- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 42
İçime su serpiyorsun valla, yazdıkların rahatlatiyor beni, tek korkum benim rahatsız ki bundan bebegimin etkilenmesi, perşembe olsa da bi haber aksam kendisindenİnşallah kuzum... Ateşin yokya gerisinden korkma...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçime su serpiyorsun valla, yazdıkların rahatlatiyor beni, tek korkum benim rahatsız ki bundan bebegimin etkilenmesi, perşembe olsa da bi haber aksam kendisindenİnşallah kuzum... Ateşin yokya gerisinden korkma...
Bak bişey dicem kuzum, eger o bebeğin başına gelecek bişey varsa sen turp gibi olsanda, üzerine tir tir titresende olacak olur... Yok ama bişey olmayacaksa sen 9 ay yataktan kalkamasanda sürünsende olmaz... Yani hersey vesilelere dayalı... Sen kendininde onunda iyi olması için elinden geleni yapıyosun... Gerisi rabbime kalmış... Bebişinide kendinide Allaha teslim et kuzum... Bizi ondan baskası koruyamaz... Kafanı takma kötüyü cekme... Olacaksa zaten engelleyemeyiz... Yürekten inanınıyorum bu defa senin için hersey çok güzel olacak inşallahhhhİçime su serpiyorsun valla, yazdıkların rahatlatiyor beni, tek korkum benim rahatsız ki bundan bebegimin etkilenmesi, perşembe olsa da bi haber aksam kendisinden
Doğru aslında yazdıklarında haklisin ama insan korkuyor iste kaybetmekten, Allah büyüktür ben zaten en başından beri bebegimide kendimide ona emanet ettim Ya Vekil dedim, hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallahBak bişey dicem kuzum, eger o bebeğin başına gelecek bişey varsa sen turp gibi olsanda, üzerine tir tir titresende olacak olur... Yok ama bişey olmayacaksa sen 9 ay yataktan kalkamasanda sürünsende olmaz... Yani hersey vesilelere dayalı... Sen kendininde onunda iyi olması için elinden geleni yapıyosun... Gerisi rabbime kalmış... Bebişinide kendinide Allaha teslim et kuzum... Bizi ondan baskası koruyamaz... Kafanı takma kötüyü cekme... Olacaksa zaten engelleyemeyiz... Yürekten inanınıyorum bu defa senin için hersey çok güzel olacak inşallahhhh
[Öncelikle grilmaz1982, post: 38333468, member: 236364"]Çok sağol tesekkur ederim
Ciddimisin nasil ya bende bu sorunlar yok ama offff dur bakalım
Benim olmamıştı canım ama bünyeden bünyeye farklılık gösteriyodur belkiatkadaslar rahim filmi çekilmek adet gecikmesine sebebiyet verir mi
Gecmis olsun canim. Cok uzuldum yasadiklarina.. ben dr hk bilgi ararken buldum seni.. simdi nasilsin.. devam ettigin farkli bi dr var mi.. ben de ikinci kez gittim ona ilkinde ongorusmeydi ve bayagi etkiledi esimle beni.. ikinci regl olup gittim muayeneye ve beni cok gerdi tabi kendi de gerildi. Tekrar muayenem var ama gidip gitmemek konusunda kararsizim.[/QUOTE]Dr ismi açıklamak değil niyetim ben gidişat hakkında yaşadıklarımı paylaşıyorum ki bu sadece benim Dr İçin değil herhangi biri de olabilir dikkat edelim diye en ufacık bir şeyde birbirimize soruyoruz ya ne yapacağız ne olacak merak içinde moral bulmaya çalışıyoruz birbirimizden o yüzden bn tedavıme boyunca burda o kadar güzel arkadaşlar kardeşler edindim ki beni gece yarısı arayıp moral vermeye çalışan var,Dr lar herkese göre değiştiriyor tedavi şeklini ilk, ikinci ,üçüncü deneme yapanlar gibi ...maddiyat gibi...bence sağlık bu çok önemli ve kişiden kişiye değişiyor tedavi şekli ama bugün başka bir Dr a yaşadıklarımı anlattım şok oldu bu bana yapılan tedavi şekli zaten gönlüm den geçen kimse yanmasin herkes mutlu olsun.Kime gidilir se gidilsin burda ki yaşananları anlatmak ve bilinçli olmak lazım. Sevgiler
kisiden kisiye degisir canim. ama bildigim kadariyla rahim filmnden sonra hamile kalan cok kisi var.atkadaslar rahim filmi çekilmek adet gecikmesine sebebiyet verir mi
kisiden kisiye degisir canim. ama bildigim kadariyla rahim filmnden sonra hamile kalan cok kisi var.
canimmm rüyalarinda görüodun kötü kötü kafanda kurduklarindan dolayi cok sevindim vallahi kalp atislari nezamn duycan ayy yaa heyecan basti valla pek giremiom calisiom ya ama takip ediom yaz bak insallah kuzum yarindan sonra bakacaz artik nasibse bizimde olurGördüm canım Allahım çok şükürler olsun, Rabbim sana ve bütün olmayanlara da nasip etsin, inşallah sağlıkla kucagimizada almayı nasip etsin Allahım ve hayırlı evlatlar olsunlar insallah
canimm smdilik bekliom valla yarin Genetik sonucum cikcak bakalim ne cikcak yolumu ona göre cizecem insallah hayirlisi olsun valla hepimiz icin sen nasilsinCnm sen napıcaksın ne zaman tedavi düşünüyosun suan bişe yapıyomusub
Merhaba herkese,
Eskilerden kim var acaba....Umarim hersey cok iyi gidiyordur. R ravza54 @sensizim89 @Gesmaa @seylaa SERENAD_1 @xxxplnxxx @Pbb @shrkrsgr @sevcanf halide25 @polit @sabahruzgari59 @lizz_1702 @sensizim89 @Dere1905 @adakar @ayshn @Dere1905 @ruyacn @Alya_34 @senyeterkiiste @KONATIMMM @gozdegokhan @yz_yz @a_gurur @Madam Butterfly @okyanus34
Nasilsiniz canlar.. İkinci denememi yaptim. Bekliyorum. İki bebis koydular. 18 Aralik Persembe ( 9. Gun oluyor ) kan testi istedi doktor. Hayirlisiyla bu sefer insallah tutar. Ara ara bakiyordum. Ravza yi ,sabah ruzgari biliyorum cok iyi. Adakar ne yaptin cnm sen. Umarim herkes cok cok iyidir. Sevgiler hepinize...
canim benim bu topik senin sayende güc Verdi herkese aminn insalllah siz güzel anneler dua edin eminim biz bekleyenlerinde olacakCanim bnmm yol arkadsim kader dostum yazdiklarin benide esimide gercekten cok mutlu etti.. Inana.. Bana.. Allhim gonlunde ne warsa.sana nasip etsinn caim kuzum bnm.. Allh razi olsun.. :)