- 18 Haziran 2012
- 1.922
- 2.675
görürsün inşallah canım.. hayırlısıyla git gel bir an önce dualarımız seninle....Cnm gunaydin. Bugun randevum saat 3.30 da. Cok heyecanliyim. İnsallah kesemi gorurum, bir aksilik yoktur. Dua edin ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görürsün inşallah canım.. hayırlısıyla git gel bir an önce dualarımız seninle....Cnm gunaydin. Bugun randevum saat 3.30 da. Cok heyecanliyim. İnsallah kesemi gorurum, bir aksilik yoktur. Dua edin ne olur
canım çok üzüldüm inan ama her şerde bir hayır vardır daha yaşın küçük, genetik tahlillerini yaptır, sıkıntı neymiş tam olarak anlaşılınca daha kolay olur herşey.. sakın karamsarlığa kapılma, Allah yardımcın olsun...Kizlar benim gecen hafta 165 den 77 dustu degerim 4. Denemedi sebepsiz inferti sorunumuz 27 yasindayim kismet olmadi daha onceki denememdede kanda pozitif oluyor keseyi gormeden dusuyor dr herseyin normal oldugu icin embriolara genetik tarama yapalim diyor 3 donmusum var suan ne yapsam bilmiyorum neden dusutor anlamiyorum cok sikintida kaldim karar veremedim
amin allah cümlemizin yardımcısı olsun kanda eşimle genetik tahliler yapılmıştı sorun çıkmadı şükürler olsun histeroskopide oldum oda temiz çıkmıştı bunları yazin yaptırmıştım ondan sonra 4.denemeyi yaptırdık buda olmadı dr embriyolara bakalım diyor geriye kalan bu diyor demek ki zamanı vaktimi gelmedi bilmiyorumcanım çok üzüldüm inan ama her şerde bir hayır vardır daha yaşın küçük, genetik tahlillerini yaptır, sıkıntı neymiş tam olarak anlaşılınca daha kolay olur herşey.. sakın karamsarlığa kapılma, Allah yardımcın olsun...
2.gun embrysu canim.. Bnmki gibi olcak.. Insallh.. Sonuda guzel olur cnmmm.. Allhin izniyle..
Kulağım çınladı hemen geldim dün kontrolümüz vardı:) çok güzeldi yaaa:) kıpır kıpırrrrr... Artık inandımki içimde bi küçük insan varrrr.... Emre bey kemik yapısına bakılırsa erkek gibi ama yüzde yüz emin değilim dedi...
2.gun embrysu canim.. Bnmki gibi olcak.. Insallh.. Sonuda guzel olur cnmmm.. Allhin izniyle..
Kizlar benim gecen hafta 165 den 77 dustu degerim 4. Denemedi sebepsiz inferti sorunumuz 27 yasindayim kismet olmadi daha onceki denememdede kanda pozitif oluyor keseyi gormeden dusuyor dr herseyin normal oldugu icin embriolara genetik tarama yapalim diyor 3 donmusum var suan ne yapsam bilmiyorum neden dusutor anlamiyorum cok sikintida kaldim karar veremedim
Ay hadi bakalım hayırlısıAyyyyy aman yerim ben onu ya hayırlısı olsun inşallah erkek olursa damadım hazır hahahahaaa iyi onu da halletmiş oldum geriye bi düğün kaldı dünürüm
Yaptirdim canim histeroskopi haziranda 2 3 kucuk polip varmis onlari aldi ama gebe kalmama engel degildi dedi kucukmus temizledi kanda esimle genetik testlerde yaptirdik onlarda temiz cikti baska ne kaldi bilmiyorumCanım Gmiş olsun ofis histereskopi yaptındırdın mı daha önce rahmine detaylı bakılıyor bebeğin yerleşmesine engel bi durum var mı rahim yapın ne durumda gibi... Benim mesela ilk kontrollerim çapa tüp bebekteydi orada hsg zorunluydu tüp bebekte başarı oranını yükseltiyo ve bence çok çok gerekli hatta hayati Önem taşıyo o süreçte Benim rahmimde 1.2cmlik septum tespit ettiler yani perde doktor bunu almalıyız bebeğin bu perdeden dolayı rahme yerleşmesinde sorun çıkar ve %90 Düşüğe neden olur dedi jinemed diye bi hastane var Beşiktaş'ta oradaki doktorlar çok tecrübeliymiş bi baktır belki tutunmamasının sebeplerinden biri bu olabilir
canum yaa saol inşAllah ama doktor aradı geçenki gibi gelişimleri iyi değilmiş moralim cok bozuldu kara kara düşünüyorummm yarın bakalım rahım iyiyse transfer olcak değilse dondurulcak galiba bi an önce yarını bekliyorumHayırlı olsun canım bu güzel heyecanın sonunda mutluluk oluck inşallah bebişler çoğalıyor dualarım seninle
ahhh canım benim 2.gün olsun razıyım ama gelişimi iyi değilmişş üzüldümm cokkkkk2.gun embrysu canim.. Bnmki gibi olcak.. Insallh.. Sonuda guzel olur cnmmm.. Allhin izniyle..
Yaptirdim canim histeroskopi haziranda 2 3 kucuk polip varmis onlari aldi ama gebe kalmama engel degildi dedi kucukmus temizledi kanda esimle genetik testlerde yaptirdik onlarda temiz cikti baska ne kaldi bilmiyorum
canum yaa saol inşAllah ama doktor aradı geçenki gibi gelişimleri iyi değilmiş moralim cok bozuldu kara kara düşünüyorummm yarın bakalım rahım iyiyse transfer olcak değilse dondurulcak galiba bi an önce yarını bekliyorum
Canım emre bey her hastasını tek tek dinleyen ve tanıyan bi doktor.. Gece gündüz cep telefonundan ulasabilirsin, her hastasına sanki tek hastasıymış gibi davranır...Canim sen emre bey e gitmistin dimi? Cok yogun olmasi cok deneyimli olusunu aklima getiriyor ama yogun olmasi sebebiyle benimle ilgilenemez, baska hastam var zaten,yurtdisindan gelenlerde yetiyor deyip oyalayabilir diye dusunuyorum. Kendi dr umda acibademde, o araci olursa ilgilenirlermi acaba diye dusunuyorum. Birde ist. Tup bebek mrk. aret_ emre bey, bahceci, mustafa acet.. bunlarda iyi diye duydum. Kimisi cok iyi derken kimisi de cok berbatti diyebiliyor.. bende yumurta tembelligi var klomenle yoluna girip catliyor ama olmuyor birturlu. Esimde morfoloji 1. Dr um bu sebepten olmuyor dedi. Basari sansimiz %50_60 mis ;(
Evet canim sebepsiz kanda gebelik oluyor gerisi gelmiyor hic progestron bakmadilar tahlilin adi ne yani neye bakmali doktor ne zaman bakmaliTransfer yaptırıyorsun fakat gerisi gelmiyo dimi yani sebepsiz infertilite peki doktor progesteron değerine bakıyo mu hamilelik hormonunu salgılar transfer yapmadan önce mutlaka yapılması gerek bi sor canım doktora hatta transfer sonrası bile bakılmalı belki o değerin yükseliyordur kan alıyo başka bişey yok benim doktorum progesteron değerini yumurtalarım toplandıktan sonra iki kez tekrarlattı hatta yüksek Çıktığı için riske atmayalım tutar sonra düşük yapabilirsin ne diye riske atalım demişti ertelemişti