Bebisler ikiz galiba abla hayirli olsun insBirkac gundur giremedim buraya. Heyecandan 15. Gun icinde yaptirdim kan testini. 15. Gun degerim 1000,29 cikti. Herhalde hamileyim artik. Kese gormeye haftaya sali gidecegim. Herseyin hayirlisi. Degerlerim cok hizli artti. Korkuyorum bundan aslinda ama iyi dusunmek istiyorum.
9.gun 33, 11.gun 130, 13.gun 410,80 , 15.gun 1000,29. Sizi cok opuyorum....
aglattin beni he Allah razi olsun insallah Amin bende bekleyenlerde görür sizin dualarinizla ben de dua edecem bol bol ki ediorum hayirlisiyla olsun die senin icin hepiniz icin aynen beklesin tabiCok duygulandim insallah sen ve bekleyen herkes biran once kavusur bebegine dogum esnasnda edilen dualri rabbim geri cevirmezmis dua edicem senin icin insallah sennde olcak :) yaa teyzesi daha dogurmadm biraz daha beklesin sipacik.
Yemin ediyorum cevreden kimse yasadiklarimizi anlayamiyor, hissetmiyor. Herkes "hadi ya ah vah" diyor okadar. Ne yasadigimizi bir bizler biliyoruz maddi manevi. Cok zormus cok. Allah hepimize sabirlar versin. Hayirlisiyla bebeciklerimizi kucagimiza alalim. İyi ki bu topige gelmisim. Sizlerle tanistim. Baglandik valla belkisabahruzgari59
canim gecmis olsun ben yasamistim ozaman 5 haftalik yada 6 haftalik hamileydim tansiyon dur büyük ihtimal benim ki tansiyondu en azindan ama doktoruna söyle sen her seyi bilsin eger devam ederse ona göre önlem alinirKızlar GünaydınSabah 7:10 geçe mutfakta kahvaltı hazırlarken tost yapıyordum birden havasız kaldığıni düşündüm mutfağın camı açtım yumurta haşlanmıştim onu soymaya başladım birden başımdan aşağı sanki soğuk sular dökülmeye başladı gözlerim kararmaya başladı güçsüz kaldım eşim geldi zarzor oturmaodasına kadar yürüdüm hemen yatağa yattım 5dk içinde kendime geldim sizce bunlar normal mi sizde karşılaştıniz mi böyle bir durumla
gecmis olsun insallah gecer gider Doktor neden dedi kanamana cok sükür bebisin iimis Allah im sana bagislasin sag salim insallahSlm kizlar gunaydin uzun zamandir yazamiyorum kanamam var dun geldim hastanesen eve bebegim iyi simdilik ama cok korkuyorum varmi aranizda kanamasi olan
Plesenta rahim agzinabyakinbyerlesmis cnm ondanmis sagolgecmis olsun insallah gecer gider Doktor neden dedi kanamana cok sükür bebisin iimis Allah im sana bagislasin sag salim insallah
canim gecmis olsun ben yasamistim ozaman 5 haftalik yada 6 haftalik hamileydim tansiyon dur büyük ihtimal benim ki tansiyondu en azindan ama doktoruna söyle sen her seyi bilsin eger devam ederse ona göre önlem alinir
canım geçmiş olsun benim de aynı sorunum var plesenta rahim ağzına yerleşmiş drum kanaman olabilir demisti ama bende kanama hiç olmadı. dikkat ediyor musun peki düzelmesi için yaptığın bişeyler var mı ??Plesenta rahim agzinabyakinbyerlesmis cnm ondanmis sagol
Proluton igne yaptirdim cnm surekli yatiyorum duzelme ihtimali varmis o zamana kadar tuvalet disinda ayaga kalkmak yasak cnm sende dikkat et kanamaolurken agri gic olmuyo tesadufen gordum bende cok dikkat etcanım geçmiş olsun benim de aynı sorunum var plesenta rahim ağzına yerleşmiş drum kanaman olabilir demisti ama bende kanama hiç olmadı. dikkat ediyor musun peki düzelmesi için yaptığın bişeyler var mı ??
16haftalik canim ama kanamam cok oldu bebek vurdukca kanatiyo riski var ondan yat dedi seninki tam kapatmis ondan yat dememistir rahim agzini kapatmis cunki kolay kolay dusmez diye yat demistir plesenta previa senin durumunun adi ablam yasadi cunku o durumu ondan biliyorum oda yatmadibana iğne falan vermedi drum yat dinlen de demedi sadece normal doğum yapamazsın böyle olduğu zaman o da zaten tüp bebek olduğu için sezeryan düşünürsün onun için sorun olmaz kanaman olursa korkma demisti başka da bişey demedi düzelebilir ileride daha erken korkulacak bişey yok dedi senin bebeğni ne kdar oldu canım niye dinlen dedi acaba bana demedi bak simdi panik oldum ben
anladım canım evet benim rahim ağzını tam kapatmış ilişki sonrası kanama olur dedi başka bir doktorda.. rahatlattın beni çok teşekkürler inşallah sen de bir an önce bu durumdan kurtulursun sağlıklı bi şekilde devam edersin hamileliğine...16haftalik canim ama kanamam cok oldu bebek vurdukca kanatiyo riski var ondan yat dedi seninki tam kapatmis ondan yat dememistir rahim agzini kapatmis cunki kolay kolay dusmez diye yat demistir plesenta previa senin durumunun adi ablam yasadi cunku o durumu ondan biliyorum oda yatmadi
Amin canim ins saglikla kucagimiza aliriz hepimiz bebislerimizianladım canım evet benim rahim ağzını tam kapatmış ilişki sonrası kanama olur dedi başka bir doktorda.. rahatlattın beni çok teşekkürler inşallah sen de bir an önce bu durumdan kurtulursun sağlıklı bi şekilde devam edersin hamileliğine...
9. Gun 33, 11. Gun 130 ve bugun 13. Gun 410.8 ciktiiiiii. Kizlar galiba hamileyim. Allahim olecegim heyecandannn
Kızlar GünaydınSabah 7:10 geçe mutfakta kahvaltı hazırlarken tost yapıyordum birden havasız kaldığıni düşündüm mutfağın camı açtım yumurta haşlanmıştim onu soymaya başladım birden başımdan aşağı sanki soğuk sular dökülmeye başladı gözlerim kararmaya başladı güçsüz kaldım eşim geldi zarzor oturmaodasına kadar yürüdüm hemen yatağa yattım 5dk içinde kendime geldim sizce bunlar normal mi sizde karşılaştıniz mi böyle bir durumla
Canim 16.haftada bendede oldu kanama plesenta previa denio bebegin eşi asagda demek o drum bana 1 ay yatcksin mumkn oldgnca dedi cunki rahime plesenta baski yaptkca kanama ve dusuk ihtimali oluo Allab korusun istrht et sen o 21.haftadan sonra cikio normal yerini alio agir falan kaldrma hafife alincak bisi degil.senin drunmu baskasnn drumu demis ya yatmna gerek yok die o adam nasil dr oyle ben bu durumda kimi duydysam yatark atlattilar dinlenmezsen olmaz ben yattim 21.haftada norml yerini aldi canm.nettn bu durmubyasaynlari oku hepsi yatmstr yani.hatta ayagnn altna yastik koy biraz yuksek dursun o cikar.Plesenta rahim agzinabyakinbyerlesmis cnm ondanmis sagol
Canım düşük tansiyondan olabilir sağlık Ocağında ölçüyorlar bi ölçtür birde sağlık Ocağına bildir gebeyim diye onlar da takibini yapıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?