- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
- 158
Hee aldım ben canım kullanıyorumda ondan paylaşmak istedim beni opudan önce aradı hastane 200 tl lik ilaç vercem dedi şaşırdım bende bi gittim jel estrofem fln alamdık biz gittim yazdırdım öyle aldımcrinone jeli karşılıyor canım ama estrofem hatırlamıyorum benim önceki tedavimden 2 kutu vardı cünkü
cocuk dusunmeye basladigimiz gunden beri sasti bu adetlerim sagol canimm ne zaman gidiyorsun doktora
amin canimHayirli olsun allahim ins bu duygulari bana ve isteyen herkese yasatir aminnn
amin cok teşekkür ediyorumÇok güzel :) hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canım hayırlı olsun bebeğini sağ sağlim kucağına al çok sevindim sizde sorun neydi ? Kaçıncı deneme ? Kac tane transfer ettiler değerin yüksek çıkmış maşallah :)teşekkür ederim canim öyle görünüyo dediler Allahim hayirlisini versin
Ya bu site beni bitirdi.
Ancak bilgisayardan girebiliyorum. Herkesi herşeyi kaçırdım takip edemiyorum. Bir giriyorum 50 yeni sayfa var dönüp okuyamıyorum da. Naptın canım hasta oldun mu? Test sonucu belli olan var mı bu arada?
insallah .. sen nerde yaptiryosun tedaviyi ?Yarin gidiyrum cnmmm sat 12de randewum.. insallh yrinda sen olursun da gelir cnmm
korkack hic bisey yok rahat olun yeter tedavnde bol sans canm .
amin canım Allah razı olsun. Darisi en kisa zamanda sizlere olsun
bence de yap canım hakkındır,yeter ki bebişlerimize kavuşalım.bu arada doktorundan çok övgüyle bahsetmişsin,nerde tedavi oldun canım?
rahim filmi için radyolojiden randevu nasıl alıcam mhrs ye giriyorum ama çıkmıyor siz biliyor musunuz acaba
H.g bitanemmmmmmmmmm
Bugunnn oldummm
Yarin sast 12de randewum var cnm..
Evet çok uzun zamandır bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum, inşallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu mutluluğu, bi fikrim yok tek olacak gibi hissediyorum çünkü beta HCG m çok yuksek değil benim, artışı güzel ama kendisi 7. Günümde 30 du , 9. Gün 67, 11. Gün 136, 13. Gün 302 çıktı, 13. Güne gore çok yuksek değil sanki ama hic önemi yok tente olsa sağlıkla kucağına alabileyim başka birşey istemiyorumCanım hayırlı olsun ya gerçekten ne mutlu ne güzel bi haber Allah mutluluğunu kat be kat artırsın inşallah incir de yiyebilirsin o da iyi geliyormuş ben devam ediyorum yemeye ikiz tek keseyi görmeye gittiğinde mi öğreniceksin yoksa var mı tahmin
HAMILEYIM DIYEBIRSIN ARTIKBRAHAT RAHAT KUZUMMMMEvet çok uzun zamandır bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum, inşallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu mutluluğu, bi fikrim yok tek olacak gibi hissediyorum çünkü beta HCG m çok yuksek değil benim, artışı güzel ama kendisi 7. Günümde 30 du , 9. Gün 67, 11. Gün 136, 13. Gün 302 çıktı, 13. Güne gore çok yuksek değil sanki ama hic önemi yok tente olsa sağlıkla kucağına alabileyim başka birşey istemiyorum
insallah .. sen nerde yaptiryosun tedaviyi ?
Ay hadi hayırlısı olsun canım. Başlıyorsun allahın izniyle.. Güsel haberlerle de bitirirsin inşallahh...
Bende kayısının iyi geldiğini düşünüyorum çünkü ben normalde de çok su içerim, suyu seviyorum da kayısıdan öğreniyorum artik yabende aynı canım1 hafta sürer benim sorunum ama çok şükür maşallah bu tedavimde hiç kabız olmadım demek ki bol su içmek çok iyi geliyo onu fark ettim normalde ben su içmeyi sevmiyorum
Kızlar bende gidicem akşam kan vermeye bana duâ edin olur mu 7. Günüm çok merak ediyorum
canım çok güzel değer kötü değil yani rabbim bu mutluluğu bizerede nasip etsin benim son 2 gün kaldı dua at canım hamilelerin duası kabul olurEvet çok uzun zamandır bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum, inşallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu mutluluğu, bi fikrim yok tek olacak gibi hissediyorum çünkü beta HCG m çok yuksek değil benim, artışı güzel ama kendisi 7. Günümde 30 du , 9. Gün 67, 11. Gün 136, 13. Gün 302 çıktı, 13. Güne gore çok yuksek değil sanki ama hic önemi yok tente olsa sağlıkla kucağına alabileyim başka birşey istemiyorum
Evet çok uzun zamandır bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum, inşallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu mutluluğu, bi fikrim yok tek olacak gibi hissediyorum çünkü beta HCG m çok yuksek değil benim, artışı güzel ama kendisi 7. Günümde 30 du , 9. Gün 67, 11. Gün 136, 13. Gün 302 çıktı, 13. Güne gore çok yuksek değil sanki ama hic önemi yok tente olsa sağlıkla kucağına alabileyim başka birşey istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?