Cok tesekkur ederim cnm. İnsallah devami da guzel olur. Bugun 11. Gun testi var. Bakalim hayirlisi....opuyorum cok.canım gözün aydın hayırlı olsun çok sevnidim senin adına :):):) hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah :):)
Gece saat 1 di çok agrim olduğunda ama ne ağrıEvet sonunda ona kavusmak var guzel tabiki :) yaa druna sorsaydin bi.benim hic oyle cok siddetli agrim olmadi canm ne ilk basta ne sonda bende lekelnme oluodu igneyi vurulnca geciodu.normal yolla yapan cok az aslinda bizimkde norİyi günler, sini börekten almış olduğunuz urun 3.4kg x 15₺ = 51₺ eft unvanı Erpek unlu mamuller san ve tic ltd Şti iban No TR58 0020 5000 0089 4253 2000 01 mal hamilelik ama o an cogunun acilmiomus rahim agzi kullandgmz ilaclardan yada kullandgmz ilaclarn etkisyle erken acilma oluo iste bende oldgu gibi yani geneli erken dogum yapio tupbebeklilern benm arkdsmnki 37ye kadr zor durdu :)
Canım inşallah artmistir değerin, saat 2 gibi yaptıran iyi olur, benim düzgün artması baslarda 48 saatte bir vermeye özen goster demişlerdi, eğer artışta sorun yoksa birşey olmazsa dedigim gibi benim artışlar güzel olmadığı için saate dikkat ettirdiler yani 1-2 saat önemli degildi tabi ama mesela kani bugün saat 10 da verdiysem pazartesi yine öğleden önce yaptırmamış istiyorlardı benden aksam 9 gibi vereyim demiştim saat önemli demişlerdi, ama dediğim gibi benim artışların kotuyduCok tesekkur ederim cnm. İnsallah devami da guzel olur. Bugun 11. Gun testi var. Bakalim hayirlisi....opuyorum cok.
Gaz sancısı olmasın kuzum???Gece saat 1 di çok agrim olduğunda ama ne ağrıölüyorum sandım belim kasiklarimmi desem alt kaninmi desem rahmimmi desem bilemedim valla, kanama bekledim arkasından ne yalan söyleyeyim yarim saat surdu daha surseydi acile gidecektim, gece olduğu için doktoru aramadim tabi ona da yazık, şimdide uzandigimda biseyim yok ama ayağa kalktigimda çok hafif bel ve kasik agrim oluyor, inşallah normaldir,
Ama belimde çok ağırdı? Sen nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin?Gaz sancısı olmasın kuzum???
Sman kuzum dikkat et kendine.... Benim midem kötü yaaa... Bulantı yanma ağrı ekşime hepsi birarada yasanırmı ???yasıyorum valla...Ama belimde çok ağırdı? Sen nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin?
Yok yok korkma... Benimde birden artmıştı aklımdan neler neler geçti günlerimi kendime zehir ettim... Korkma... Hayırlı olsun inşallahhh:)11.gun degerim 130,8. Ayyyy tuttu galiba canlar. Yanliz Birsey kafama takildi yaa. Fazlami artti acaba. Kimyasal olmasin. Cok korkuyorum. Fikir versenize. Ama kotude olsa fikrinizi yazin ne olur. Kafam cok karisti.
Benimde bulantilarim var, oksurugumde devam ediyorSman kuzum dikkat et kendine.... Benim midem kötü yaaa... Bulantı yanma ağrı ekşime hepsi birarada yasanırmı ???yasıyorum valla...
Seni gidi bana moral olmaya çalışırken meğer kendinde fırtınalar koparmissin içten içeYok yok korkma... Benimde birden artmıştı aklımdan neler neler geçti günlerimi kendime zehir ettim... Korkma... Hayırlı olsun inşallahhh:)
Kimyasal olsa boyle birden artmazki, hadi gözün aydin tekrar11.gun degerim 130,8. Ayyyy tuttu galiba canlar. Yanliz Birsey kafama takildi yaa. Fazlami artti acaba. Kimyasal olmasin. Cok korkuyorum. Fikir versenize. Ama kotude olsa fikrinizi yazin ne olur. Kafam cok karisti.
11.gun degerim 130,8. Ayyyy tuttu galiba canlar. Yanliz Birsey kafama takildi yaa. Fazlami artti acaba. Kimyasal olmasin. Cok korkuyorum. Fikir versenize. Ama kotude olsa fikrinizi yazin ne olur. Kafam cok karisti.
:))))) sen var ya sennnn:))) en yakın arkadasımla kuzenim ebe... Keseyi görene kadar yedim onları resmen:))) ooooo en kötüsüne hazırdım:)Seni gidi bana moral olmaya çalışırken meğer kendinde fırtınalar koparmissin içten içe
Burada bize hic belli etmedim ama seninde benden pek farkin yokmuş:))))) sen var ya sennnn:))) en yakın arkadasımla kuzenim ebe... Keseyi görene kadar yedim onları resmen:))) ooooo en kötüsüne hazırdım:)
Korkma kız artık yeter:) tadını çıkarma vakti:)Burada bize hic belli etmedim ama seninde benden pek farkin yokmuşçok zor ya hic bitmiyor korkular maalesef Kalp atışlarını ne zor duydum öyle korkuttuki beni yaramaz şimdide 8. Haftada tekrar baktiracagim yine korkuyorum
:) evet Allahım isteyen herkese bu tadı yasatsin. Hep bebeğim için birşeyler yapmak istiyorum orgu oreyim birşeyler alayın falan korkuyorum amaKorkma kız artık yeter:) tadını çıkarma vakti:)
Yok yok dur daha kuzum:) evet Allahım isteyen herkese bu tadı yasatsin. Hep bebeğim için birşeyler yapmak istiyorum orgu oreyim birşeyler alayın falan korkuyorum ama
11.gun degerim 130,8. Ayyyy tuttu galiba canlar. Yanliz Birsey kafama takildi yaa. Fazlami artti acaba. Kimyasal olmasin. Cok korkuyorum. Fikir versenize. Ama kotude olsa fikrinizi yazin ne olur. Kafam cok karisti.[/QUOTE
canim 9.gun yeni tutunmstr kana daha yeni karisiodr ondan asil tutunma 10.gun oluo ve onda sonraki gunler hizla artio kanda ondan yuksek cikmistr korkulck bisey yok yani.Allahm insallah tammna erdirr canm benim.drlarmz oyuzden 12.gun yaptrn diolar testi :) korkma sen.
Olsun.....Bundan sonra tam saatinde yaptirmaya calisacagim. Cok tesekkur ederim bilgi icin....Canım inşallah artmistir değerin, saat 2 gibi yaptıran iyi olur, benim düzgün artması baslarda 48 saatte bir vermeye özen goster demişlerdi, eğer artışta sorun yoksa birşey olmazsa dedigim gibi benim artışlar güzel olmadığı için saate dikkat ettirdiler yani 1-2 saat önemli degildi tabi ama mesela kani bugün saat 10 da verdiysem pazartesi yine öğleden önce yaptırmamış istiyorlardı benden aksam 9 gibi vereyim demiştim saat önemli demişlerdi, ama dediğim gibi benim artışların kotuydu
Seninde birden artti demekki. Ay cok korkuyorum yaaa. İnsallahhhh hayirli olur...Yok yok korkma... Benimde birden artmıştı aklımdan neler neler geçti günlerimi kendime zehir ettim... Korkma... Hayırlı olsun inşallahhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?