Canım cok cok cookkkk teşekkür ederim... Dualarına inşallah, aminnnn:) sen nasılsın, bebiş nasıl????yesilinci cok sevindim cnmmm tebRik ederim hayirli ugurlu olSun
Topicimiz acildiginda cok destek oldun dualarda bulundun bizim icin
Cok sukur rabbim seninde melegini yolladi sana
Sag saglim kucagina aldigin gunleride gorelim inSallah
Yûzzzbinkez Amin CnmCanım cok cok cookkkk teşekkür ederim... Dualarına inşallah, aminnnn:) sen nasılsın, bebiş nasıl????
Bende öyle hissediyorum biliyomusun... Farketmez tabiki ama oğlum olcak gibiYûzzzbinkez Amin Cnm
Bende cook iyiym iSte arada sIkintilar oluor ama gôrmemezlikten gelioruz malum bunca yil haSret kalmisken her saniyemiz sûkurle gecio cok sukur rabbime
Burda ultrason cok az yapilior 3 kasimda gitmistim en son birdahaki randevum 12 ocakta cok sabirsizlaniorum zaman gecmio ama saglikli olSunda sabrederiz dioRum doktorumuz kiza benzio dedi ama yinede tam keSin konuSmadi
Insallah bu zamanlari daha ilerini ve dogaacagi gunleride gorecekSin inSallah sende
Hatta seninde bole yakisiklimi yakisikli bir pasan olucak gibi hissettim ama doktorun dedigi gibi bakma sen bana
Canım iyi sayilirim kıdem bulanıyor çokKuzum nasılsın belli oldumu opu tarihin???
Çok şükür kuzum bak zaman geçti.. Allahın izniyle bikaç gün sonra miniğin seninle olucak... İnşallah yarın çok rahat olur opun... Bende iyiyim kuzum aynıyım...Canım iyi sayilirim kıdem bulanıyor çokopum yarin saat 11 yada 11 buçuk gibi olacak bitsede kurtulsam sen nasılsın neler yapıyorsun?
Allah daha iyilik versin insallah, evet bir kaç güne benimle olur a umarım bu sefer hic bırakmaz beniÇok şükür kuzum bak zaman geçti.. Allahın izniyle bikaç gün sonra miniğin seninle olucak... İnşallah yarın çok rahat olur opun... Bende iyiyim kuzum aynıyım...
Canim insallah yarin opun cok güzel gececek Allah im yar ve yardimcin olsun stres yapma ii düsün ii olsun:)Canım iyi sayilirim kıdem bulanıyor çokopum yarin saat 11 yada 11 buçuk gibi olacak bitsede kurtulsam sen nasılsın neler yapıyorsun?
Canim Allah razi olsun cok sükür toparlandim daha tedavinin ilk basinda hep pozitif düsünüp ama ne olursa sükretcem die hazirladim aslinda son zamanda belliydi bunada sükür vardir sebebi sen nasilsin evet bayadir yoksun hamilelign nasil
Canim cok sevindim insallah sorunsuz gecirirsin ogünû bir gün sonra insallah bebisin icinde olacak simsiki tutunacak stres yapmama calis annesi gün nasil sayacan ozaman1 gun kaldi Allahin izniyle cumartesi transferim var cok heyecanliyim ama ya ne yapsam aklima gelince icim pirpir ediyo
Şimdiden onun stresindeyim zaten bide is yerindekilerw mecbur soyledim dr gidip gelmek için tam unutuyom biri geliyo ne kadar kalmış falan ayyy cok fema nasil gececk sahi o 12 gunCanim cok sevindim insallah sorunsuz gecirirsin ogünû bir gün sonra insallah bebisin icinde olacak simsiki tutunacak stres yapmama calis annesi gün nasil sayacan ozaman
hadibakalım az kaldı inan seniin için dua ediyorum herşey güzel olucak inşallah olumlu düşün olumlu olsun ya bir şey sorucam doktor pregestan hapından sonra hangi ilaçları verdi doktor sana benim hapım pazar bittiyor sonra doktoru arıycamda hangi ilaçları verecek merak ettim1 gun kaldi Allahin izniyle cumartesi transferim var cok heyecanliyim ama ya ne yapsam aklima gelince icim pirpir ediyo
hadibakalım az kaldı inan seniin için dua ediyorum herşey güzel olucak inşallah olumlu düşün olumlu olsun ya bir şey sorucam doktor pregestan hapından sonra hangi ilaçları verdi doktor sana benim hapım pazar bittiyor sonra doktoru arıycamda hangi ilaçları verecek merak ettim
Ilac bitti 4. Gun regl oldum cnm o gun tekrar kontrole cagirdi ilk gunu cok fena bi igne yapti bide endorfem hapa basliycak canim[/QUOTEanladım canım peki iğneyle hapın ne için olduğunu söyledimi ilk defa duyuyorum bu ilaçların isimlerini sen sordunmu ve vurduğu iğneyi bizmi alıyoruz yoksa kendinden mi vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?