- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
- 158
Hayırlısı olsun cnmm benim bugun iğnelerde 5.günün yeniden başladım tedaviye bakalımcanimm smdilik bekliom valla yarin Genetik sonucum cikcak bakalim ne cikcak yolumu ona göre cizecem insallah hayirlisi olsun valla hepimiz icin sen nasilsin
Cnm korkma benim eltim 30. Haftasında ama bazen bütün gün hareket etmiyomus oda yoruluyo galiba bazenKızlar nasılsınız yine uzUn Amandır giremiyorum topiğe biraz okudum yazıştıklarınızı ya benim bebeğimin iki gündür hareketlerinde ciddi azalma var hissedemiyorum çok korkuyorum kaygılanmak istemiyorum ama bi sabah hissettim o saatten beri tık yok sol Yanıma yatıyorum yine yok doktorumu arasam mı gitsem mi napsam
Cnm korkma benim eltim 30. Haftasında ama bazen bütün gün hareket etmiyomus oda yoruluyo galiba bazen
Bende yine basladım tedaviye nolsun bırakmıyoruz peşlerini hayırlısı hakkımızda inşAllah size yetişirimDoktorumu aradım günde 4-5 defa hareketi hissetmen yeterli dedi içim rahatladı çok şükür sinirlerim bozuldu ilk defa bu kdr karamsarlaştım sen nasılsın görüşmeyeli girip bakamıyorum ki son durumun nedir?? Teşekkür ederim cnm ya doktorum da aynı şeyi söyledi
Canım yarin gideceğim kalp atışlarını görmek için, hayirlisiyla Allahım nasip eder inşallah, çok zor ya hep endişeli bir bekleyiş varcanimmm rüyalarinda görüodun kötü kötü kafanda kurduklarindan dolayi cok sevindim vallahi kalp atislari nezamn duycan ayy yaa heyecan basti valla pek giremiom calisiom ya ama takip ediom yaz bak insallah kuzum yarindan sonra bakacaz artik nasibse bizimde olur
Canım inşallah bu sefer hayirlisiyla güzel sonuçlar alırsın, nerde basladin bu sefer tedaviye?Bende yine basladım tedaviye nolsun bırakmıyoruz peşlerini hayırlısı hakkımızda inşAllah size yetişirim
Canım sen yorulunca bebegin hareketleri azalıyor, öyle birşey olunca tatlı birşeyler ye hareket eeye baslar, bizim doktorlar hemen hastaya tatlı yediriyorlarDoktorumu aradım günde 4-5 defa hareketi hissetmen yeterli dedi içim rahatladı çok şükür sinirlerim bozuldu ilk defa bu kdr karamsarlaştım sen nasılsın görüşmeyeli girip bakamıyorum ki son durumun nedir?? Teşekkür ederim cnm ya doktorum da aynı şeyi söyledi
Amin canım insallah birşey olmazgyilmaz1982 canimm topigi okuyunca üzüldüm valla cok gecmis olsun simdi nasilsin off öksürük gecmez komsum aynisi kadincagizin ici disina cikacak valla korkma ama insallah bebisine bisey olmaz Allah im korusun bebisini sana bagislasin
Aynı yerdeyim cnm kadıköy şifada hayırlısı inşAllah hep umutluyum napiim umut fakirin ekmeğiCanım inşallah bu sefer hayirlisiyla güzel sonuçlar alırsın, nerde basladin bu sefer tedaviye?
Bide insan kendini yeni bir doktora anlatmakta istemiyor, hayırlısı canım inşallah bu sefer güzel olur hepimiz için sonuçAynı yerdeyim cnm kadıköy şifada hayırlısı inşAllah hep umutluyum napiim umut fakirin ekmeği
Çok sevindim olmuş sanırım benimde 9, gün degerim 18, 12 gün degerim 53 çıkmıştı korkmustum ama minigimin kalbini duydum bugün Allahım şükürler olsun, inşallah 48 saat sonra artar degerin, gözün aydin Allahım kese gormeyi kalbini duymayı da nasip etsin insallahCanlarimmmmm. Degerim 33,48. Ay tuttu galiba bu sefer. Sizce guzelmi degerim. 2 tane koymustu doktorum. Agliyorum su an. Olecegim heyecandan
Oooooo bide 9. Gün değerin mi 33 Ohh Allaha şükürler olsun gözün aydin tekrar9. Gun degerim 33,48 bu arada....
Senin adina cok sevindim inanki 9.gune gore iyi bi deger insallah artar canm benim.bitanecik kelebgin tutunmus icinde.bundan sonrasida guzel olur insallah senin icin.kalp atislarnida tekmelrnide duyup sonra kucagna almayi nasip etsin insallah Rabbim.Cok sevindim sana cnm. Kalp atisini duymak cok degisik bir sey olmali. Hadi gozumuz aydin olsun ikimizinde. Ay cok heyecanliyim. İnsallah guzel artar degerlerim. Cok umutlenmiyeyim diyorum ama elimde degil. İnsallah hersey cok guzel olacak. Olmazsa da allahin bir bildigi var demek lazim. Herseyin hayirlisi.
Evet hayırlısı tabi ama 9. Gün için güzel bi değer artar bence, canım biraz zor duydum korkuttu beni biraz bebeğimCok sevindim sana cnm. Kalp atisini duymak cok degisik bir sey olmali. Hadi gozumuz aydin olsun ikimizinde. Ay cok heyecanliyim. İnsallah guzel artar degerlerim. Cok umutlenmiyeyim diyorum ama elimde degil. İnsallah hersey cok guzel olacak. Olmazsa da allahin bir bildigi var demek lazim. Herseyin hayirlisi.
Canım nasılsın nasıl geçiyor sin haftaların? Bide sezaryen mi olacak doğumun normal mi?Senin adina cok sevindim inanki 9.gune gore iyi bi deger insallah artar canm benim.bitanecik kelebgin tutunmus icinde.bundan sonrasida guzel olur insallah senin icin.kalp atislarnida tekmelrnide duyup sonra kucagna almayi nasip etsin insallah Rabbim.
Cok tesekkur ederim. İnsallah sabah ruzgari, insallah tutunmus olsun simsiki. Kucagima hayirlisiyla almaya nasip etsin, hepimizin. İnsallah degerlerim guzel artar, herseyin hayirlisiSenin adina cok sevindim inanki 9.gune gore iyi bi deger insallah artar canm benim.bitanecik kelebgin tutunmus icinde.bundan sonrasida guzel olur insallah senin icin.kalp atislarnida tekmelrnide duyup sonra kucagna almayi nasip etsin insallah Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?