERE INSALLAH IKIMIZDE IYIZ MASALLAH 3340 GRM 51 CM DOGDU OGLUM DARISI SIZLERE INSALLAH HEPINIZE YASATSIN BU MUTLULUGU RABBIM
Nerelerdesinnn.. Canim... Seni merk ediyrum giriyrum yoksun...Süt içmek iyi diye biliyorum cnm senin bebek kıllı olcak galiba
Kiz bn nerden biliyim.. Nezamn gelcegini bebkin.. Aminn kuzum.. O aldi sukur kucagina dariai geride kalan.. Dostlarimiza.. CanmmssHani 2 hafta vardi , çık sevindim Allahım bizlere de nasip etsin inşallah, esini de hayirlisiyla kurtarsın inşallah gerçi ben görene kadar doğurmuştur heralde
Oyyyy maalesef negatif canım yaaa netim cekmedi ondan giremedim nasip degilmiş hepsi tutcak degil yaaa bidahakine inşAllah...Nerelerdesinnn.. Canim... Seni merk ediyrum giriyrum yoksun...hadi bize guzel haberini ver cnm..
Canimmmm benimm senn dirayetine.. Hayrann kaldim.. Allhim sen bole oldugun icin.. Seni mujdelndirecek insallh.. Dualrim hepinzle.. Allhim yar ve yardimcin olsun.. CnmOyyyy maalesef negatif canım yaaa netim cekmedi ondan giremedim nasip degilmiş hepsi tutcak degil yaaa bidahakine inşAllah...
Amin canım inşAllah cümlemizeeCanimmmm benimm senn dirayetine.. Hayrann kaldim.. Allhim sen bole oldugun icin.. Seni mujdelndirecek insallh.. Dualrim hepinzle.. Allhim yar ve yardimcin olsun.. Cnm
Amin canım inşallah, benim zor gözüküyor biraz, yine kanamam var rapor aldım 10 gün yatiyorum, yemek yiyemiyorum yediğini kusuyorum, idrar baktirdim ketonum +++ çıkmış Dr sen beslenen iyot musun dedi yok dedimKiz bn nerden biliyim.. Nezamn gelcegini bebkin.. Aminn kuzum.. O aldi sukur kucagina dariai geride kalan.. Dostlarimiza.. Canmmss
Canım benim çok üzüldüm Allahım hayirlisini nasip etsin inşallah, Rabbim bir sonraki seferde sağlıkla kucağına alabileceğini, güzel bir hamilelik gecirecegin ( bu çok onemliymis ben yeni anladım çok zor geçirdim için) hayırlı bir evlat nasip etsin sanaAmin canım inşAllah cümlemizee
CAnim gecmis olsun bende ayni durumdayim ucuncu kanamami geciriyorum hic bise anlamadim hamilelegimden ins sonumuz guzel olurAmin canım inşallah, benim zor gözüküyor biraz, yine kanamam var rapor aldım 10 gün yatiyorum, yemek yiyemiyorum yediğini kusuyorum, idrar baktirdim ketonum +++ çıkmış Dr sen beslenen iyot musun dedi yok dedimyatış yapacaklardı ben bir serum taktirip geldim dua edin bana ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?